21.8.2016

Vanhan loppu on uuden alku

En olisi vielä ennen kesää uskonut, että tulisin kirjoittamaan tälläistä postausta. Mutta nyt on vaan sellainen olo, että on aika lopettaa tämä blogi. Huomasin miten stressaantunut olen blogista ja miten kaikki aika menee tähän. Tietenkin olen nähnyt läheisiä ihmisiä kuten ennenkin, mutta haluaisin niin tehdä kaikkea muutakin vapaa-ajalla kuin blogata. Haluan lukea enemmän kirjoja, lenkkeillä ja vain olla. Vaikka bloggaaminen on mulle ollut rakas harrastus, niin tämä vie liikaa aikaa semmoisista asioista mitä haluaisin myös tehdä.

Tämä päätös ei tunnu niin pahalta, koska aion edelleen jatkaa bloggaamista. Mutta en lifestylebloggaajan vaan matkabloggaajana :) Toki olisin voinut vaan muuttaa tämän blogin uudenlaiseksi, mutta haluan aloittaa ihan puhtaalta pöydältä. Rakastan matkapostausten tekoa ja vaikken olekkaa mikään maailman ympäri matkaaja, niin mulla on paljon matkustamiseen liittyviä ajatuksia.

Olen ollut jo pitkään stressaantunut blogistani enkä ole itse sitä edes tajunnut. Mun ei tarvitsisi selitellä mun päätöstä, mutta haluan kuitenkin. Tuo ajankäyttö on yksi suurimmista syistä, mutta myös se ettei mua yksinkertaisesti kiinnosta jatkuvasti blogata perus kuulumisista, kosmetiikasta tai päivän asuista. Tykkään lukea höpötyksiä muiden blogeista, mutta en halua jakaa niitä enää niin paljoa blogissa. Syvällisiä postauksia mulla tulee kyllä ikävä, mutta kaverit ja päiväkirja ovat sitä varten, että niitä ajatuksia voi jakaa:)
Kerron uudessa blogissani enemmän mistä aion blogata, mutta pääpaino on matkailussa. Aion kertoa ajatuksia liittyen matkailuun, tulevista matkoistani sekä tehdä matkoista saman tapaisia postauksia kuin tähän blogiin, mutta entistä tarkempia ja monipuolisempia. Haluan kuitenkin antaa itsestäni myös siellä jotain eli kyllä joskus kirjoitan muustakin kuin matkailusta. Postaustahti tulee muuttumaan, ajattelin että postailen ehkä kerran viikossa/kahdessa tai sillon kun siltä tuntuu ja on aihetta! Tämä vie stressin pois kun ei tarvii tehdä kauheella tahdilla kokoajan postauksia.

Mulla tulee ikävä tätä blogia ja yksi päivä itkin miettiessäni miten tärkeä tämä mulle oli. Bloggaavat ystäväni ovat auttaneet paljon tässä päätöksessä, kiitos teille! Toivon, että moni teistä jatkaisi myös uuden blogini lukemista, koska on ollut mahtavaa kirjoittaa teille! Ymmärrän toki ettei kaikkia matkablogi kiinnosta, mutta kuten mun kaikki blogini, siitä tulee kyllä monipuolinen. Ja haluan juuri inspiroida ihmisiä matkustamaan enemmän :)

Kiitos teille jokaiselle jotka ovat blogiani lukeneet ja olleet matkassa mukana. Olette ihania kaikki 

Tässä linkki uuteen blogiini! Tervetuloa seurailemaan sinne! 

31 kommenttia:

 1. Bloggaamisesta ei saisi ottaa liikaa stressiä (jep, olen paraskinpuhuja, sillä kamppailen sen kanssa jatkuvasti), joten arvostan suuresti, että päätit tehdä näin. Ikävä kyllä tulee, sillä täältä sain voimaa ja inspiraatoita. ♥ Tuun silti lukemaan sun uutta blogia, sillä sun matkapostaukset on vaan niin parhaita! :) Vaikka en juurikaan matkablogeja seuraa, niin sun blogia on ilo seurata, koska oot sinä.

  Oli suuri ilo seurata tätä sun blogia. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jotenkin niin vaikeaa olla ottamatta stressiä :/ Pitää vaan kuunnella itseään ja tehdä niinkuin parhaalta tuntuu! Ihana kuulla Nella, että oot saanut voimia ja inspiraatiota! Varmasti saat tulevastakin blogista :) Vaikka aihealue onkin siinä erilainen, on mun persoona kuitenkin niissä postauksissa vanhvasti mukana <3 Kiitos kovasti, ihana kun oot ollut mun lukijana!

   Poista
 2. Harmi, että lopetat tän blogin - sun juttuja on ollut niin ihana lukea ♥ Mutta kannattaa tehdä juuri niin kuin parhaalta tuntuu, ymmärrän paremmin kuin hyvin blogin aiheuttaman stressin....onneksi et kuitenkaan ihan kokonaan lopeta, ihana lukea vielä sun matkajuttuja ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Onhan tää tavallaan harmi juttu, mutta itselleni parhaaksi! :) Juuri tuo stressi on yksi syy, mutta onhan näitä monia.. Ja en pystyisi kyllä varmaan koskaan olemaan täysin ilman bloggaamista :D <3

   Poista
 3. voi niina, hieno päätös ♥ itseään pitää kuunnella, ihanaa että toimit niinkuin hyvältä tuntuu! :) matkablogistasi tulee varmasti aivan ihana, ja tulen ehdottomasti seuraamaan sitä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni <3 Ja nimenomaan, itseään pitää kuunnella ja tehdä niinkuin parhaalta tuntuu! :) Ja kiitos, ihana kun tuut seurailemaan myös sitä <3 :)

   Poista
 4. Varmasti on ollut vaikea ja suurta harkintaa vaatinut päätös. Sun blogias on ollut aina todella mukava lukea ja sun kuvat on niin älyttömän kauniita ♥ Mä klikkasinkin itseni jo tuonne sun uuteen blogiin lukijaksi, sillä matkajutut sulta on olleet aina todella informatiivisia ja no, ne kuvat tietenkin ovat aina yhtä kauniita :) Toivottavasti tämä sun blogin muuttaminen tuo sulle sitä kaivattua aikaa ja rentoutumista muun parissa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on. Ja tosi sellainen haikea fiilishän on. Mutta samalla niin vapaa ja onnellinen! Ihana kuulla, että oot tykännyt <3 Aika samalainen meno jatkuu toisessakin blogissa, aiheet on vaan enemmän matkailussa sekä postauksia tulee vähemmän :) Ja mä toivon kanssa sitä samaa, uskon että kyllä tuo! <3

   Poista
 5. Eiiiiiii voi että, sun blogi oli yksii lemppareita ja tos sivupalkissa suosikkeihinkin tallennettu! Tosi suru juttu et lopetat tän, mut ihana et jatkat kuitenkin toisessa blogissa :) Napsautin sinne itteni jo lukijaksi (Y)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii, ihana kuulla Saga <3 Uskon, että tykkäät kuitenkin lukea myös tuota toista blogia kun itsekki matkustelet niin paljon :) Ihanaa kun liityit myös sinne!

   Poista
 6. Yks syy minkä takia mä en oo bloggaillu kun viimeks kesäkuussa, on just toi ajankäyttö.. ja jatkuva stressi, joten ymmärrän sua täysin! Mutta jospa sitä taas innostuis.. kiva että sä jatkat kuitenkin bloggailua jotenkin, mäpä alan seurailemaan sitä uutta blogias :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oonkin ihmetellyt mihin oot kadonnut! Mutta ymmärrän kyllä hyvin tuon, että aikaa ei ole ja sitten siitä tulee se stressi. Olis kyllä kiva edelleen lukea sun blogia <3 Ja ihana kuulla, että alat seurailemaan!

   Poista
 7. Voii mulle tulee tätä blogia ikävä kun tykkäilen tästä kovasti, mutta hyvä että teet mikä tuntuu itelle parhaalta ♡ :) Meen varmasti tsekkaileen ton uuden blogin! ^^ Kaikkea hyvää Niina ♡

  ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon, että tulee! Koska mullekki tulee :D Mutta uusi blogi on onneksi ja vaikka toki se on erilainen, niin silti se on munlainen tai sillee :) Ja kiitos kovasti, samoin <3

   Poista
 8. Voi että, oon niin tykänny tästä sun blogista! Mutta ymmärrän hyvin ton päätöksen ja jos on tollanen fiilis niin sitä pitää kuunnella :) Ihanaa ettet jättäydy kokonaan blogimaailmasta pois, käyn heti laittamassa ton uuden blogin lukulistalle :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! <3 Ja kyllä pitää, elämässä ei kannata tuhlata aikaa semmoiseen mikä vaan ahdistaa ja vie ns. turhaa aikaa! :) Ja en pystyisi varmaan koskaan lähtemään täältä koskaan pois :D Kiva kun liityit lukijaksi myös tonne <3

   Poista
 9. Harmi, että lopetat tämän blogin, tätä oli kiva lukea kun tässä oli aina niin pirteä ote elämään :) Itseä ei matkablogi ihan niin hirveästi kiinnosta, kun ei ole varaa matkustella eikä sen puoleen passiakaan, mutta voi olla että liityn silti lukijaksi, koska pidän tosiaan pirteästä otteestani ja siitä, että aina tulee hyvä mieli kun näitä kirjoituksiasi lukee (paitsi nyt :D).

  Tuntuu siltä, että viime aikoina aika moni bloggaaja on lopettanut tuon ajanpuutteen takia, mutta itse en oikein ymmärrä sitä että miksi pitää väkisin tehdä monta postausta viikosta, jos aika ei riitä. Hyvää jaksaa odottaa ja mielestäni kerran viikossa on ihan hyvä postaustahti, eikä sitä pidä pahoitella kellekään :) Uskolliset lukijat pysyy kyllä, jos sisältö on hyvää, vaikka sitä tosiaan olisi harvemmin. Itsehän bloggaan aika pitkälti 4-10 päivän välein, mikä ei ole mielestäni yhtään harvoin vaan juuri silleen hyvästi, että ehtii tuottaa sisältöä ja suunnitellakin sitä (vaikka aika paljon tulee tehtyä vaan ekstemporeena).

  Toivottavasti uudessa blogissasi koet vapautta kirjoittaa just silloin kuin itse haluat, eikä silloin kun odotat muiden haluavan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, tuo on ihana kuulla <3 Juuri sitä haluankin tuoda blogiin, iloa ja positiivisuutta. Ymmärrän ettei kaikkia matkablogi kiinnosta ja menetän varmasti lukijoita, mutta kyllä joskus bloggaan muustakin kuin matkustamisesta. Mutta se on mukana kyllä paljon noissa postauksissa, koska idea on juuri blogata siitä mitä eniten rakastan eli matkustamista!

   Ja niin, monet bloggaajat lopettavat tuon takia. Ei tietenkään oo pakko tehdä postauksia jos ei ole aikaa.. Mulla se oli yksi syy, mutta oli niin monta syytä miksi lopetin, että.. Yksi oli myös se ettei vaan lifestyle bloggaaminen kiinnosta, joten siksi enemmin keskityn matkustamisesta postailuun. Oot oikeessa, kerran viikossa on ihan hyvän postaustahti! Sulla on myös hyvä postaustahti ja jokaisella se on omanlaisensa :)

   Ja mä toivon ja kyllä uskonki, että koen juuri sitä vapautta! Ainakin nyt tuntuu siltä :)

   Poista
 10. Tuli tosi haikee fiilis tätä postausta lukiessa, mutta tottahan se on, että pitää tehdä niin kuin itsestä tuntuu parhaalta. Tästä sun blogistakin on kyllä selkeästi huomannut sen, että matkustelu on sulle todella lähellä sydäntä, eli tollanen matkablogi on varmasti ihan sun juttusi<3 :) Ehdin jo pelästyä, että lopetat bloggailun kokonaan, ja vaikka mulle tuleekin varmasti ikävä niitä perus lifestyle-tyyppisiä höpinöitä, joita sun blogissa on myös ollut, ihanaa kun saadaan jatkossakin lueskella ainakin sitten tohon matkusteluun liittyviä postauksia! Tsemppiä uuden blogin kanssa ja ehdottomasti alan seurailla uutta blogia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii Linda <3 Ja juuri niin pitää tehdä elämässä! :) Ihanaa, että mun rakkauden matkustamiseen on huomannut myös täällä! Tosi kiva <3 Juu en kyllä kokonaan pystyis lopettamaan, katuisin sitä heti. Haluan vaan bloggailla itselleni tärkeästä ja mieluisasta asiasta sekä hiukan harvemmin :) Ja kyllä varmasti tulee muitakin postauksia joskus, onhan sullakin meikkiblogi, mutta postailet aina välillä muustakin :) Kiitos kovasti ja ihana kuulla, että oot messissä mukana <3

   Poista
 11. Ikävä kuulla, että sinäkin lopetat bloggaamisen. Oon niin paljon tykännyt lukea näitä sun postauksiasi, on se sitten mistä aiheesta tahansa :( Mutta joskus elämässä täytyy vain tehdä tällaisia päätöksiä, mikäli tuntuu, että jokin asia vie aivan liikaa aikaa tai ei pysty vain nauttimaan siitä. Onneksi kuitenkin jatkat bloggaamista, vaikkakin hieman erilaisissa merkeissä! Liityin uuden blogisi lukijaksi, koska tykkään matkailublogeista yhtä paljon kuin tällaisista lifestyle-tyylisistäkin :)

  Tsemppiä ja onneksi nähdään uuden blogin parissa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, onhan se aina vähän ikävää :/ Ja ihana kuulla, että oot tykännyt! Ja juu oot oikeessa, pitää kuunnella itseään ja tehdä niitä vaikeitakin päätöksiä. Ja juu ehdottomasti jatkan, odotan jo innolla mitä kaikkea keksin ja kun saan toteuttaa kaikkia matkusteluun liittyviä postauksia <3 Ja sama juttu, niin mäkin! Kiitti kovasti <3 :)

   Poista
 12. Sanon täysin samaa kuin HuggyHare tuolla ylempänä + että on haikeaa kun lopetat tämän :( Mutta jokaisen pitää tehdä niinkuin itseltä parhaalta tuntuu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän Yuki:( Kiitos kun oot ollut mun lukijana <3 Ja totta tuo, pitää tehdä niinkuin parhaaksi näkee ja kokee :)

   Poista
 13. On ollut upeeta seurata sun matkaa ihan alkumetreiltä lähtien. Sä oot päässy huimasti eteenpäin ja tsempannu mua sun kommenteilla ja teksteillä. Haluan sanoa kiitos! Oot varmasti upee ihminen, jos tuntisin sut! Tsemppiä jatkoon ja valoa, uskoa ja toivoa! Sä oot tosi vahva ihminen ja sä oot selvityjä, pidä se aina mielessä! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tälläistä on aina ihana lukea!:) Oon tosi iloinen jos oon onnistunut tsemppaamaan sua:) Ja niin säkin oot upea ihminen <3 Kaikkea hyvää myös sulle! Samoin sinä, älä luovuta koskaan <3

   Poista
 14. Vaikka itse aloin myöhään lukee sun blogia niin olen tykännyt siitä tosi paljon ja odotan innolla sun uuden blogin lukemista<3 vihaan itse stressata ja koulunkäynnin ohella en ikinä pystyisi kirjoittaa blogia 2-4krt viikossa ehkä just 1 kert viikossa jos edes sitäkään :/ tsemppiä uuteen blogin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, samoin mä tykkään sun blogista!<3 Ja juu helppoa se ei oo blogata kokoajan jos on vielä koulu ja työt siinä:/ Kiitti :)

   Poista
  2. Kiitos paljon, samoin mä tykkään sun blogista!<3 Ja juu helppoa se ei oo blogata kokoajan jos on vielä koulu ja työt siinä:/ Kiitti :)

   Poista
 15. Voi olipa yllätys kun palasin matkalta kotiin ja näin tämän tekstin ! Ymmärrän sua kyllä erittäin hyvin. Itsekkin olen monesti kamppailut samojen asioiden kanssa ja välillä tuntuu, etten oikein tiedä mitä tekisin. Tällä hetkellä kuitenkin blogin jatkaminen tuntuu oikealta ratkaisulta. Ihana lukea kuitenkin että jatkat bloggaamista ! <3 Sun juttuja, ja etenki niitä matkapostauksia on niin ihana lukea ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, bloggaaminen on välillä vähän vaikeeta kun ei tiedä oikein mitä tekisi :/ Ja pitää tehdä juuri niinkuin parhaaksi asiat kokee :) Mutta uskon tämän olleen oikea ratkaisu mulle. Ja ihana kuulla, että ajattelet noin <3

   Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)