16.8.2015

Berliinin shoppailut

Heii :) Tänään vuorossa on Berliinin shoppailut. Kauppoja ja kauppakeskuksiahan Berliinissä oli aivan liikaa ja vaikka muille jakaa. Kuitenkin kun lähden matkalle, mulle pääasia on lomailu ja uusien asioiden näkeminen ja kokeminen eikä niinkään shoppailu. Tykkään kyllä, että mulla on nyt lempparivaatteita ulkomailta ja kyllähän siellä kivempia kauppoja on kun Suomessa ;) Mutta en silti käytä siihen juurikaan matkastani aikaa, vaikka Primarkissa menikin joku pari tuntia, hups !

Kosmetiikka Berliinissä oli todella edullista. Olisi pitänyt ostaa enemmän hiusvärejä ja muuta kosmetiikkaa, mutta ostin lähinnä pakolliset jutut. Primarkkiin ihastuin jo Lontoon matkallani, mutta siellä oli aivan liian paljon ihmisiä.. Kyllähän sen ymmärtää, siellä on ihania vaatteita aivan naurettavan halpaan hintaan, mutta silti. Otin vain kauppakassin käteeni ja laitoin siihen kaiken kivan minkä näin. Lopuksi jätin vain yhdet kengät ja farkut ostamatta, mutta kyllähän toi ihan lempikauppoja on ja siellä kyllä aion käydä aina vaan jos löytyy kyseisestä maasta :) Kaikki vaatteet siis Primarkista, meikit DM:stä.
 Tykästyin heti tähän laukkuun, mutta alunperin etskiskelin isompaa laukkua, joten en ottanut tätä heti matkaan. Isompaa laukkua ei löytynyt, joten otin tän söpön pikkusen. Yllättävän paljon tonne mahtuu ja on kyllä nätti laukku. 8e 
 Leoparikuosia, kaikkialla ! Nää oli hiukan turhia ostoksia sinäänsä, että mulla on kenkiä ihan liikaa enkä käytä kun niistä muutamia, mutta nää oli edulliset ja söpöt. 4e & 5e 
 Alusvaatteet on aina tarpeellisia ! Ja viellä lempparikuosissa ;) Pikkarit 1,50e & 1e. Rintsikat 2klp 11e.
 Mä rakastin ennen hameita enkä käyttänytkään farkkuja. Nykyään rakastan farkkuja, ne on niin ihania. Nääkin oli mukavat päällä ja muuteki kivan väriset :) 15e.
Joonas sanoi mulle, että osta tää paita ja niin mä sitten ostin. Viellä ei oo päässyt käyttöön, mutta ehkä joku päivä ;) 8e. 
 Farkkutakkia oon halunnut jo todella pitkään, koitin jo Splitissä etsiä sitä oikeaa.. No heti kun näin tämän ja viellä sen hinnan, ostin sen mukaan ja kyllähän tää on kiva ja sopii hyvin mulle :) 16e.
Meikeistä puuteri ja kulmakynä oli semmoset mitä tarvitsin, mutta huulikiilto ja kynsilakka lähtivät mukaa vahingossa :) Olisi pitänyt ostaa enemmän meikkejä, niin halpoja ne olivat.. Kulmakynä- 1,45e, huulikiilto- 1,75e, kynsilakka- 1,55e ja puuteri- 2,75e

Näiden lisäksi ostin viellä perus postikortit ja magneetit, mutta niitä en muistanut kuvata. Myös suklaata tuli hamstrattua, Milka suklaa on vaan niin hyvää! Mitäs tykkäsitte ostoksista ? 

16 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia oot tehnyt! :) Kaikki on niin sun näköisiä vaatteita. Mua jäi omalta Berliinin reissulta harmittaa kun mun lemppari kajaalin feikkiversio maksoi 2e ja täälä Suomessa 12e. Ois pitäny hamstrata mutta joskus toiste sitte. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo tykkään kyllä kaikista. Joo ois kyllä kannattanut, siellä meikit ja muut oli niin paljon halvempia kuin täällä :D

      Poista
  2. Oi miten kivoja ostoksia! Varsinkin nuo alusvaatteet & pikkulaukku ovat mieleeni :) Onpa halpaa! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo Primarkissa on ja kosmetiikka vissii kaikkialla aika halpaa :)

      Poista
  3. Tosi kivoja ostoksia, Primark on taivas ♥ Jos vaan joskus ois kunnolla aikaa penkoa siellä, niin halpaakin että voi ostaa vähän enemmän ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin on ! <3 Ja kyllä, siellä voi ostaa montaki vaatekappaletta halvalla :)

      Poista
  4. Kivannäköinen pikkulaukku! Mulla pitäis ostaa uusia laukkuja ja muutenkin hankkia vaatekaappiin/laukkukaappiin/kenkäkaappiin täydennystä :)

    VastaaPoista
  5. Mä katselin muuten tuota samaa farkkutakkia! Lopulta se sitten jäi sinne kauppaan, kun tuumiin että eiköhän mun 2 edellistä farkkutakkia kestä käytössä vielä pitkään. Mutta on toi silti kiva!! :)
    Käyn usein kurkkimassa sun blogia ja nyt on viimein kyllä pakko liittyä seuraajiin. Tykkään sun pirteydestä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha hauska sattuma :D Joo toi on kyllä kiva :) Oii kiitti paljon ja samoin <3 Kiitos kun liityit, kiva juttu ! :)

      Poista
  6. Oiii miten kivoja juttuja olet löytänyt! <3 Tykkään hirmuisesti tuosta laukusta, mustasta paidasta sekä ihania alusvaatteita :) Ja nyt alkoi sitten tehdä mieli suklaata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepp, itekki tyytyväinen :) Joo toi laukku on lemppari ! Haha :D

      Poista
  7. Kivoja ostoksia! Tuo Essence- meikkimerkki vissiin tuli hetki sitten Suomeenkin, ainakin FB:n jossain ryhmässä monet ovat käyneet nuita ostamassa ja hehkuttavat edullista hintaa sekä niiden laatua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo Tokmannilta taitaa löytyy, ihan hyviä meikkejä ovat :)

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)