6.4.2016

Kukkuu !

Heipsan!:) Ajattelin tulla kertomaan vähän kuulumisia. Tällä hetkellä mulle kuuluu ihan hyvää, tosin väsyttää aika paljon. Kahvia ja energiajuomia tulee juotua enemmän kuin ennen ja huomaan miten kaipaan kunnon yöunia. Vaikka välillä on raskasta, on ihanaa kun joka viikko on yksi vapaapäivä! Ja onhan tää aika palkitsevaakin.

Työharjottelu on nyt puolessa välissä. Olen ja en ole tykännyt harjottelusta, riippuu miten asiaa katsoo. Otan tämän kuiteki kokemuksena ja on hienoa päästä näkemään erilaisia paikkoja. Tein viime viikolla yhden yövuoron ja se meni hyvin! Olisi kiva kokeilla joskus tehdä sitä työkseen vaikka pienen ajan elämästään. Vaikka olen sitä mieltä, että valvominen ei ole hyvästä, olisi kiva silti päästä hetkeksi tekemään sitä.

Mun elämä on aika työkeskeistä, mutta läheisiä ihmisiä en jätä silti huomioimatta! Viime viikolla näin Jasua ja käytiin kuvailemassa sekä syömässä Kampissa Italialaisessa ravintolassa :) Nää kuvat musta on Jasun ottamia. On ihanaa kun aurinko paistaa ja on valosaa! Vois kaivaa nahkatakin jo esiin ;) Näin viime viikolla myös Lindaa ja hänen perhettään. Pidin varmaan melkein tunnin Lindan pientä neljä kuukautta vanhaa tytärtä sylissä ja voi miten suloinen pikkunen :') Vauvakuume ei ole palannut, vaikka aivan ihana vauva olikin! Oli ihana nähdä rakkaita ystäviä! <3
Tän viikon suunnitelmissa on nähdä Sofiaa, käydä äidillä sekä mennä leffaan Joonaksen kanssa. Ja ainiin tehdä töitä :D Toivottavasti kerkeäisin myös uusia kuvia napsimaan! Aurinkoista ja valosaa viikkoa ihanat!

Ps.Jos teillä on postaustoiveita, saa kertoa! Mulle postausideoita tulee mieleen vähän väliä, mutta olisi kiva toteuttaa jotain teidän toivomianne postauksia :)

16 kommenttia:

  1. Oli kiva nähdä ♥ Ja onneksi sain susta jotain kuvia edes otettua, kaipaa vielä vähän harjoittelua tuo sun kameran käyttö :D Tsemppiä työharjoitteluun!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii oli!<3 Kivoja kuvia otit!!:) Harjottelemalla oppii :p Kiitti paljon:)

      Poista
  2. Voi ihania kuvia siusta ja ihana annos tuossa kuvassa <3 Voi ei, energiajuomiin ei taytyis joutua sortumaan, kumpa siulle tulis aikaa nukkua hyvät yöunet ja piristyä sillä tavoin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! <3 Mä juon energiajuomia tosiaa muutekin, mutta onnistuin jo vähentämään
      Nyt eo tosiaan pärjää ilman.. Ja eiköhän tässä pian semmonem väli tuu!:)

      Poista
  3. Tosi kivoja kuvia ja mukavan kuuloista ajanvietettä ollut sulla lähiaikoina :) Ps. aivan älyttömän upea tuo sun laukku ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Ihania juttuja on onneks:) Kiitti, se on kyllä ihana :)

      Poista
  4. Kauniita kuvia susta jälleen, kiva et sul menee hyvin ja sulla on aikaa nähdä kavereitakin eikä vaan tehdä duunia ja koulujuttuja :) Tsemppiä loppuharkkaanki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon <3 :) Ja tosiaan ihana kun on muutakin elämää kuin koulu ja työ haha :D Kiitti! :)

      Poista
  5. Onpa ihania kuvia ja nätti rento asukin! :) Hyvältä näytät. <3

    VastaaPoista
  6. ompa kivoja kuvia :) Sulla on ihanan väriset hiukset!!

    VastaaPoista
  7. Tälläiset kuulumispostaukset on aina yhtä kivoja. On jotenkin ihana tietää mitä sulle kuuluu ja mitä olet puuhaillut<3 Ja hemmetti mulle tuli nälkä, kun näin tuon kuvan tuosta herkullisesta annoksesta! Ps. Kuolaan vieläkin sun kenkiä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii ihana lukea, että tykkäät! <3 Samoin mä tykkään sun kuulumispostauksista :) Haha voieii, tollanen salaatti kelpais mullekki nyt. Ja nuo kengät on kyllä kivat ;)

      Poista
  8. Nuo sun hiukset <3 Ihania kuvia :)

    VastaaPoista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)