3.11.2015

Hello

PA311058 PA311039
PA311041
PA311051 Viime aikoina musiikki on auttanut paljon jaksamaan tätä pimeyttä ja ylipäätään antanut voimaa elämään. Adelen Hello soi usein Spotifysta, Johanna Kurkelan ja The Soundsin lisäksi. Adelesta olen pitänyt aina, mutta Johanna Kurkela on uusi suosikki. Todella lahjakas laulaja, jonka moni kappale voisi olla oma kirjoittama. The Soundista saan paljon virtaa päiviin ja tiskaus onki hoidettu jo viikkoja sen voimilla.

Nyt on jo marraskuu, voiko sitä uskoa ? Tänää auriko lämmitti niin ihanasti ja ilma oli mitä kaunein. Mulla on enää tämä viikko koulua, jonka jälkeen suuntaa harjotteluun kehitysvammaisten päivätoimintaan. Kävin jo tutustumassa paikkaan ja sain ihanan vastaanoton! Mä odotan harjottelua paljon, koska sillon tunnen olevani elossa. Saan oppia, kehittää itseäni ja auttaa, tehdä sitä mitä olen aina halunnut. Olla ihmisen tukena ja auttaa. Kehitysvamma työ on mielenterveystyön lisäksi ollut semmonen mikä on kiinnostanut mua ja oon iloinen, että pääsen hetkeksi tekemään töitä heidän kanssaan. Varmasti silmiä avaava kokemus! Mulla meni muuten vanhustyön arviointikeskustelu todella hyvin, sain kolmosen eli kiitettävän ja kehut päälle. Kaikki se työ minkä tein, mä tein sen hyvin ja se oli sen arvosta. Vaikka en ole kouluihminen, harjottelut on niin mun juttuni. Toivon nyt, että seuraavatki harjottelut menevät yhtä hyvin ja olis edelleen näitä kivoja paikkoja :)
PA311138
PA311091
PA311107
PA311125 Asiasta toiseen.. Hajotin tossa pari viikkoa sitten muuten puhelimeni :D Se tipahti töissä lattialle ja näyttö hajosi aivan säpäleiksi. Normaalisti olisin alkanut itkemään, mutta nyt olin kylmän rauhallinen ja katsoin vain uuden puhelimen itselleni. Kävin seuraavana päivänä hakemassa Huawei mallisen puhelimen ,semmosen halppis. Ei mikään kovin ihmeellinen, mutta kyllä tolla pärjää! Mulla ei puhelimella niin paljon ole väliä, kunha perus sovellukset toimii ja sillä voi soittaa :D

Viime lauantai oli ihana päivä! Herättiin rakkaan kanssa kaikessa rauhassa ja tehtiin meille kunnon aamupala. Nam mitä herkkuja oli, tuli kyllä heti aamusta hyvä mieli. Vaihdettiin meidän kodissa järjestys täysin uusiksi ja sitten kun joskus saadaan tänne lisää huonekaluja ja sisustusta, teen uudelleen asuntopostauksen. Päivällä käytiin kuvailemassa ja rakas teki mulle ihanaa ruokaa. Lohta, lohkoperunoita ja vihanneksia, nam. Illalla käytiin vielä katsomassa uusi James Bond elokuva, en oo tosin koskaan nähnyt yhtään Bondia :D Mutta oli kiva käydä silti leffassa ja leffaki oli yllättävän hyvä. No koska ENGLANTI? Niin ja viettää aikaa maailman ihanimman ihmisen kanssa. Mä rakastan joka päivä enemmän ja enemmän Joonasta ja osaan arvostaa tätä meidän elämää yhdessä joka päivä vaikkei edes nähtäisikään.
PA311149 PA311129 PA311168
PA311163
Semmosta kuuluu nyt mulle. Kaikinpuolin hyvää siis! Välillä ollut kyllä niitä heikompiakin hetkiä, mutta kaikesta mä nousen aina enkä anna minkään pilata mun elämäniloa. Elämänilo on semmosta, jota mulla ei ollut vuosiin ja jota en uskonut enää omistavani. Tällä hetkellä se on mun kallein aarre, mikään ei oo sitä arvokkaampaa

10 kommenttia:

  1. Ihanan pirteitä kuvia ja kaunis sinä! :) ♥ Ja tuo teidän aamupala, oi että kun on herkullisen näköistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Ens viikonloppuna siis tekemään oikee monipuolinen ja herkullinen aamupala :)

      Poista
  2. Teidän lauantai kuulostaa niin hyvältä! :) Mun tekisi mieli myös kiepauttaa kodin järjestys uudestaan, se ei vaan ole mahdollista kun täällä on sellaisia juttuja mitä ei niin vaan siirretäkkään.. Esim hemmetin iso peili olkkarissa ja tv seinällä. Niistä jää todella rumat jäljet seinään irrottaessa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihana päivä! (: Aa, harmi kuulla :/ Mitä jos laittaisitte niiden tilalle vaikka uuden taulun/hyllyn tai muuta vastaavaa ? :)

      Poista
  3. Herkullisen näköinen aamupala ja näytätte aivan söppäniltä kuvissa <3 Meidän pitäisi myös ehtiä käydä kurkkaamassa Bondi, toivottavasti leffa on superhyvä :) Onnea myös työharjotteluun! On aivan mahtava tunne saada tehdä mielekästä ja merkitsevää työtä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitti <3 Leffa oli hyvä, kannattaa käydä kattomassa :) Kiitos paljon! Toi on kyllä totta, elämän parhaita asioita :)

      Poista
  4. Ihana postaus ja niiiiiin ihania kuvia taas! Arvaa tuliko nälkä vaikka just söi? :D Teidän lauantai kuulostaa kyllä tosi kivalta ♥
    Tsemppiä harjotteluun, eiköhän tääkin mee yhtä hyvin kuin edellinenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Hahhah varmaa :D Se päivä oli ihana (: Kyllä mä uskon, kiitti! :)

      Poista
  5. Onpa kauniita kuvia siusta! <3 Nää siun blogin kuvat ovat kyllä ihan uudella tasolla, huippua katsella kun ovat niin tarkkoja ja värikkäitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti todella paljon, ihana kuulla Milla !! <3 :)

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)