28.11.2014

Friday with friends


Moikka ! Tänään oli monella tapaa hyvä päivä. Näin kahta ihanaa ystävääni ja sain viettää monta kivaa hetkeä. Ekaks näin Lindaa keskustassa ja mentiin kiinalaiseen syömään. En oo mikää kiinalaisen ruuan fani, mutta hyvää oli ! Ja kasvisvaihtoehtojaki löyty sopivasti :) Sen jälkeen mulla oli hetki aikaa pyöriä kaupoilla ja kävin ostamassa muutaman jutun itselleni. Jasu tuli kolmen aikaa ja käytii pyörimässä kaupoilla. Ostin terapeutilleni jäähyväislahjan, koska meillä on "viimeinen" tapaaminen ensi viikon keskiviikkona. Haikea fiilis. Käytii Jasun kanssa myös Picnikissä ja otettii parit kuvat. Oli ihanaa nähdä kahta rakasta ystävää samana päivänä 


Tänään selvisi myös, että jatkossa eli n. kahden vuoden päästä, jos kaikki menee hyvin, on jokaisella oikeus mennä naimisiin. Nonni vihdoin ! On se jännä muuten kun murhaajat ja raiskaajat, lasten hyväkskäyttäjät sekä kaikki muut saa mennä naimisiin, mutta kaksi tavallista toisiaan rakastavaa ihmistä ei saa mennä. Tai vielä saa. Facebookin päivittäminen oli virhe minulta sekä sen avaaminen. Tekopyhät true uskovaiset selittää kuinka yhyy laki meni läpi ja samalla vois miettiä miten itse Raamatun oppien mukaa elää. Aina on hyvä johonki tukeutua. Pistää vihaks ja suuresti. Onneks siellä eduskunnassa on sentää jotain ihmisiä, jotka pystyy ajattelemaan asioita tasa-arvoisesti.


Sitte ilosempiin asioihin, koska Celellä ja Codalla on mennyt tosi hyvin ! Mun sydän sulaa joka kerta kun katson niitä yhdessä. Tänään näin ne ekaa kertaa syömässä vierekkäin. Oon niin onnellinen noita kahdesta pallerosta. Huomenna me mennää Joonaksen mummin synttäreille ja ehkä juhlimaan sen jälkeen. Mukavaa viikonloppua kaikille ! 

4 kommenttia:

  1. Ihana sinä, oli niin kiva nähä ♥ pitää nähdä paljon useammin!
    muaki ärsyttää kaikki facejutut, onneks mul on aika vähän kavereina semmosia jotka tota vastustaa... mut sit eksyn johonkin iltasanomien sivuil lukee kommentteja ja savu nousee korvista kun vituttaa niin paljon :D onneks nyt on kuitenkin suunta parempaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli ! <3 Jep, niin pitäiski ;)

      Joo sama juttu :D Mut onneks parempaa päi !

      Poista
  2. Voi että, todella ihania ja onnistuneita kuvia tässä postauksessa! ♥

    VastaaPoista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)