12.2.2016

Vastaukset kysymyksiinne

Heippa :) Vihdoin pääsen vastailemaan teidän kysymyksiin, joita tuli tosi paljon! Tällä kertaa en jaotellut kysymyksiä mitenkään, vaan vastailin siinä järjestyksessä miten ne tulikin :D Anteeksi laiskuus haha :D Kiitos kaikille kysymyksistä, näihin oli kiva vastata :)

Jos kuvitellaan että olisit sinkku, voisitko enää koskaan kuvitella seurustelevasi naisen kanssa? - Kyllä. Kliseisesti sanottu, mutta rakastun ihmiseen enkä sukupuoleen. 

Minne et ikinä haluaisi matkustaa? Entä mitkä 3 maata tahtoisit vielä nähdä? - En ainakaan minnekkään sota-alueelle tai muuhun vastaavaan. Aika harvoja paikkoja on joihin en ikinä haluais matkustaa :D Kolme paikkaa joihin ehdottomasti haluan on New york, Etelä-Afrikka ja Australia.

Oletko koskaan kärsinyt lentopelosta?- Olen ja kärsin edelleen :D Aika hauskaa sillee, kun kuitenkin rakastan matkustamista, mutta oikeella valmistumisella selviän kyllä lennoista :)

Miten saat ajan yleensä kulumaan lentokoneessa / junassa / bussissa? - Kuuntelen musiikkia, luen lehtiä tai kirjoja sekä selailen puhelinta. Jos matkustan jonkun kanssa niin yleensä juttelen sen kanssa. 

 Aiotko hankkia joskus uusia lemmikeitä ja jos, niin mitä?- Ehkä joskus. Haluaisin kovasti kanin tai koiran.
kollaasiMikä on sun oikea hiustenväri ja mitä kaikkia hiusvärejä sulla on ollut? (Kuva ois plussaa!)- Mun oikea väri on tummanruskea, semmonen vähän maantien värinen :D Mulla on ollut vaaleanruskeat hiukset, blondit, mustat ja punaset. 

Mikä on sun bravuuri keittiössä?- Katkarapu-avocado pasta! 

Kuvaile millainen olisi täydellinen päivä! - Aamu alkaisi brunssilla ja kaikessa rauhassa :) Sen jälkeen perus meikkailua ja valmistatumista sekä kuvailua. Johonkin syömään rakkaan kanssa ja vaikka leffaankin. Mulle kelpaa tollanen ihan perus ja tollasia täydellisiä päiviä on mulla aina sillon tällön :)

Miten sun mielenterveysasiat on nykyään, esim. oletko parantunut jo kokonaan kaikista sairauksista? - Kyllä mä tunnen itteni terveeksi, vaikka tosin mulla välillä on huonoja aikoja sekä ahdistavia ajatuksia, mutta pääsen niistä nopeasti ohi. Tunnen siis, että oon parantunut, mutta kyllä ne sairaudet seuraa hiukan aina elämää.

Uskotko jumalaan? - En usko. En ala perustelemaan sen paremmin, mutta en vain voi uskoa mihinkään mitä ei ole olemassa. 
 

Kauan ootte ollut yhdessä sun poikaystävän kanssa? - Vähän yli 2,5- vuotta :)
Kuva 597
Mitä ostit viimeksi jollekin toiselle? - Ostin Empulle semmosen Olaf lelun viime viikolla.

Mitkä 5 blogia ovat sun suosikkeja? - Mulla on paljon lempiblogeja, mutta jos viisi on pakko valita niin valitsen seuraavat : CLIVIA, Venla Savikuja, My Life As A Material Whore, Kaksinaamainen  ja Sara Parikka. Kaikki mielestäni hyviä blogeja, positiivisia ja pirteitä :) Tykkään tykkään!

Missä kaikkialla olet matkustellut? - Oon matkustellut paljon lapsena Suomessa eri kaupungeissa kuten Rukalla, Vaasassa, Turussa, Tampereella Kotkassa jne :) Ulkomailla oon matkustellut Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Englannissa, Kreikassa, Espanjassa, Saksassa ja Kroatissa. 

Haluatko joskus lapsia? :) - En osaa sanoa :D Just tällä viikolla puhuttiin rakkaan kanssa tästä aiheesta ja siitä, että kyllä lapsenkin kanssa vois matkustaa paljon, mutta en tiedä.. Ehkä joskus, mutta ei vuosiin.

Mikä sun toinen nimi on? - Johanna Kristiina. 

Kirsikka vai persikka? - Persikka! :) En tykkään yhtään kirsikoista :D

Missä maassa haluaisit asua? - Englannissa :) Se on ihan mun haavemaa. Voisin kyllä kuvitella asuvani myös Espanjassa sekä jossain päin Amerikkaa.. 

Kuvaile luonnettasi 3 sanalla? - Ystävällinen, aito ja periksiantamaton.
P5080574
Millainen olit 18-vuotiaana? Todellinen angstiteini :D Noei.. Kävin paljon baareissa ja seurustelin ja yleensäkki sekoilin paljon. En kyllä mitään tosi tyhmää oo koskaan tehnyt, mutta ihan sellasta perus säätämistä elämän kanssa. 18-vuotiaana myös mt-ongelmat olivat pahimmillaan ja mulla ei ollut mitään suuntaa elämässä.. Mutta olin mä myös ajoittain ihan onnellinenkin ja oikeestaan ainoa päämäärä oli parantuminen.

Entäpä lapsena? - Semmonen kiltti ja sosiaalinen. Aina oon tullut hyvin toimeen kaikkien kanssa ja mulla oli paljon kavereita. Tunsin kuitenkin aina olevani erilainen kuin muut. Mutta aika helppo lapsi ollut, pieniä tuhmuuksia tietenkin tehnyt, mutta aika paljon viihdyin kavereiden kanssa ja omissa oloissani :)

Millaisia blogeja luet? - Semmosia, jotka on monipuolisia sisällöltään ja joissa on mielenkiintoinen kirjottaja :) Tykkään mielipiteistä sekä syvällistä postauksista ja myös kaikki mydayt ja vinkit on kivoja! Positiivisuus, kauniit kuvat ja sopivasti tekstiä uppoo muhun :)

Jos saisit loputtomasti rahaa, mitä tekisit niillä? - Lopettaisin työt ja opiskelisin. Tekisin vapaaehtoistyötä ja lahjottaisin erilaisiin hyväntekeväisyyskohteisiin. Antaisin rahaa läheiselleni ja luultavasti matkustaisin maapallon ympäri :D Ja ostaisin ihanan talon!

Lempiruoka ja ravintola tällä hetkellä? - Salaattibaarin salaatit! Ei voi mitään, mutta tykkään tosi paljon niistä salaateista :)  Vaikea sanoa yhtä suosikkia ravintoloiden suhteen, mutta Splizzeria on hyvä paikka. Otan sieltä aina puolet pizzaa ja puolet salaattia.

Jos sulle tehtäisiin 3 ruokalajin illallinen,mitä toivoisit sen sisältävän? - Alkupalaksi jotain hyvää salaattia/keittoa :) Pääruokana lohta, bataattiranskalaisia ja jotain vihanneksia. Jälkkäriks suklaakakkua! Nam :) Miksen itekki tekis tollasta ;)

Missä asennossa nukut eniten? mahallaan, kyljellään ym. - Yleensä mahalteen tai kyljellään, en koskaan selälteen :D
P8090094
Mistä näät useimmiten unta? - Jos aivan rehellisiä ollaan, niin monista tärkeistä ihmisistä jotka on ollut ennen mun elämässä, mutta ei oo enää.. En voi sille mitään itse mistä näen unia ja oon ihan tottunut jo näihin uniin :D Nään myös liian usein unta, että menetän Joonaksen tai jonkun muun :( Matkustelu unet on kivoja, oon välillä mitä ihmeellisimissä paikoissa :D

Kuinka monta tuntia viikossa suurinpiirtein oot koneella tai käytät blogiin? - Koneella varmaan ainakin 10 tuntia, koska on koulujuttuja jne.. Blogiin varmaan kahdeksan tuntia, riippuen tosin viikosta. Mutta yleensä kahdeksan tuntia, kun miettii kuinka paljon luen blogeja, kommentoin, vastaan kommentteihin, suunnittelen uusia postauksia, kirjotan, kuvaan ja muokkaan kuvat :) Kyllä siinä aikaa menee..

Mihin et haluaisi matkustaa?- Niinku aikasemmin sanoin, niin en ainakaan mihinkään sota-alueelle kuten Irakkiin jne..

Laskiaispulla vai Runebergintorttu?- Laskiaispulla!

Käärme vai lisko lemmikkinä? :D - Lisko :) En koskaan vois kuvitella käärmettä lemmikkinä :D

Insta vai face? - Insta! Ihan paras sovellus, tykkään :)

Mieleenpainuvin lomamatka ulkomailla ja suomessa?- Ulkomailla ehdottomasti Kroatia ja Krka, vesiputoukset, lämpö ja kaikki.. Suomessa varmaan kaikki mökkireissut, joita tehtiin kun olin lapsi. Se oli kivaa aikaa :)

Jos saisit muuttaa yhden asian maailmassa, mikä se olisi?- Jokainen kohtelisi muita ihmisiä hyvin!

Mikä on sun lempiruoka? - Vaikea sanoa yhtä :D Mutta lohi on hyvää!

Kuinka pitkä oot? - 165 cm.
PA311105
mitä mieltä oot kauneusleikkauksista? - Jokaisen oma asia :) Joitain se kaunistaa, joistain se tekee rumempia. Kyllä ite voisin ihan hyvin mennä, jos olisi tarvetta esimerkiksi onnettomuuden seurauksena tai muuta.

mikä oli sun lempiaine koulussa? - Köksä! Ja olin siinä vielä tosi hyväkin :) Myös historia ja yhteiskuntaoppi on ollu semmosia kivoja aineita.

Missä näet itsesi vuoden päästä? - Toivon yli kaiken, että oon opiskelemassa sairaanhoitajaksi tai ainakin harjottelemassa pääsykokeisiin ja suunnittelemassa matkoja :)

Aattelitteko mennä naimisiin, entä lapsia? - Joskus varmaan mennään naimisiin :) Monesti ollaan siitä puhuttu, mutta ei oo tällä hetkellä ajankohtainen asia. Lapsia ehkä joskus, mutta ei ainakaan vielä :)

Mikä olis sun unelma ammatti :) - Sairaanhoitaja!

Missä maassa haluisit asua? - Englannissa, Amerikassa tai Espanjassa :)

Mitä ovat sun vahvat mielipiteet, eli siis minkä puolesta väittelet ja minkä asian takana seisot vaikka mikä olisi? - Eläintenoikeudet on semmonen asia. Sen asian takana seison aina. Myös abortti on semmonen mistä oon monesti väitellyt sekä tasa-arvoinen avioliittolaki on kans semmonen asia :)

Millaiset blogit EIVÄT saa sinun kiinnostustasi? - Pelkät ruoka-, hevos-, muotiblogit ja muut vastaavat..
IMG_2395
Mikä bloggaamisessa koukuttaa? - Valokuvaaminen ja inspis! :) Se kun saa toteuttaa itseään.
Mikä on sun elämäsi ykkösperiaate? - Family first. Ja kohtele muita niinkuin haluaisit läheisiäsi/itseäsi kohdeltavan :)

Mikä saa sut onnelliseksi? - Niin moni asia! :) Ihan elämä vaa :) Mut kaikki rakkaat ihmiset, koulu, matkustelu, ruoka, valokuvailu, bloggaus, musiikki, pelit, leffat jne.. Pitkä lista!

Minkälaista työtä et tekisi mistään hinnasta? - Toisten tappamista/kiduttamista. Koskee myös eläimiä.

Ajatteletko enempi järjellä vai sydämellä? - Sydämellä tietenkin! Joissain asioissa järjellä, mutta kyllä sydän on mun aivot.

Jos saisit nyt yhden toivomuksen, joka pitäisi käyttää johonkin muuhun kuin materiaan tai rahaan, mitä toivoisit? - Toivoisin, että saisin mun elämänavat taas terveelliseks :)

Kaikkien aikojen lempivaatteesi? - Oho vaikee kysymys. Niitä on paljon. Mutta ainakin toi yhdessä kuvassa näkyvä kukkamekko on aivan rakkautta 
P6080017 Minkälaista vaatetta et taas ikinä pukisi päällesi? - Mitään liian sporttisia tai paljastavia. Ei vaan sovi mulle :)

Oudoin ruoka, mitä haluaisit maistaa? - En osaa sanoa. Jos söisin lihaa, haluaisin varmaan maistaa jotain krokotiiliä :D

Jos sulla oisi (spirituaalinen, ei siis lumiaura, haha)aura, minkä värinen se olisi? - Vihreä :)

Mitkä ovat kolme suosikkipostaustasi blogistasi? Kuka minä olen, Sinustako lähihoitaja? ja Split Day 3 :) 

 Mikä oli unelma-ammattisi alakoululaisena? - Kampaaja ja lähihoitaja :D
 
Jos tietäisit kuolevasi vuoden päästä, mitä tekisit tulevan vuoden? - Miten kamala kysymys.. :o Mietin tätä usein itekki.. No mutta ainakin olisin paljon rakkaiden kanssa, matkustaisin muutamiin paikkoihin mihin oon aina halunnut sekä nauttisin kaikesta elämässä!

 
Oletko sponttaani vai suunnitteleva ihminen? - Oon suunnitteleva ihminen, mutta tykkään myös sponttaaneista jutuista sillon tällön :)

 
Mitkä ovat oudoimpia tapoja tai tottumuksiasi? - Mun on pakko tarkastaa kaikki ovet, kahvinkeitin, liesi ja puhelimen herätys sata kertaa.. Muuten jään miettimään menikö ovi kiinni tai laitoin herätyksen. Mulla on näitä useampiakin varmasti, mutta ei tuu just nyt mieleen. 


Mitkä ovat suosikkitelevisio-ohjelmiasi? - En kato telkkarista kuin Salkkareita, mutta muuten tykkään Paosta, 24:sta, Vampyyripäiväkirjoista, Orange is the new blackista sekä Kyläsairaalasta :)
IMG_2308
  Huh, menipä kauan vastata näihin kysymyksiin! :) Mutta oli kyllä kiva vastata ja kiitos vielä kysymyksistä, toivottavasti oli miellyttäviä vastauksia ♥ Nauttikaa viikonlopusta ihanat:)

18 kommenttia:

 1. Kivaa, että olet jaksanut vastata kaikkiin kysymyksiin noin monipuolisesti ja hyvin! :) Näistä oppii aina paljon bloggaajasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu halusin vastata mahdollisimman hyvin! :) Toi on totta!

   Poista
 2. Ai sä oot täällä Kotkassa käynyt kans! Onks sulla tuttuja täällä vai muuten vainko olit? :)

  VastaaPoista
 3. Niin hauska postaus :) Tosi kivoja vastauksia oot saanut kirjoiteltua :)

  VastaaPoista
 4. Hyviä vastauksia, kysymyspostaukset on kyllä aina niin mielenkiintosia :) Vois kohta taas tehdä itekin :)

  VastaaPoista
 5. Tässä postauksessa oli ihania kuvia, ja jee kiva kun vastasit kaikkiin mun kyssäreihin, vaikka siellä oli aika henkilökohtaisiakin! Tätä oli tosi kiva lukea :) <3

  VastaaPoista
 6. Mä niin tykkään lukea tälläisiä postauksia, kun näistä oppii aina uutta tyypistä! Nytkin pystyin samaistumaan tosi moneen kohtaan näistä ja tuli sellainen fiilis, että meidän on kyllä pakko joskus treffata, uskon että tultais hyvin toimeen. Haha kunnon vaatimus :DD<3 Tykkäsin myös siitä miten aidosti vastasit ja huomaa, että olit panostanut vastauksiin kunnolla eikä ollut mitään yhden sanan juttuja! :)) Ps. Ihana kuulla, että tykkäät mun blogista noin! Olen oikeasti tosi otettu tuosta, ihana sinä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii ihana kuulla!:) Mä itekki tykkään lukea tälläsiä postauksia. Just ihana vaatimus, olis niin kiva nähdä joskus!:D <3 Ja halusin vastata mahdollisimman hyvin :) Ja sun blogi on ihana! <3

   Poista
 7. Näitä oli kiva lukea! Ihanaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 8. Ihania ja syvällisiäkin vastauksia <3 :) Komppaan kyllä muita, näistä saa aina paljon infoa typykästä ruudun takaa, vaikka jotkut kyssärit ovatkin pintapuolista hömppää :) Pakko vielä mainita kuinka kauniisti sanoit ensimmäisessä kysymyksessä rakkaudesta, niin sen pitäiskin mennä <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3:) Juu nää on kyllä hyviä infopaketteja :D Juu ja noin se rakkaus menee ;) <3

   Poista
 9. Hei, olipa ihana postaus ja tosi hyviä vastauksia! :) Jotenkin niin siumaiset vastaukset ja monia juttuja, jotka sopii itteenkin. ^^

  VastaaPoista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)