15.1.2016

Uusimmat ostokset

Heippa :) Pieni blogitauko ollut, kuusi päivää postaamatta... Kerron seuraavassa postauksessa siitä lisää. Nyt voisin kuiteki kertoa uusimmista ostoksista! Mä oon vähentänyt shoppailua paljon. Ehkä sen on huomannutkin? :) Oon ostanut lähinnä matkoilta sitten vähän enemmän vaatteita. Nytkin olisi tarkotus shoppailla Manchesterista ainakin uusi laukku sekä kengät. Toivotaan, että löytyisi jotkut kivat :) Mutta Suomessa ei oikee toi shoppailu inspaa.. Sain Joonakselta ja sen äidiltä lahjakortin Cubukseen muuten vaan, kun halusivat yllättää mut. Ihana yllätys oliki. Pari kuukautta kerkesi lahjakortti olla mulla kunnes oli alet ja -30% kaikki tuotteet. Mutta tässä näitä ostoksia :)
P1151045
Tää paita on Cubukselta. Tykkään tän paidan rentoudesta sekä raidoista :) Myös vetoketju tuolla takana on kiva lisä. Eikä oo edes kokonaan musta ;)
P1151031
Tää on myös Cubukselta. Aika tämmönen juhliin sopiva paita, oonki käyttänyt tätä esimerkiksi uutenavuotena :) Toi pitsi on aivan ihana tässä, uusi lempparipaita! Tykkään myös tosta takana olevasta narusysteemistä, kaunis paita.
P1151010
Ostin tän uuden talvitakin just sopivasti kun alko pakkaset. Aluksi ajattelin, että pärjään villakangastakeilla koko talven, mutta oli pakko ostaa kyllä lämpimämpi takki. Tää löyty H&M:n alemyynneistä eikä ollut pahan hintanenkaan. Mukava ja lämmin päällä :) Takissa on myös vyö, joka ei nyt näy, mutta se on kiva lisä takissa.
P1151061 Mun kaikki verkkarit on kauheessa kunnossa ja olikin jo aika hommata uudet! Olisin kovasti halunnut tumman harmaat, mutta ne olivat loppu. Ihan kiva saada välillä jotain vaalempaakin vaatekaappiin. Verkkarit Cubukselta.
P1151083 Yleensä mulla on kestänyt Converset sen 1,5-vuotta, mutta tällä kertaa ne hajosivat alle vuodessa. Kengät olivat muuten ehjät, mutta pohjasta tuli kaikki vesi sisään, joten oli pakko hommata uudet! En voi olla ilman Converseja. Ostin nää Stylepit verkkokaupasta, jossa nää on vähän halvemmat kuin muualla, kannattaa kattoa jos on Consseja hankkimassa:) Käytinki niitä ahkerasti koko viime vuoden, joten ei ihme jos hajosivat pohjasta :D Conssit on mun lempikengät ehdottomasti
P1151099 Voitin Ellan blogista Lush tuotepaketin, jossa oli mm. suihkugeeli, ihonkuorintaa, vartalovoidetta jne :) Oon halunnut kokeilla Lushin tuotteita, joten kiva kun voitin tän. Mua on nyt arpaonni suosinut ja voitin Millan blogista Insjön laukun, jonka voi siis laittaa toisen laukun sisään ja pitää laukun järjestyksessä. Näkisittepä mun laukun, tosta on ollut kyllä hyötyä ;D Mukana tuli myös avaimiin kiinnitettävä rengas, jonka saa kiinni tohon laukkuun eikä tartte avaimiakaan ettiä ;)

Mitäs tykkäsitte ostoksista? :)

22 kommenttia:

  1. Onpas kiva toi pitsipaita, kelpais kyllä itsellekin :) Tykkään kans tosta selkämyksestä.
    Ja ääää, vähän oon kade tosta Lush-paketista! Oon niin kova hamstraamaan kaikkea kosmetiikkaa ja olis kiva itsekin tuollaista voittaa. Onnekas! Ootko tykännyt noista vai ehditkö vielä kokeilla mitään? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi pitsipaita on ihana <3 :D Olin kyllä ilonen kun voitin sen. Kannattaa kokeilla kyllä Lushin tuotteita :) Vielä en oo kokeillut, mutta tarkotus olisi.

      Poista
  2. Ihana toi musta paita, ois kiva nähä joku kuva missä se on sun päällä.:) Kiva lukea taas sun tekstejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Pitää ottaa joku päivä kuvia se päällä. Se oli yhdessä postauksessa mulla, mutta siinä oli lähinnä selfieitä :D

      Poista
  3. oioi oon ihan kade tosta Lushin paketista! Oon aina halunnut kokeilla Lushin tuotteita vähän enemmänkin, mutta vähän liian hintavia...Ihana toi takki ♥
    Ulkomailta on kyllä paljon mukavampi shoppailla kuin suomesta. Ja kirppikset ja uff on kans hyviä paikkoja. Jopa mua "himoshoppaajaa" hirvittää välillä ostoskeskukset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kannattaa kokeilla vaikka jotain :) On kyllä kalliita, totta! Kiitti, mäki tykkään siitä takista :) Munki mielestä ulkomailta on kivempi shoppailla, ihania kauppoja täynnä. Tänään just kävin kirppiksellä ja UFFilla :D No joo, ostoskeskukset ei oo aina niin kivoja paikkoja :o

      Poista
  4. Voi miten ihania ostoksia! :) Bongasin siun blogin ihanien kommenttien kautta, jota olet lähetellyt seuraamieni bloggareiden postauksiin! Vaikutat tosi aidolta ja ihanalta ihmiseltä ja blogiasi luettua totesin oletukset oikeiksi :) Uusi innokas lukija ilmoittautuu!

    Terkuin,
    Emma
    http://eemmaot.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Aa hei kiva, että oot tykännyt mun kommenteista :) Ja niin kiitti tosi paljon, ihana kommentti <3 Piristi päivää :) Liityin myös sun blogin lukijaksi!

      Poista
  5. Toivottavasti tuotteet on mieluisia! <3

    VastaaPoista
  6. Mä en oikein tajua ton laukun ideaa :D Miten se auttaa pitämään sisällön järjestyksessä? Onko siellä pieniä lokeroita jokaselle tuotteelle? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha hyvä selitys mulla! :D Mutta siis siellä on joo semmosia lokeroita tyylii kahdeksan joo. Saa kaikki tavaroita kivasti järjestykseen. http://4.bp.blogspot.com/-1HKmj8ukUy8/VjaZ-BIGOqI/AAAAAAAAFJ0/9hjUzBypybM/s1600/IMG_9295-2.jpg < toivottavasti toi linkki toimii, siinä kuva :D

      Poista
  7. Oiii, tuo pitsipaita on upea! Tuollaisen saa loihtia munkina kaappiin vaaleassa värissä ;) Ihania ostoksia ja mahtavat voitot, varsinkin noi LUSHin tuotteet! Mä olen kyllä sellainen LUSHin nimiin vannova(ei tannut jäädä tänään epäselväksi hahah!) ja olen ihan varma, että sä tykkäät jokaisesta tuotteesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii on, ihana :) Tietenki vaaleassa ;D Ihanaa toisaalta kun ollaan niin erilaisia tyyleissä :) Joo tosi kiva kun voitin noi tuotteet, välillä niinkin päi :) Juu uskon, että tykkään!

      Poista
  8. Ihania ostoksia! ♥ Voisin ottaa nuo kaikki vaikka heti, haha! :D Varsinkin tuon ensimmäisen, kiva ja ihana peruspaita kaikkiin tilanteisiin. :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti <3 Ihana kuulla :) Joo toi on kiva, just tänäänki oli mulla päällä! Cubukselta löytyy ;)

      Poista
  9. No jopas on sattunu kun itellä on kanssa tommonen pitsipaita purgundinpunaisena ja nuo verkkarit juurikin semmosana tummanharmaana :'D

    VastaaPoista
  10. Ihania ostoksia, ihana pitsipaita ja raitapaita! :) Siuta on kyllä arpaonni suosinut ja ihana kun olet todennut hyödylliseksi tuon Insjön sisälaukun! Miulla se on ollut jatkuvassa käytössä, on niin näppärä kun saa kaiken omiin lokeroihinsa. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon! :) Joo on kyllä nyt suosinut ja oli hei tosi kiva voittaa se laukku! Se on kyllä tosi näppärä ja varsinki ku avaimet saa kiinni siihen sillä lenkillä niin ei tarvii ettiä niitä aina :D

      Poista
  11. Oijoi mitä ostoksia!<3 Tuo raitapaita ja takki etenkin otti silmään<3 Ja hei olipa kiva, että pääsit testaa Lushin tuotteita nyt :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Tykkäsin itekki ostoksistani! :D Juu oli kyllä kiva voittaa ne :)

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)