22.10.2015

Matkasuunnitelmia + Arvonnan voittaja

DSC06205

DSC06224 Moikka :) Nyt on taas perinteisten matkapostausten aika! :) Matkapostausten teko on ollut bloggaamisessa mulle itselle oma lemppari aihe syvällisten postausten lisäksi! Semmosesta asiasta jota rakastaa ja josta haaveilee joka päivä on ihana myös postata.

Mitäs suunnitelmia mulla/meillä sitten on? No ainakin me Joonaksen kanssa lähdetään tammikuussa Manchesteriin! Miksi sinne? No pelkkä sana Manchester kertoo sen ;) Katsomaan jalkapalloa tietenkin. Ollaan puhuttu tästä varmaan vuosi ja nyt se vihdoin toteutuu. Joonas on kunnon Manu fani, mä itse en niin välitä Valioliigasta, oon enemmän La liigan fani ;) Mutta syy miksi mä lähden tottakai mukaan on tietenkin Englanti! Mä rakastan Englantia ellei se ole joltain jäänyt huomaamatta. Oon käynyt Lontoossa kolme vuotta sitten ja sillon jo päätin, että Englantiin on pakko päästä joskus uudelleen!
DSC06241
DSC06042 Manchester vaikuttaa mielenkiintoiselta kaupungilta, tarkoitus olisi hiukan katsoa elämää siellä, esimerkiksi minkälaista siellä olisi asua oikeesti? Kunpa meidät olisi siunattu englanninkielellä, ehkä me ei asuttais enää täällä :D Mutta tosiaan mitään suuria suunnitelmia meillä ei ole, muutama perus nähtävyys(Manchesterin katedraali&Manchesterin kaupungintalo+ ehkä joku museo)olisi tarkoitus käydä katsomassa sekä mahdollisesti Old traffordin stadium kierroksella. Myös Chinatownissa ja Primarkissa on aivan pakko käydä :) Niin ja sitä Manchester Unitedin peliä mennään katsomaan! Tällä kertaa valittiin hotelli aivan keskustasta, koska meillä on lyhyt aika olla Manchesterissa, joten on turha käyttää aikaa matkustamiseen siellä.

Muita suunnitelmia ensi vuodelle en ehkä kuitenkaa vielä paljasta ;) Kohteet on kyllä selkeytyneet ja aika varmaa, mutta koska mitään ei ole varattu ja niihin on vielä niin pitkä aika, niin palailen myöhemmin kertomaan niistä, sitten kun on ajankohtaista. Voin kertoa, että kun tänä vuonna käytiin jalkapallomatkalla, risteilyllä, rantalomalla ja kaupunkilomalla, niin ensi vuoden suunnitelmat tulee noudattamaan aika paljon samaa kaavaa toivottavasti, kohteet vain vaihtuvat :)

Onko siellä muita Englantifaneja? :) 

Ps. Arvonnan voitti nimimerkki H, olen suhun yhteydessä! :) Kiitos kaikille osallistuneille 

10 kommenttia:

  1. Ihanaa, että pystytte matkustelemaan niin usein ja toteuttamaan unelmia :) En malta oottaa kuulla teidän muista matkasuunnitelmista ;) Englannissa kannattaa ehdottomasti shoppailla meikkejä! Ja se Primark = taivas ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan parhaimpia asioita elämässä <3 En voisi enää olla matkustamatta, käytän lähes kaikki rahani siihen :D Välillä mietin mitä olisin voinut ostaa tai tehdä muuta niillä rahoilla, mutta sitten mietin mitä oon saanut kokea ja mitä kaikkea hyvää matkustelu on saanut mussa aikaan :) Kerron niistä sulle varmaa aikasemmi ku blogii XD Ja pitää kyllä shoppailla niitä meikkejä ;) Primark on ihana kauppa, yllätävän hyvin kestäny noiki vaatteet mitä ostin sieltä kesällä :)

      Poista
  2. Mä niin tykkään sun matkapostauksista! Ihanaa, lisää siis tiedoss! :) <3

    VastaaPoista
  3. Varmasti mahtava paikka toi Manchester! Englantihan muutenki on tosi upea ja historiallinen paikka. Toivottavasti teille tulee taas upea loma! :) ♥ Ja voi noita pingviinejä, niin symppiksen näköisiä. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki uskon, vaikuttaa ainaki semmoselta :) Ja haluaisin niin kiertää koko Englannin läpi, pienetki kylät :D <3 Niin upea maa! Tulee varmasti :) Nii onki, toi oli eka kerta ku näin pingviinejä :D

      Poista
  4. Voi että! Kivaa reissua! :) Mä niiin haluun käydä Briteissä ^^

    Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Suosittelen, se on ihana maa <3 Haluaisin kiertää siellä kaikkilla :)

      Poista
  5. Britit kiinnostaa myös minua ja alunperin meidän piti lähteä talvilomalla käymään Lontoossa, mutta eipäs mennytkään meillä miehen kanssa lomaviikot yksiin. Möh!
    En malta odottaa sitten tammikuussa sitä matkapostausta :) Ne on parhaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi vitsi :( Toivottavasti pääsette sinne, Lontoo on ihana kaupunki <3 Matkapostaukset on munki mielestä parhaita ! :D

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)