11.11.2014

Toispuoleinen


Oon suunnitellut jo ennen tätä haastetta tekeväni tälläisen postauksen. Se on aina vain jäänyt ja jäänyt, mutta musta on joteki luonnollista ja oikeinki näytää se puoleni musta kun olen ilman meikkiäki. Monet kuvatha musta täällä blogissa ja muualla on otettu, niin että olen ainaki tunnin niitä varten valmistautunut :D Tai jotain juhlaa / tapahtumaa varten.


Haasteen ideana oli siis ottaa kuva, jossa toisella puolella on meikkiä ja toisella puolella ei ole ollenkaa meikkiä. Laitoin kuvaan aika perusmeikkini eli BB-voide, puuteri, ripsiväri, kulmakynä, poskipuna ja huulipuna. Tajusin jopa ottaa kuvan kokonaa ilman meikkiä, mutta en meikin kanssa.. No sen puolen olette jo nähneet minusta !


Kaikki bloggaajat NYT siis tekemään tämä haaste ! 

6 kommenttia:

  1. Kiva haaste! oot niin nätti kummallakin tavalla :) oivoi pakko kokeilla itekin, mussa on nimittäin ihan hirvee ero jo pelkässä arkimeikissä kun siinäki on kaikki eyelinerit sun muut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii munki mielestä ! :) Kiitos paljon <3 Ja tieteki teet tän haasteen !

      Poista
  2. Oot tosi kaunis meikillä ja ilman ja noi sun hiuksetttt <33 :)

    VastaaPoista
  3. Tää haaste on kyllä mielenkiintoinen, jotenkin jäänyt mieleen sen toisen toispuoleisen haasteen kanssa, eli missä on naamasta kuvat symmetrisinä molemmista puolista. :) Se ois kanssa kiva, pitäisi vaan saada kuvat muokattua fiksusti. ^^ Kaunis olet näissäkin kuvissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 En oo nähny tommosta haastetta vielä kellää enkä varmaa osais toteuttaa, mut kuulostaa kivalta :)

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)