6.8.2016

Kaunein paikka Helsingissä

Heippa! :) Mun mielestä Helsingin yksiä kauneimpia paikkoja on ehdottomasti Suomenlinna. Se on samalla myös mun lempipaikkoja Helsingissä ja Suomenlinnassa tulee käytyä joka kesä. Viime viikolla tehtiin siskon kanssa retki sinne ja meillä oli oikein kiva päivä yhdessä! Metsästettiin mulle Pokemoneja, haettiin kaupasta piknikeväät ja syötiin niitä kalliolla, käveltiin ympäri saarta sekä vietettiin siskosten kesken aikaa:)

Suomenlinna on siitäkin niin kiva, että sinne pääsee nopeasti Helsingin keskustasta sekä normaalin matkakortin hinnalla. Saarella on jonkin verran nähtävää ja kaunis luonto. Perhosia tuolla oli todella paljon ja koitin pitkään saada kuvaa jossa perhosella olisi ollut siivet auki, mutta ajoitus ei oikein onnistunut! Paljon kauniita kukkia tuolla oli sekä upeat merimaisemat. Aivan ihana päivä

Muuten kuuluu ihan hyvää! Olin viime viikolla myös viettämässä tyttöjeniltaa Lindan kanssa :) Ei olla oltu pitkään aikaan kahdestaan juhlimassa, joten oli tosi mukavaa. Aloteltiin mun luona ja jatkettiin siitä sitten Amarilloon. Oli hauska tanssia ja muistella meidän kunnon bileaikoja kun oltiin 18-vuotta :D Nyt tuntui, että ollaan jo ihan vanhuksia verrattuna siihen haha!  

Viime lauantaina oli huippupäivä kun oli kauan odotettu blogimiitti, josta kerroinkin jo aikasemmin ♥ Palasin tällä viikolla myös töihin ja odotan jo seuraavaa lomaa! Samalla tullut mietittyä tulevaisuutta, ei oo nimettäin kauaa kun mä valmistun. Kohta jatkuu jo koulu ja samalla alkaa mun viimeinen työharjottelu, jännää. Eilen olin Weekendissa ja tänään jatketaan juhlimista siellä Sofian kanssa!  Siitä tulossa sitten erikseen postausta;)
Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

16 kommenttia:

 1. Teillä oli varmasti kiva retkipäivä :) ja ihania kuvia taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kiva päivä!! :) Kiitos kovasti <3

   Poista
 2. Suomenlinna on kyllä upea <3 Mä en ole vielä päässyt sinne tänä kesänä! ÄÄhh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on <3 Ja heii vielä on aikaa eli nyt sinne käymään ;)

   Poista
 3. Ihania kuvia ja oot ihan oikeassa, että tuo on kaunein paikka Helsingissä ♥ Mä toivottavasti olen tulossa Helsinkiin kuun lopussa ja silloin ehdottomasti lähden tuolla käymään!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ihanaa, että joku toinenkin on samaa mieltä! Ja heii toivon tosi paljon, että kerkeät tuolla käymään :)

   Poista
 4. Suomenlinna on kyllä tosi upea paikka, harmi etten oo hetkeen ehtinyt käymään :( Ihania kuvia oot napsinut ♥ ja muutenkin teidän päivä kuulostaa onnistuneelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!! <3 Toivottavasti kerkeäisit käymään :) Kiitos kovasti! Tuo päivä oli kyllä ihana <3

   Poista
 5. Voi että tuonne on pakko päästä käymään!<3 Näyttää niin upealta paikalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi <3 Etkö oo ennen käynyt Suomenlinnassa? Tuolla on kyllä tosi kaunista :)

   Poista
 6. Onpa ihana paikka! ♥ Kuulostaa olleen mahtava päivä! Kivoja kuvia oot napsinut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on <3 Ja tuo päivä oli tosi ihana :) Kiitos kovasti!

   Poista
 7. Suomenlinna oli kyllä upea. Tänä kesänä kävin ekan kerran ja haluun sinne kyllä vielä uudestaan! Siellä kyllä häviää se Helsingintuntu ja pääsee ihmispaljoutta kätevästi karkuun..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) Ja kiva kun oot päässyt käymään siellä! <3 Ja totta!

   Poista
 8. Olen ehdottomasti samaa mieltä siitä, että Suokki on yksi kauneimpia paikkoja Helsingissä! Se on niin tunnelmallinen ja aika kuluu kuin siivillä <3 Oi että, näitä kuvia katsellessa tulee sellainen fiilis, että haluisin heti nyt tuotte viettämään aikaan :')) Ps. sun kuvat on parantuneet valtavasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!<3 Siellä on ihan oma tunnelmansa ja niin nättiä :) Ja heii vielä kerkeää hyvin käymään Suomenlinnassa ;) Syksyllä siellä voi olla kans aika kaunista! Ja voii kiitos paljon <3

   Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)