13.7.2015

Vesipisaroita

Heippa! Mulla on nyt kivasti vapaapäiviä ja sitten muutama hassu työpäivä, jonka jälkeen alkaa loma. Lomalla olisi tarkoitus viettää Jasun kanssa tyttöjeniltaa, nähdä varmaan muitakin kavereita, rentoutua, viettää aikaa perheen ja Joonaksen kanssa sekä matkustaa Berliiniin. Kuulostaa kivalta lomalta, toivottavasti vaan ilmat suosisivat. Haluaisin nimettäin Suomenlinnaan sekä Seurasaareen retkelle :)
Vaikka nautin vapaa-ajasta, voin myöntää että välillä mulla on ollut aika vaikeaa vain olla.  Mä oon tekevä ihminen, jolle paikoillaan olo on vaikeaa, koska välillä olen vain uppoutunut täysin omaan maailmaani.. Mulle oli oikeestaan melkein helpottavaa käydä koulussa ja töissä samaan aikaan, nyt kun on vaan työ niin.. Tottakai olen iloinen, saan palautua omalla tavallaan kiireisestä ja raskaasta talvesta ja keväästä sekä kerätä voimia kouluun, mutta silti mä tykkään enemmin, että on tekemistä. Jotenkin haluan, että mun tekemisillä on merkistystä ja ainakin koulussa on tuntunut, että teen jotain merkityksellistä kun haluan toisten ihmisten auttamisesta ammatin. On ollu kyllä ihana kun on aikaa bloggailla, mutta voin jo etukäteen sanoa, että syksyllä työharjottelun alkaessa mun blogi hiljenee varmaa aikalailla. Viime keväänä blogiloma kannatti, keskityin täysin työharjotteluun ja opin taas nauttimaan bloggaamisesta. En kuitenkaa osaa vielä sanoa laitanko taas blogin lomalle, se olisi hölmöä, mutta varmankaan tähän tahtiin en kerkeä postauksia tekemään.
Viikko on mennyt taas nopeasti ja varmaan kohta tää kesä on jo ohi, paitsi eihän tässä pahemmin mitenkään kesäistä oo ollut. Vesipisarat lehtien päällä on mun mielestä kauneimpia asioita maailmassa sekä vesipisaroiden kuuntelu on kivaa kotona tai parvekkeella, mutta olisi kiva kuitenkin päästä rannalle sekä uimaan. Toivotaan, että edes jotain aurinkoa saatais tänne Suomeen ! :) Tällä viikolla mun sisko oli meillä yötä ja käytiin kattomassa Kätyrit elokuva. Se oli kyllä hauska elokuva, suosittelen. Muuten oon ollut lähinnä töissä ja haaveillut vaan lomasta sekä tulevaisuudesta. Tänään käytiin Joonaksen äidillä syömässä sekä mun isällä juhlistamassa mun isän synttäreitä. Oli kyllä ihana päivä, tuli vietettyä läheisten kanssa aikaa, sitä ei voi kyllä koskaan olla liikaa. Vaikka on tää oma rauha kyllä mulle myös tärkeä asia. Mukavaa viikkoa kaikille 

10 kommenttia:

  1. Kesän vesisateet on minustakin jotain niin kaunista ja rauhallista. ♥ Sateenropinaan on leppoista nukahtaakkin. :) Ihania kuvia sinusta jälleen, oot niin kaunis! ♥ :3 Tuo sun pikku takkisi on yli ihana! Tahon kans jonkun tuollaisen sievän ja kesän säihin sopivan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii on :) Kiitti paljon, nii sinäkin ! <3 Juu toi on kyllä kiva, tykkään itekkin :)

      Poista
  2. Ihastuin tuohon sun neulejakkuun (apua mikä sen oikea nimitys on :D?) Voisi muutta munkin vaatekaappiin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) En itsekkää tiiä mikskä sitä kutsuisi :D Neulejakku on varmaan hyvä nimi :)

      Poista
  3. Ihania kuvia ja tosi kiva asu! toi jakku on vaan liian ihana :D<3

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva postaus ja hienoja kuvia taas kerran! :> Tää uusi ulkoasukin on erittäin onnistunut. Sun lomasuunnitelmat kuulostaa muuten kivoilta. Kesällä on kyllä mukava reissailla sekä kotimaassa että ulkomailla. Mä itse olen haaveillut road tripistä halki Suomen, mutta mulla ei oo ajokorttia, enkä tiedä kuka lähtisi seuraksi. Joten toteutus on vielä vaiheessa.

    Mäkin tykkään vesipisaroista. :> Toivoin ja odotin lämpimämpää kesää, mutta alkaa jo helteiden suhteen usko loppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! :) Ja toivotaa, että sun suunnitelmas onnistuis, itellälläkään ei oo korttia, nii tommonen ajelu ei kyllä oikee onnistu:/ Ois kyllä siistiä! Vesipisarat on kivoja :) Mäki odotin hiukan parempaa säätä, mutta toivotaa että tulis vielä aurinkoa ja lämpöä !

      Poista
  5. Ihana jakku! :) Todella kaunis, hyvältä näyttää ja asu on muutenkin hieno. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Tykkään itekki tosta jakusta:)

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)