19.10.2015

Viime viikolla..

PA180415 PA180429
PA180438
Moikka :) Mulla on ihana ja kiireinen viikko takana! Paljon ihmisiä, hyvää ruokaa, koulua, töitä. Datailua, kävelylenkkejä rakkaan kanssa iltahämärässä, liikaa telkkaria ja elämästä nauttimista. Mitä sitten tarkalleen tein viime viikolla? Mulla alkoi siis viime viikolla taas koulu, tällä hetkellä ollaan kuntoutuksen jaksolla. Mielenkiintosta ja sainki jo hommattua itelleni työharjottelupaikan! Meen työssäoppimaan siis vaikeavammaisten päivätoimintaa ja voin sanoa, että jo nyt jo jännittää. Jo maanantaina selvisi, että tenttejä ei ole, mutta ainaki nyt on varmistunut, että kolme ryhmätyötä olisi tehtävä. Aikaa on mun mielestä liian vähän, mutta toisaalta meillä on nyt aika rento lukkari menossa, joten enköhän selviä :)
PA180522 PA180527 12168123_1067551439922928_1946951375_n PA180451 Viime viikolla oon viettänyt aikaa ihanien ihmisten kanssa kuten Lindan ja hänen lastensa, kävin myös samalla kattomassa perheen uuden kämpän :) Keskiviikkona vein siskoni elokuviin katsomaan Onnelin ja Annelin talven, joka oli muuten hyvä leffa! Lauantaina käytiin porukalla syömässä Kiilassa Joonaksen ja hänen isovanhempien sekä veljen ja kihlatun kanssa. Söin alkupalaksi lohta, pääruaaksi parsarisottoa ja halloumnia sekä jälkkäriks suklaakakkua. Nam oli hyvää ruokaa! Voin suositella lämpimästi Kiilaa kaikille, oli aivan ihana palvelu sekä tunnelmallinen ravintola. Välillä on kiva mennä johonkin ilman kameraa ;) Eilen näin Jasua hyvän ruuan, shoppailun ja kuvailun merkeissä :) Käytiin kuvailemassa ihanan syksysessä paikassa, syötiin salaatit ja kakut Memphiksessä sekä löysin itelleni ihanan uuden paidan Gina Tricotista Kävin eilen myös mun isällä, jossa juhlittiin siskon 7-vuotis synttäreitä :) 
PA180478
PA180387
PA180441
Semmonen viikko! Tämä viikko ei tuukkaa olemaan ihan samalainen, kun on alkuviikosta kiirettä koulun ja töiden kanssa, mutta loppuviikosta me lähdetään porukalla mökille:) Oon oottanut jo monta kuukautta tota reissua. Palailen siihen sitten postausten kera!

Kivaa viikkoa kaikille ♥ 

Ps. Arvon voittajan viimeistään torstaina ja otan häneen yhteyttä :)TÄSSÄ voi edellee osallistua arvontaan huomiseen saakka! 

18 kommenttia:

  1. Voi sä oot niin kaunis noissa kuvissa. Varsinkin tuossa ekassa. ❤

    VastaaPoista
  2. Kivasti onnistu nää kuvat, oot niin kaunis ♥ Oli ihana nähdä taas, pitää tehdä useammin jotain kuvausreissuja nätteihin paikkoihin! :) Tuolla Kiilassa voisi muuten käydä itekin joskus, mutta ehkä nyt pidän ihan pienen tauon ulkona syömisestä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle näistä kuvista <3 Juu niin pitää, kuvaaminen sunkaa on just kivaa! :) Kannattaa käydä, se on aika kallis paikka, mutta sitäki parempi ravintola :)

      Poista
  3. Mun on nyt aivan pakko sanoa, mutta usein kun sun kuvia katson, mulle tulee susta mieleen kettu :) Ja ihan hyvällä tarkoitan, kettu on kaunis eläin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitti! :D<3 Tommosta kohteliaisuutta en oo vielä kuullukkaa :)

      Poista
  4. Ihania kuvia, jotenkin nuo siun punaiset hiukset sopivat täydellisesti tuollaiseen syksyiseen maisemaan! :) ♥ Tsemppiä työharjoitteluun, eiköhän se hyvin mene :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 :) Niin muuten sopiiki ! Kiitti, onneks siihen on viel aikaa, kerkee rauhassa jännittää :D

      Poista
  5. Meinasin sanoo samaa ku Tuuli noista hiuksista !:D Kivalta kuulosta sun viikko. Suvun kesken on kyllä välillä tosi kiva viettää laatuaikaa(: Tsemppiä tulevaan harjotteluun. Vaikuttaa mielenkiintoselta paikalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi aijaa :D Ja on kyllä ihanaa, että Joonaksen suvusta on tullut mun sukua, koska mulla ei itseni puolelta oo sukulaisia kenen kanssa viettää aikaa.. :/ Kiitti paljon, uskon että on mielenkiintosta työtä :)

      Poista
  6. Hei paljon onnea työharjoittelusta ja tsemppiä sinne<3 Ja oi tuo Kiilan ruoka kuulostaa herkulliselta! :) Ihanaa mökkeilyä, nauti reissusta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Kiila on hyvä ravintola, ihanaa ruokaa :) Juu nautin varmasti, kiitti :) <3

      Poista
  7. tosi nättejä syys kuvia ♥! Magee toi kenkäkuva :D! Ja nam mitä herkkuja oot käyny syömässä ;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti <3 Juu mäki tykkään siitä kuvasta :) Ja noi ruuat oli kyllä niin hyviä, nam :p

      Poista
  8. Nams, mitä herkkuja Kiilassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, siellä on hyviä ruokia :) Mut nää ruokakuvat on Memphiksestä :p

      Poista
    2. Oho, pistetään pitkän työpäivän piikkiin ;)

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)