13.10.2015

VUOSI + ARVONTA

arvonta Heippa ! :) Tänään mun blogini täyttää vuoden ! Huh. Mä muistan kun alotin tämän blogin. Olin juuri lopettanut edellisen blogini, jota kirjotin kaksi kolme vuotta(?). Halusin uutta ja erilaista. Ja semmosta myös sain. Rajasin aiheet niin, että tätä blogia voisi tosiaan lukea ketä tahansa ja aloin valokuvailemaan enemmän. En ole käyttänyt kuin muutamia kertoja blogin alussa netistä otettuja kuvia, muuten oon päättänyt että käytän vain omia. Se tuntuu niin paljon kivemmalta, on nähnyt oikeesti työtä postauksen eteen.

Tää vuosi on ollut kyllä opettava. Oon kehittynyt bloggaajana melko paljon, vaikka mulla on viiden vuoden kokemus bloggaamisesta, sitä ei uskoisi. Ns. Lifestyle bloggarina olen ollut vain vuoden ! Sitä ennen kirjotin oikeesti vain mitä mun päässä liikkuu, sillon tällön kuulumisia, mutta muuten keskityin paljon parantumiseen ja jakamaan ajatuksiani sairastelusta. Enkä valokuvaillut näin paljon kuin nyt.

Mä rakastan bloggaamista. Oon lopettanut itseni vertaamisen muihin ja tehnyt blogistani semmoisen kuin itse näen sen hyvänä. En ole taitavin tai paras, mutta voin olla ylpeä monesta kirjottamastani tekstistä. En huku massaan, en tyylilläni saatika kirjotuksillani. Olen avoin, aito ja erilainen.
PA120323 Nyt haluaisin järjestää arvonnan teille lukijani ! Palkintona on kasvonaamio, huulirasva, tuoksukynttilöitä ja suklaata :) Säännöt ovat seuraavanlaiset:

1. Yhden arvan saat kommentoimalla jotain blogistani. Se voi olla ruusuja tai risuja, postausideoita tai muuta vastaavaa! :)

2. Kaksi arpaa saat kommentoimalla ja seuraamalla blogiani täällä Bloggerissa, Bloglovinissa tai Blogipolussa.
Arvontaa voi osallistua viikon ajan eli 13.10-20.10.2015 :) Julkaisen voittajan blogissani sekä ilmoitan henkilökohtaisesti. Laita mukaan sähköpostisi sekä missä seuraat minua! 


Onnea arvontaan ja kiitos lukijoilleni tästä vuodesta! Olette ihania! 

45 kommenttia:

  1. Paljon onnea blogille! Mullakin oli joskus blogi, mutta en jaksanut ja ehtinyt sitä päivitellä. Nyt vain seurailen muiden blogeja! :)
    Kaunista syksyn jatkoa! Yhdellä arvalla arvonnassa mukana. terkuin miianblogi(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kivahan se on seurata myös toisten blogeja. Ja ihanaa syksyä myös sulle!

      Poista
  2. Oon seuraillut tätä sun blogia alusta lähtien ja lukenut entistäkin. Yhdessä vaiheessa tää nykyinen blogi vähän tympi, mutta kun oli niin paljon matkustelujuttuja. Mutta nyt oot kirjoittanut tosi hyvin ja tykkään sun tavasta kirjoittaa. Erityisesti on ollut kiva, kun oot ottanut myös juttuja vanhasta blogista tänne ja pohtinut syvällisesti asioita.

    Seurailen sua, enkä kyllä lopeta seuraamista. Oot taitava kirjoittaja ja sulle on upeita kuvia. Muutenkin niin ihanan tuntuinen elämä millaisen itsekkin tahtoisi.

    Niin ihana lukea tälläistä, että joku on oikeasti saanut paremman elämän, elämisen arvoisen. ❤
    (mun blogissa on mun sähköpostiosote)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon, että liian samalaiset postaukset kokoajan voi alkaa tympimään, mutta matkustelusta on aivan ihana postata ja lukea myöhemmin niitä postauksia! :) Kiitti paljon, mäki tykkään sun blogistasi! <3 Ja koitan parhaani mukaan kirjottaa kaikesta mahdollisesta. Kiitti sun ihanista sanoistasi, niin säkin olet olet taitava kirjottamaan! Tuli hyvä mieli sun kommentistasi, en vain osaa vastata siihen :o Kaikki me ansaitaan hyvä elämä <3

      Poista
  3. Bloglovinin kautta seuraan ja postaus ehdotuksena mulla olis-......hhhmmm voisit tehä jonku tyyliin Lemppari arkiruokani tai joku muu ruokaan liittyvä vaikka suosikkireseptini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vois kokeilla :) Et laittanut muuten spostiasi? :o

      Poista
  4. Olen aina silloin tällöin piipahtanut lukemassa postauksiasi, ihana blogi.
    Bloglovinin kautta seurailen.Kahdella mukana.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Ihanaa, että keksit tälläsen arvonnan :) Tätä blogia on ollut niin kiva seurailla, muutos edelliseen on kyllä hyvin huomattavissa. Kuvat vaan paranee koko ajan ja ihanaa kun jaksat aina keksiä uusia aiheita :)
    Osallistun kahdella arvalla ja seuraan täällä :) Sähköpostia et varmaan tarvitse ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tää oli kyllä itestäki kiva :) Kiitti kommentistasi ihana <3

      Poista
  6. Kiva arvonta, kiitos! Sulla on kiva ja sellainen elämänmakuinen blogi, näitä kiiltokuvablogeja en seuraa kun ei vaan kiinnosta. :)
    Seuraan Bloggerin kautta.
    sari piste susanna at hotmail piste com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi, tuli hyvä mieli! :)

      Poista
  7. Mukana ollaan. :) Olen myös lukija bloggerissa.

    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista
  8. Sun teksteistä tulee aina hyvälle mielelle :) Innolla odotan aina kun näkee että sulta tullut uus postaus. Luen bloggerin kautta ja fb saat yhteyden.

    VastaaPoista
  9. Tää sun blogi (myöskin edellinenkin oli) on yksi mun suosikkiblogeista! Sun tyyli, kuvat ja aiheet on niin sun näköisiä, joten ei voi muuta kuin tykätä ja ihailla. ♥ Ihan kateeksi käy! Osallistun kahdella arvalla ja seuraan täältä bloggerin kautta. En usko, että s-postiani tarvitset, mutta heitän sen silti; 94evilcookie@gmail.com. Onnea vielä blogisynttäreistä! ♥ :)

    VastaaPoista
  10. kommentoin ja seuraan :) from.nine.to.ten@hotmail.com on sähköposti !

    VastaaPoista
  11. kahdella arvalla mukana
    seuraan bloggerin kautta blogiasi
    kikke at live.fi

    VastaaPoista
  12. Olen saanut siusta blogisi perusteella juurikin sellaisen avoimen ja rehellisen kuvan :) Et kaunistele asioita vaan osaat puhua niistä suoraan - se on ihailtavaa ♥ Kuvasi ovat kauniita ja hyvälaatuisia :) Onnea blogillesi! <3
    Seurailen siuta täällä Bloggerissa, eli kahdella arvalla ollaan mukana.
    browneyessecret@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Tää on just mun tapani kirjottaa, ihana juttu että tykkäät <3 Kiitti paljon! :)

      Poista
  13. Tää blogi saa usein hyvälle tuulelle/ajatukset muualle omasta elämästä kun ahdistaa. c: Kiva nähdä miten tavoittelet unelmiasi ja jaat paloja elämästäsi.Tykkään myös ulkoasusta, tilava ja miellyttävä silmälle. Hienoa on myös, että kaikki kuvat on omia ottamisia! Saan tästä blogista inspiraatiota. c: Kiitos

    coffeeandeternity@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Tää blogi saa usein hyvälle tuulelle/ajatukset muualle omasta elämästä kun ahdistaa. c: Kiva nähdä miten tavoittelet unelmiasi ja jaat paloja elämästäsi.Tykkään myös ulkoasusta, tilava ja miellyttävä silmälle. Hienoa on myös, että kaikki kuvat on omia ottamisia! Saan tästä blogista inspiraatiota. c: Kiitos

    coffeeandeternity@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooho kaks kertaa tuli kommentti :D Mutta kiitti paljon ihanasta kommentistasi <3 Kiva kuulla, että tykkäät ! :)

      Poista
  15. Mukana ollaan (: Sun blogi on ihanan elämäniloinen ja arvostanut sun ahkeruutta <3

    VastaaPoista
  16. Paljon ruusuja ja onnittelut! ♥ Sun blogi on sellanen huippu, että ilahtuu aina kun huomaa, että oot päivittäny. :3

    Seurailen bloggerin kautta, haipuli@hotmail.com

    Ps. ihanan palkinnon oot keksiny, niin ihana hemmotteluhetkeen! Toivottavasti lykästää. :D

    VastaaPoista
  17. Minua kiinnostaisi kovasti lukea blogissasi arjen ekologisuudesta: Isoista ja pienistä valinnoista, joilla yrittää auttaa maapalloa säilymään elinkelpoisena myös tuleville sukupolville. :)

    leevilotta at luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii kiitos hyvästä vinkistä! :) Aion varmasti toteuttaa tämän ehdotuksen!

      Poista
  18. Blogistasi tulen aina hyvälle tuulelle :)

    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  19. Tykkään sun blogista, kun sulla on niin ihana asenne elämään ja rakastan erilaisia resepti-postauksia :)
    Seuraan bloggerin kautta!

    kirsivaltonen@suomi24.fi

    VastaaPoista
  20. Yks arpa. Ruusuja! Iloa tuleviin kirjoitteluihin!
    marianna1 at luukku.com

    VastaaPoista
  21. Onnea! Tykkään aidosta tyylistäsi, ja postauksissa on sopivassa suhteessa tekstiä ja kuvia. Kahdella arvalla mukana, lukija bloggerissa. :)
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  22. Hupsista meinas mennä tämäkin ihan ohi kun en oo bloggeria kiireiltä aukaissut:'D
    Ja hei onnea blogille !♥ Sun blogia on aina ihana lukea kun teet sitä aidolla otteella ! Toivottavasti saa vielä pitkään lukea sun tekstejä(: Muutenki ollu ihana tutustuu sunlaiseen ihmiseen blogin kautta.
    Ikävä♥ Mun spostin saat ihan kysymälläkin viesteillä tai fb:ssa(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, ei sentää mennyt :) Kiitti paljon ihanasta kommentista <3 Ja toivotaa, että blogi pysyy vielä oitkään kasassa :) Samoin suhun on ollut ihana tutustua, toivottavasti nähdään taas piakoin!

      Poista
  23. Ja just kun painoin "julkaise" nappia muistin että piti laittaa kahella arvalla osallistun:'D Et köhköh.

    VastaaPoista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)