13.8.2015

Sun Is Shining

Mauu :) Vaikka työt on jatkuneet, oon silti kerennyt käymään Suomenlinnassa ja rannalla. Kesä, miksi tulit vasta nyt? Ensi vuonna pidän mun toisen loma elokuussa, jos mahdollista. Kesä alkaa nykyään liian myöhään ja muutenkin se menee aina liian nopeasti. Syyskuussa on just semmonen olo, että tässäkö tää oli ja taas venataan lähes vuosi? Voisi kyllä varata jonkun lämpimän matkan talveksi ;)

Oltiin tosiaan Joonaksen kanssa viikonloppuna Suomenlinnassa. Vaikka olin ollut lauantaina illassa ja sunnuntaina aamussa, jaksoin silti hyvin lähteä, koska oli niin kaunis ja hyvä ilma. Oon käynyt koko elämäni lähes joka kesä ainakin kerran Suomenlinnassa ja kyllä sinne piti taas päästä. Siellä on kyllä todella kaunista, mun lempipaikkoja Helsingissä :) Ihana katsoa merta rakkaan vieressä ja vaan nauttia lämmöstä. Millonkohan mä aloin tykätä näitä paljon lämmöstä.. :D Päällä mulla oli tuo ihana kukkamekko, se on vaan niin ihana. Rakkautta ensisilmäyksellä en uskonut tuntevani enää paitsi tämän mekon kanssa 
Kun otettiin noita kuvia musta, vesi nousikin yhtäkkiä ja mun kengät kastui kokonaan :D Aurinko kuitenkin onnistui kuivattamaan ne. Huomasi, että oli hyvä sää, koska ihmisiä oli paljon. Reissun jälkeen käytiin vielä syömässä Raxissa. Oli mukava päivä ! Maanantaina käytiin sitten rannalla ja vihdoin uimassa täällä Suomessaki, jee :) Kävin myös eilen uimassa, vaikka sää ei ollutkaan mikään paras mahdollinen. Ehkä vielä tällä viikolla rannalle :) Haluan kyllä vielä ainakin muutaman kerran uimaan, ihana kesä älä lopu !

Onko siellä muita ketkä ovat kerenneet nauttia auringosta ja kesästä? 

10 kommenttia:

 1. Ihanan kesäisiä kuvia ♥ Mä oon kerran käynyt "uimassa", heitin siis talviturkin kymmenessä sekunissa :P aurinkoa oon ottanu nyt viikon sisällä muutaman kerran, ennen en pahemmin ees välittänyt auringonottamisesta mutta ai, että kun nautin siitä nyt :D pitäis itekin käydä Suomenlinnassa vielä tänä kesänä, kiire kyllä tulee :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Viellä kerkeää uimaa hyvin ;) Joo vähä sama homma, tänä kesänä se on ollut ihan kivaakin. Joo sinne kannattaa kyllä ainaki kerran kesässä mennä :)

   Poista
 2. Suomenlinna on kyllä niin ihana paikka<3 Tuo sun mekko on tosi kiva ja sopii sulle hyvin! :) Toivottavasti ehdit vielä uimaan tänä kesänä, eikä syksy ehdi yllättää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Ja kyllä, oon samaa mieltä! Juu pitää koittaa keretä ;)

   Poista
 3. Kauniita kuvia, ja pitäis se itselläkin käydä Suomenlinnassa ;)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia, noista oikein välittyy se lämmin ilma ja aurinko! :) Jossain vaiheessa kesää aloin olla jo siinä uskossa ettei niitä helteitä tule ollenkaan, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu sama homma oli itselläkin, onneksi se kesä tuli edes hetkeksi :)

   Poista
 5. Aivan ihana tuo mekko, istuu hyvin ja sopii siulle mainiosti! <3 Ihana kun alkaa näitä kesäisiä päiviäkin näkyä enemmän sateisen kesän jälkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Ja niinpä, harmi että meni näin kauan, parempi silti myöhään ku eu millonkaan :)

   Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)