22.2.2015

Family first

Heyy ! Tänään tulee aivan tavallinen postaus mun kuulumisista. Haluan hiukan "säästää" noita Madrid postauksia, mutta niitä on kyllä tulossa ! :) Enpä muista millon viimeks olis mennyt niin kauan postaukseen kuin tohon edelliseen Madrid postaukseen. Kertominen oli vielä ihan helppoa, mutta kun kuvia on yhdestä päivästä satoja niin on vaikee alkaa päättämään mikä olisi hyvä kuva :D Mutta toisaalta niin ihana muistella niitä kaikkia upeita hetkiä siellä.
Kouluun palaaminen oli mulle ihan jees ja mulla alkaaki viikon päästä työharjottelu ! Mua jännittää, mutta uskon itseeni ja siihen, että pärjään joten en stressaa turhia. Uskon itseeni ja siihen, että kaikki menee hyvin, joten niin ne asiat menee. Vaikkei menisikään, aina vaan yrittää uudelleen ja laittaa aivot avoimeen tilaan uusien asioiden oppimiseksi. Töihin palaaminen ens viikolla onki sitten toinen juttu... Ei kauheesti innostais. Mutta eiköhän sitä jaksa taas seuraavaan lomaan.
Mulla oli eilen ihana päivä :) Otin eilen kuvat meikkipostaukseen sekä kuvat mun koulutyöhön. Vietin aikaa murusten kanssa ja siivosin sekä sisustin häkin uudelleen. Joonas otti myös musta parit uudet kuvat. Toi takki on ihana, vaikka vielä hiukan tiukka mulle. Kerron siitä enemmän ostospostauksesta, joita mulla on tulossa varmaanki kaksi, Madridin ja Suomen ostokset erikseen. Mutta siis eilen menin mun isän luokse päivällä, jossa oli myös veljeni. Oli mukava nähdä perhettä pitkästä aikaa ja antaa tuliaiset. Syötiin lettuja ja katottiin telkkaria, oli kivaa. :) Siitä lähdin sitten äitini luokse yökylään. En oo ollut pitkään aikaan yötä siellä, hiukan harmittaa.. Onneks eilen menin, oli niin kivaa! Alkuillasta tein siskon kanssa kaikkia tyttöjen juttuja, se teki mulle kampauksen ja lakkas kynnet. Sitte katottiin hyvä leffa äidin ja äidin miesystävän kanssa, Colombiana . Tykkään elokuvista, joissa nainen on se vahva taistelija ja taitava kaikessa. Juotiin Fresitaa ja syötiin tonnikalasalaattia. Jäätiin vielä äidin kanssa juttelemaan ja kattomaan Sinkkulaivaa, siinä vasta hauska sarja :D Oli kyllä ihana nähdä koko perhettä samana päivänä, perhe on mulle kaikista tärkein asia elämässä ♥ Palailen pian taas postauksien parissa, mukavaa alkavaa viikkoa kaikille ! (:

10 kommenttia:

  1. uu mikä kaunotar ♥ ihanaa et oot noin hyvis väleis sun perheen kanssa, varsinkin pikkusiskon :)
    ihana toi takki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ihana :) Jep, se on tärkeetä ! Juu tykkään kanssa eikä oo ainaa mustaa ;)

      Poista
  2. Tietenkin pidetään yhteyttä! Ja jos oot joskus tulossa tänne päin niin meidän pitää ehdottomasti kans nähdä! =)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä juttu ! :) Ja kyllä, todellakin. On ollut puhetta, että tultais joskus Englantii kattoo jalkapalloo ainaski ! Lontoon kautta varmaan kuiteki mentäis junalla johonki :D

      Poista
  3. Oot niin upea! Ja sulla on myös tosi kiva tyyli. :)

    Kuulostaa ihanalta yökyläreissulta. Mäkin käväsen aina välillä mun siskontytön "kauneussalongissa", se on hauskaa :D Ja perhe tosiaan on tärkein; "Family Is Power" ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaw kiitti ! :) Niin säki ! <3 Joo oli kyllä kivaa. Juu se on ihan parasta, se on hauskimpia leikkejä :)) Perhe on aina ykkönen kyllä !

      Poista
  4. Kaunis olet, ihanan hyväntuulinen oot näissä(kin) kuvissa! <3 Hienot kuvat ja mukava oli lukea siun kuulumisista, ehtiihän matkapostauksia lukea ns. Peruspostausten lomassakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Hyvää tuulta on kyllä riittänyt ainakin suurimmaksi osaksi :D Ja niin molempia on kiva tehdä vuorotellen ! (:

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)