9.1.2016

Winter

P1080936
P1080962
P1080963 P1080945 Moikka (: Kyllä se talvi tuli vihdoin myös tänne ja kylmä talvi tulikin! En oo ollut ulkona nyt kuin pakolliset työmatkat, tuolla on aivan liian kylmä. Samalla myös kaunista, tykkään lumesta. Se tulee ja vie kaiken ruumuuden pois ja loistaa kauneudellaan. Aika menee niin nopeasti. Justhan mulla oli työharjottelu ja jäin lomalle. Siitä on kuiteki nyt kaksi kuukautta ja nyt maanantaina palataan taas koulun penkille! Hiukan jännittää kun on taas uudet kuviot ja ihmiset, mutta eiköhän tää vuosi mee yhtä hyvin kuin edellinenkin :)

Tällä viikolla kävin moikkaamassa Lindaa sekä hänen pientä vastasyntynyttä vauvaa! Voi miten pieni ja suloinen pieni. Oli ihana nähdä :) Ei siltikään tullut vauvakuumetta :D Matkustaminen ja opiskelu on vienyt mun sydämen sen verran lujasti, vapaudesta puhumattakaan.
P1080977 P1080979 P1080986 Käytiin viime viikolla Joonaksen kanssa kattomassa se uusin Star Wars elokuva ja oli kyllä hyvä elokuva. Sen seurauksena oon innostunut pelaamisesta ja en tiiä onko parempaa peliä kuin Battlefront! Oon suorastaan riippuvainen siitä pelistä. Myös uusin Resident evil on ollut ahkerasti kokeilussa, oon siitäki tykännyt :) Onko siellä muista Star Wars tai Resident evil faneja? :)

Eilen käytiin Joonaksen kanssa syömässä Coloradossa. Oli kyllä maukasta ruokaa ja ihanaa seuraa. Syötiin alkupalaksi maissilastuja ja salsaa ja pääruokana söin lohta, kasviksia ja perunapyrettä. Oli hyvää ruokaa, mutta väsymys ton ruuan jälkeen oli melkoinen :D Sen jälkeen mentiin vielä kahvilla käymään, väsytti molempia sen verran paljon :) Mulla on kuvissa päällä uusi lämmin talvitakki, jonka ostin alennusmyynneistä. Mulla on kertynyt muutamia ostoksia, kiinnostaisiko ostospostaus ? Tykkään tosta takista tosi paljon, onneksi löyty juuri ennen pakkasia takki:)



Palaillaan taas, ihanaa viikonloppua kaikille! 

20 kommenttia:

  1. Ostospostaus kiinnostaa! Mulla pitäisi ostaa yksi uusia talvitakkia (ja luopua vanhoista sopimattomista takeista). Coloradoa en olekaan testannut, usein kyllä miettinyt pitäisikö ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin koittaa väsätä semmosen vaikka ens viikolla! :) Nyt kannattaa käydä kattomassa alemyyntejä, sieltä mäki löysin omani :) Colorado oli hyvä ravintola, perushyvää ruokaa sai ja viihtysäki!

      Poista
  2. Kivoja kuvia jälleen, muutenki kiva postaust! :) Tee ihmeessä ostospostaus! ^^

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia, oot niin nätti ♥ toi takki on myös ihana! Ja jooo ostospostaus kiinnostaa aina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, niin säkin <3 Mäki tykkään tosta takista :) Pitää tehdä ostospostaus ens viikolla!

      Poista
  4. Lumi kyllä kaunistaa maisemaa ja etenkin lumisissa metsissä on ihana käydä kävelemässä koirien kanssa. Toki nyt on aika hemmetin kylmä eikä koirat tai omistaja kauan ulkona tarkene. Kunhan pysyisi alle -20 niin pääsisi enemmän nauttimaan ulkoilusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! :) Mä niin nautin tästä kauneudesta! Haha joo on kyllä ollut täällä kovat pakkaset, mutta joku -5 on aika hyvä määrä pakkasta itelle :D

      Poista
  5. No sanos muuta, se talvi tuli tosiaan ryminällä! :D Puolet vähemmälläkin oltaisiin pärjätty, mutta menkööt! Hei isot tsemit koulun alkuun, muistan itse kuinka ihanaa oli taas palata luokkahuoneeseen loman jälkeen! :) JUST eilen puhuin ystävän kanssa Ressusta ja mietin, että uskaltaisikohan sitä kokeilla.. :D Mä olen meinaan niin nössö, että jo perus Fallout pelottaa mua aikalailla, ehkä mä rohkenen :D Ja ilman muuta ostospostausta kehiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kyllä :D Kiitti paljon! :) Mä ite en oo ehkä niin innoissani, mutta pakko teoriaaki on välillä opiskella.. :D Heii kokeile ihmeessä, pelottava, mutta silti niiin hyvä peli! Koitan väsätä sen ostospostauksen!

      Poista
  6. Tsemppiä koulun penkille ^^
    Tee ihmeessä ostoksista blogiteksti jos siltä tuntuu :)

    ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon (: Juu ens viikolla vois tehdä semmosen! :)

      Poista
  7. Ostospostausta totta kai!!
    Toi takki on tosi ihana, oot hurjan kauniina jälleen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi pitää tehdä se tällä viikolla! :) Kiitti paljon, niin säkin oot <3!

      Poista
  8. Tykkään tosta sun asusta tosi paljon ! :) Takki näyttää kivalta ja lämpimältä :) Ps. mekin käytiin kattomassa star wars ja oli kyllä hyvä :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Toi takki on ihana, lämmin ja mukava päällä <3 Joo se oli kyllä hyvä leffa! :)

      Poista
  9. Oiii, Resident Evil- leffat ovat ihan hitsin hyviä, miun lemppareita! <3 Joskus vuosia sitten oon jotain niistä peleistä pelannut, mutta jotenkin se on jäänyt kokonaan kun niin paljon muuta puuhaa. :) Ostoksista ois kiva lukea! Ja vitsit, miulle tulee melkein aina nälkä kun mie katon näitä siun ottamia ruokakuvia, hyvä lukee näin illalla. ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä tosi hyviä :) Ja tietenki pelit <3 Taisin peleistä innostua eka ja sitten leffoista. Juu pitää kyllä tehdä se ostospostaus. Haha joo kyllä mullekki tulee monesti muiden blogeista nälkä kaikista ihanista ruokakuvista :D

      Poista
  10. En oo aikoihin lukenut mitään blogeja ja selasinkin tässä jonkin aikaa sun postauksia :) Kiva huomata että sulla menee niin hyvin!
    Resident Evil leffat löytyy kaikki mun hyllystä, mut pelejä en oo kokeillut! Varmaan liian pelottavia mulle, haha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiva kun oot palannut <3 Ja ihan hyvin menee onneks, toivottavasti sullakin :) Ja kannattaa kokeilla, just hyviä! :)

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)