30.3.2016

Hiustuotteeni

Heippa! Mä rakastan mun hiuksia. Oon aina tykännyt pitkistä hiuksista ja nyt mulla alkaa taas olemaan sopivan pitkät hiukset, vähän pidemmät vois vielä olla ;) Mustapunaiset hiukset mulla on ollut nyt kolmevuotta ja välillä mietin jos värjäisin niitä jollakin toisella värillä, mutta en oo vielä keksinyt millä. Ja jotenki en oo kyllästynyt tähän väriin. Tuotteet mitä mun hiuksille käytän ei oo mitään huippumerkkejä tai kalliita, ihan perustuotteita :) Ja niillä mun hiukset pysyy hyvinä, kiiltävinä ja värikin pysyy jotenki hyvänä. Ainoo mitä lisäisin olisi joku parempi hiuslakka ja hiusnaamio. Mutta aloitetaan!
Color mask&Hiusväri
Color mask tuote on mun lempituote maailmassa! Tää saa mun hiukset voimaan hyvin ja tän avulla punainen väri pysyy paremmin :) Tykkään tästä tosi paljon enkä vois elää ilman tätä :D Hiusväreinä käytän millon mitäkin merkkiä. Tällä hetkellä mulla on L'Oréal Parisin Fèria hiusväriä sävyssä 6.66. Mustasta hiusväristä mulla ei ollut nyt kuvaa, mutta siinäkään merkillä ei oo niin väliä. Musta hiusväri mulla pysyy paljon pidempää kuin punainen, siks sille ei tarvii Color maskia.
Hoitoaine&Shampoo
Käytän Tresèmmen hoitoainetta ja shampoota. Oon tykännyt niistä. Hiuksista tulee kiiltävät ja pehmeät. Sopii myös värjätyille hiuksille! Noi pullot on myös isot ja kestää mulla ainakin pitkän aikaa :)
Hiuslakka&Kuivashampoo
Käytän Wellan perushiuslakkaa, tähän voisi panostaa enemmän, että hiukset pysyisivät paremmin sillee miten oon ne laittanut. En tiedä vaa mitään hyvää ja edullista hiuslakkaa, onko siellä antaa mitään vinkkejä? :) Toi hiuslakka on ihan perus hyvä. Kuivashampoona mulla on Herbinaa, josta oon tykännyt. Kuivashampoo on mulle itselle uusi tuote, mutta myöskin tärkeä, koska aina ei kerkeä pesemään hiuksia :D
Hoitosuihkeet
Hoitosuihkeena mulla on sekä Schwarzkopfin Gliss että L'Oréal Parisin Elvital Color-Vive. Schwarzkopfin suihkeesta oon tykännyt, tekee hiuksista kivan tuntuiset sekä helpottaa esimerkiksi suoristamista. Myös toi toinen hoitosuihke on hyvä, sopii värjätyille hiuksille.
Hiusharjat&Hiustenlaitto
Hiusharjoina mulla on kaks Tangle Teezeria, jotka on mun mielestä ihan huippu hiusharjoja! Saa selvitettyä hyvin takut ja harjattua muuteki hiukset. Ja onhan noi myös kivan näköisiä hiusharjoja, varsinki toi leopardi Pompuloina käytän mitä sattuu, välillä ihan perus pompuloita ja välillä puhelinlanka pompuloita. Hiuspinnejä käytän melkein aina. Joskus myös hiuspantaa :)
Suoristusrauta&Hiustenkuivain
Suoristusrautana mulla on Remington. Tolla raudalla saa hiukset melkein täydellisen suoriksi ja muita kampauksia en osaakkaa sillä tehdä :D Mutta joka tapauksessa suoristin on mulle ihan välttämätön ! Hiustenkuivaajana mulla on toi söpö Hello Kitty! Tolla kuivaimella saa melko nopeasti kuivat hiukset pienelläkin lämmöllä, koska teho on hyvä:)

Mitä hiustuotteita te käytätte? :) Löytykö samoja tuotteita?

14 kommenttia:

  1. Kun minulla oli (shokkivärjätyt) punaiset hiukset, kokeilin tuota Color Maskin halpaversiota ja totesin, ettei siitä ollut oikein mitään hyötyä. Sen sijaan se kalliimpi KC:n Color Mask, joita myyään kampaamoissa ja Sokoksilla on erittäin tehokas pienelläkin määrällä, joten se on myös riittoisa jos sitä vaikka sekoittaa normihoitoaineen kanssa. Sitä voin suositella, mutta ehkä kuitenkin hanskojen kanssa ettei ole sitten ihan punaiset kämmenet :)

    Lakaksi voin suositella Cutrinia, joka EI ole edullisimmasta päästä, mutta nyt kun on Sokoksella taas 3+1 päivää niin sieltä löytää yleensä Cutrinin tuotteita alelaarista. Itse ostin sellaisen herrrrrvottoman ison putelin Cutrinin Super Strong hiuslakkaa hintaan 13.90 ja se purkki on siis tuplaten normaalilakan kokoinen, ja se normaali lakkakin kesti yli vuoden. Ei paha hinta siis, jos miettii miten riittoisaa.

    Mitä olet tykännyt tuosta Herbinan kuivashampoosta? Jättääkö se tukan tahmeaksi? Minä olen yrittänyt etsiä halvempia kuivashampoita, mutta tuntuu siltä että ne jättää tukan tahmeaksi ja ei yhtään puhtaan oloiseksi. Tukka tuntuu puhtaalta kun se on kuiva ja vain hyvin harva kuivashampoo jättää tukan kuivaksi. Käytän nyt Four REasonsin hiuspuuteria, joka on maailman paras ja Cutrinin Dry Shampoota, joka on kallis kuin synti riittoisuuteensa nähden, mutta ihan oikeista kuivashampoista paras mitä olen käyttänyt. Pitäisi kuitenkin katsella jos löytyisi joku edullisempi suht hyvä tökötti, ettei aina tarvitse odotella noita Sokoksen alepäiviä ennen kuin täyttää varastoja :D Tosin nykyään olen alkanut harrastaa sitä että ostan suosiolla säilöön noita aina alesta, että kun loppuu, niin en ole sitten kusessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle itselle tosta Color maskista on ollut paljon hyötyä! Hiuksien väri pysyy paremmin sekä hiuksista tulee ihanan pehmeät :) Mä en tosin värjää shokkivärillä hiuksia. Ja voisin kyllä kokeilla toi muutaki Color maskia :D

      Oho vuoden kestävä hiuslakka! :D Kesti kyllä pitkään :) Kiitos vinkistä, voisin kokeilla sitä :)

      Oon tykännyt siitä, tosin käyttänyt vain muutaman kerran :) Hiukan tahmeeksi kyllä hiukset jättää, pitää kunnolla harjata. Puhdas olo kyllä tuli ja toi oli ihanan tuoksuista! Kiitos noistakin vinkeistä, kuulostaa hyviltä tuotteilta! Ja pitäis itekki päästä käymään noilla alepäivillä joskus :D

      Poista
  2. Puhelinlankapompulat on parhaita! Ja ihana hiustenkuivaaja sulla! :) ♥ Voi että, mä en vieläkään ole saanut hankittua ensimäistäkään Tangle Teezeria... Vielä joku päivä! Kaikki on niin kehuneet niitä. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, mäki tykkään niistä :D Kiitos, toi on kyllä söpö <3 Ja hei kannattaa ehdottomasti hankkia jossain vaiheessa semmonen harja, ne on oikeesti hyviä! :)

      Poista
  3. kivoja hiusjuttuja sulla! :) ja toi hellokitty fööni on niin pähee :D! ♥

    VastaaPoista
  4. Wella ja Tresemme ovat itsellekin tuttuja ja etenkin Wellan lakasta oon tykännyt! :) miekin tykkään käyttää perustuotteita, vahassa olen yhden tuotteen nainen, mitta muuten vaihtelen kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Mäki oon vähän semmonen, että vaihtelen tuotteita :D

      Poista
  5. Mulla toi color mask ei oo auttanut oikeestaan yhtään :O koko ajan saa olla värjäämässä hiuksia ja hyvältä nää näyttää pari viikkoa :D Ihana hiustenkuivain ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kuulla :/ Mulla itellä se lisää ihanasti punaista väriä. Toi ei muuten tartu juurikasvuun, vaan ainoastaan siihen väriin. Totta, kokoajan kyllä värjäillään tai sit laitan Color maskia :D Kiitti, se on kyllä ihana <3

      Poista
  6. Komppaan muita ettei toi color mask violetissa sävyssä tehny omille hiuksille juurikka mitään. Ainakaan värin suhteen, pehmeethän niistä tuli mutta ootin enemmän sen värin suhteen.
    Hassuu miten jotkut toimii toisilla paremmin :) Ite esim. just todennu että joku kallis shamppoo ei loppujen lopuks oo yhtää sen parempi ku joku markettituote. Cutrinilla ja Osiksella on hyviä hiuslakkoja jos niitä joskus satut aleista tosiaan löytämään. Mä en suorista ikinä tukkaa :D Tulee vaan semmonen lässähtäny tulos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, harmi kuulla :/ Mulla itellä tulee aina ihanan punainen tukka <3 :) Ja en oo pahemmin ite kokeillut mitään kalliitaa shampoita, mutta riippuu varmasti merkistä ja hiuksista mikä sopii kenellekki :) Ja kiitos hiuslakka vinkeistä! :)

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)