31.12.2014

Minun vuoteni 2014

Aloin tässä yks päivä miettimään, että ei mun tarvii tehdä vuosipostausta, koska ei mulle oo tapahtunut mitään koko vuonna.. ! Ai ei ole ? Eilen kirjasin vihkoseen kaikkia tän vuoden tapahtumia ja asioita, kyllä niitä vaan tuliki aika paljon :) Joten tässä siis kooste mun vuodestani. Laitoin myös tän vuoden lemppari asioita tekstin jälkeen, iha kiva lisä ! Alkuun ei ole niin paljoo kuvia, koska en kuvaillut alkuvuodesta yhtä paljon kuin esimerkiksi kesän jälkeen :)

Tammikuu & Helmikuu 
Mulla ei oo oikeestaan tammikuusta mitään kerrotavaa ! Ehkä siksi luulin, että mulle ei olisi koko vuonna tapahtunut mitään :D Helmikuussa olin mun siskon kanssa Disney on ice showssa, joka oli aivan mahtava ! Yksi iso asia tapahtui myös, kun Coda saapui meille (: Surullinen ja iso menetys tapahtui kun mummini kuoli helmikuussa.. Ikävä on edelleen. Oltii myös murun kanssa käymässä Tallinnassa päiväristeilyllä. Että semmoset ekat kuukaudet viime vuonna.

Lempijuoma: Lonkero
Lempikappale: City of dreams
Lempituoksu: Escada Born to paradise 
Lempiesine: Puhelin

Maaliskuu & Huhtikuu
Maaliskuussa oltii Dead by aprillin keikalla Joonaksen kanssa, joka oli kyllä huippu keikka. Ostin myös uuden puhelimen. Huhtikuussa aloin laihduttamaan ja olinki ilman herkkuja n. kaksi kuukautta. Juhlittiin myös rakkaan synttäreitä, käytiin Suomenlinnassa ja syömässä <3

Lempisarja: Vampyyripäiväkirjat
Lempielokuva: En osannut päättää :D 
Lempimeikki: Maybelline ripsari
Lempivaate: Mustat farkut 

Toukokuu & Kesäkuu 
Toukokuussa juhlittiin vappua rakkaan sekä perheen kanssa <3 Käytii myös extempore Lintsillä. Kesäkuussa alkoi mun loma ja Jasu tuli juhlistamaan sitä mun kanssa (: Olin isän, velin ja Joonaksen kanssa Radioaalto konsertissa, vesisateessa :D Juhlittiin mun ja Joonaksen vuosipäivää sekä käytii Tallinnassa päiväristeilyllä. Olin myös ratsastusterapiassa sekä Prideillä Jasun ja hänen ystävän kanssa :) Kävin taas Lintsillä, tällä kertaa perheen kanssa.

Lempikirja: Tähtiin kirjoitettu virhe
Lempiasu: Sininen mekko & sukkahousut
Lempikoru: Mummilta saatu sydänkoru
Lempitunne: Odotus

Heinäkuu & Elokuu
Heinäkuussa käytii jonkun verran rannoilla ja uimassa. Näin myös ekaa kertaa pitkän ystävyyden aikana Saria<3 Oltii Joonaksen kanssa Ruisrockissa, jossa oli tosi hauskaa! Löysin mun lempparimekon sekä kävin taas ratsastusterapiassa. Elokuun lopulla oltii Sannin keikalla, Sanni on aivan huippu esiintyjä:) Käytii myös Lindan tupareissa.

Lempiruoka: Lohisalaatti
Lempiravintola: Memphis
Lempipeli: The last of us
Lempiblogi: My Life As A Material Whore

Syyskuu & Lokakuu
Syyskuu oli tosi raskas kuukaus mulle. Menetin sillon tyttöni, rakkaimpani. Daisyn. Tein #kutsumua haasteen ja juhlin mun äidin synttäreitä. Hommasin vihdoin uuden kameran, jolla otan nykyään kaikki kuvani puhelimen lisäksi. Juhlin myös omia synttäreitäni porukalla (Kollasi vammasi enkä saanut Jasua kuvaan:<) sekä käytii Joonaksen kanssa Tukholmassa (: Tein myös uuden blogin eli tämän !

Lempijuhla: Omat synttärit
Lempitapahtuma: Ruisrock
Lempiherkku: Suklaajuustokakku
Lempikauppa: H&M

Marraskuu & Joulukuu
Marraskuussa juhlittiin isänpäivää sekä saatiin meille pikkuprinsessa, Celesty <3 Coda täytti myös 1-vuoden. Oltii myös Joonaksen mummin synttäreillä kartanossa. Joulukuussa loppui mun terapia sekä sain tietää, että pääsen vihdoin opiskelemaan :) Joulua vietettiin kolmessa eri paikassa. Varattii myös Joonaksen kanssa matka Madridiin.

Lempikukka: Tulppaani
Lempiostos: Kamera
Lempiväri: Musta
Lempipaikka: Sohva

Huh huh tässä postauksessa meni kolme eri päivää ku sain tän tehtyä ! Toivottavasti piditte (: Voi olla, että unohdin mainita jonkun tärkeänki asian, mutta tässä nyt mitä mulle tuli mieleen. On tää vuosi ollut yhtä juhlaa, samalla myös surua. Palataan ensi vuonna, me juhlitaan huomenna uuttavuotta vähä muualla ku Stadissa ;) Ihanaa & turvallista uuttavuotta ihanat ♥

28.12.2014

Joululahjoja

Viimeinen postaus liittyen jouluun ja esittelyssä joululahjat. Sain kivoja ja tarpeellisia lahjoja kuten aina :) Ensin mietin esittelenkö lahjat vai en, mutta on ainaki täällä muistissa sitten jos ei muuta. Lahjoja on kiva saada ja antaa, mutta lasten riemu lahjoja avatessa on kyllä kaikista ihaninta katseltavaa. Sain lahjoja Joonakselta, äidiltä, isältä, siskolta, äidin miesystävältä, Joonaksen äidiltä, Joonaksen mummeilta, Joonaksen tädeiltä ja Jasulta. Tässä kuitenki näitä lahjoja ! Näiden lisäksi saatii myös rahaa, jolla voitais ostaa jotain tänne kotiin tai säästää matkalle. Yhteisee käyttöön tuli myös parillapannu ja pöytäliinat, joita en kuvannu ku enemmän Joonakselle tarkotettuja lahjoja ku mulle.

Emppu tuli yks päivä meille kylään kun äiti lähti miesystävänsä kanssa ostoksille. Kun ne tuli hakemaan Emppua, ne toi mukanaan tälläsen ! Olin totaallisen yllättynyt ja iloinen. Toi telkkari on puolet isompi ku meidän entinen ja siitä on kiva katsella leffoja :)
Mun entinen hiustenkuivaaja on semmoinen pieni ja tehoton matkakuivaaja. Mulla kesti tosi kauan kuivata sillä hiukset. Tää kuivaaja tuli todella tarpeeseen ja sain hiukset nopeammin kuivattua kuin ennen. Tää on lisäks kyllä hurjan söpöki (:
Sukkia mulla ei voi koskaan olla liikaa ! Tosi mukavat jalassa ja lämpimät.
Empusta ihana tarhakuva sekä magneetti ! Mun mielestä Emppu näyttää niin isolta tytöltä näissä kuvissa.
Suklaata, suklaata.. :D Ketä ei sais suklaata lahjaks ? Hyödyllinen lahja, mutta vaaka ei ehkä niin tykkää..
Kaikki hygieniajutut on aina tarpeellisia, koska mulla on usein joku loppu. Nää kaikki tuli siis hyvään käyttöön ja ihanan tuoksusia (: Saippuaa, suihkugeeliä, meikkipussia, jalkarasvaa, jalkojen kuorintaa, huulirasvaa, käsirasvaa, raspia, ja deodoranttia.
Kaunis koru. Mun mielestä sopii hyvin johonki juhliin, kyllä arkenaki aion käyttää, mutta mulla on mun mummilta saatu koru, jota pidän aina, tuntuis oudolta käyttää jotai muuta korua.. Koru on Kalevala merkkinen.
Kaulahuivi sekä tyynyliinoja. Mulla on aika paljon huiveja, mutta musta ne tuo asuun aina jotain kivaa, joten niitä ei voi olla liikaa. Ehkä mä voisin alkaa keräilemään huiveja kenkien sijaan ;)
Lahjakorit New Yorkkeriin sekä H&M:lle :) Lahjakortit on mun lempilahjoja, koska ne on "pakko" käyttää muuhunki ku ruokaan tai tupakkaan ja kuiteki saa itse päättää mitä ostaa.
Kynttilä sekä lyhty, jossa on valot sisällä. Viime postauksessa oliki toi lyhty, oon pitkään katsellu kuvia tommosesta ja oli ihana yllätys saada tommonen :)

Minkälaisia lahjoja te saitte ? (: 

26.12.2014

Joulupäivä

Moikka. Ajattelin tehdä postauksen vielä eilisestä päivästä. Oli ihana taas herätä rauhassa, syödä riisipuuroa ja kuvailla. Olin jo miettinyt ennen joulua, että haluan käydä sukulaisteni haudalla. Tämä oli ensimäinen joulu ilman mummiani ja oloni oli outo ja haikea. Musta on surullista, että mulla ei ole sukulaisia täällä keiden luona käydä, soitella tai muutakaa. Semmoinen olo, että kukaan ei välitä perheen lisäksi. En sano tätä millään pahalla, en itsekkään ole aina mikää sukuni innokkain yhteydenpitäjä, mutta kun miettii näitä asioita, niin haikea olo tulee. On mulla onneksi Joonaksen puolelta sukulaisia, joista pidän ja he musta. 
Eilen oli todella kylmä päivä ! Lumi on kaunis asia, mutta eilinen pakkanen oli kyllä jo hiukan liikaa. Viiden minuutin jälkeen aivan jäässä :D Kesällä voi taas valittaa kuumuutta.. Haudoilla oli kuitenki todella kaunista ja on ihana huomata, että ihmiset muistavat läheisiään vaikkeivat täällä enää olekkaan. Mulla on myös ollut ikävä mun lemmikkejä, vaikka noi kaks palleroa iloa tuovatkin.
Illalla syötii vielä jouluruokia enkä melkein saanut mun lautasta syötyä. En vaa jaksa syödää montaa kertaa jouluruokia, koska ei ne niin ihmeellisiä ole. Onneksi mun äidillä, Joonaksen äidillä ja meillä oli erilaisia ruokia. Glögiä ja pipareita voisin juoda ja syödä ympäri vuoden, nam. Katseltii myös elokuvaa ja syötii suklaata. Perus :) 
Seuraavaksi tuleeki lahjapostausta ! Rauhallisia ja ihania hetkiä vielä tähän vuoteen, niitä ei ole koskaan liikaa. 

25.12.2014

Kolme joulua yhdessä päivässä

Heii :) Ja ihanat joulut vielä kaikille ! Katselin äsken mun ottamia kuvia ja kuvia oli todella paljon, joten päätin tehdä kolme eri postausta. Jouluaatosta, tästä päivästä sekä lahjoista. Jouluaattona olin vissii ekaa kertaa elämässäni töissä. Olin edellisenä päivänä töissä illan joten kerkesin nukkua vain pienen hetken. Olin kuiteki ihmeen pirteänä liikenteessä. Aamulla puol neljän aikaa mulle tuli joku ihme idea meikata eyelinerit ja laitoin luomiväriäki. Oli ihana meikki mielestäni, harmi ku siitä ei tullut otettua parempaa kuvaa. Olin töissä vaan puoleen päivään saakka ja siitä lähdettiin Joonaksen äidille viettämään joulua. Meillä oli pieni porukka kasassa ja tunnelma oli jouluinen niinkuin muuallakin :) Söin itteni hiukan turvoksiin ja hame alkoi puristamaan. Ens vuonna laitan verkkarit jalkaan, no ei sentää !:D Oli aivan ihania ruokia tarjolla ja Joonaksen mummin perunalaatikko oli niin hyvää, että..
Siitä jatkettiin mun isälle ja oltii sielä jonki aikaa. Avattiin lahjoja ja Emppu oli aivan innoissaan ! Harmi ku kaikkialla ei ollut aikaa olla kunnolla, mutta haluan kuiteki nähdä sekä oman että Joonaksen perheen jouluna. Matku jatkui mun äidille, jossa syötiin uudelleen sekä jaettiin lahjoja. Mulle tuli myös degukuume, koska mun äidillä on hoidossa niitä ihania pikku otuksia ♥
Mua alkoi jossai vaiheessa väsyttää aika paljonki ja päätettii sitte lähteä kotiin. Avattii täällä vielä loput lahjat ja tuli kyllä kivoja juttuja ! Mulla oli kerta kaikkiaan todella ihana joulu ja lämmin tunnelma kaikkialla. Kiitos joulusta rakkaat ♥ Nyt rentoutumaan vielä hetkeksi ja huomenna töihin :) Ihania hetkiä kaikille ! 

22.12.2014

Jouluinen haaste

Ylihuomenna on joulu ! :) Toivon lukijoilleni ja kaikille muillekki ihanaa joulua ♥
Palaillaa joulupostauksien ja muiden postausten merkeissä. Ja blogeja saa ja pitää linkkailla tähän postaukseen. Huomasin muuten eilen, että olen ottanut vahingossa anonyymi kommentoinnin pois päältä :( Se on taas käytössä, joten anotkin voivat kommentoida taas! Tässä jouluinen haaste, jonka sain Vivianilta, kiitos 

1. Uskotko joulupukkiin tai tonttuihin?

Uskoin pienenä, mutta en enää :) En muista millon lakkasin uskomasta, mutta kyllä siinä erilaista tunnelmaa oli kun pukki toi ja jakoi lahjat.

2. Kirjoititko joulupukille?

En enkä muistaakseni kirjottanut lapsenakaan. Tein semmoisen listan mihin merkkasin lahjatoiveitani ja niistä tuli sitten osa lahjaksi.

3. Onko kinkku joulupöydän kunkku vai selviätkö ilmankin?

En erityisesti tykkää jouluruuasta, mutta kinkusta tykkäsin. Enää en syö lihaa, joten en syö kinkkuakaan :D Kala on hyvää ja Joonaksen mummin porkkanalaatikko.

4. Noloin saamani joululahja tai lahjojen jakoon liittyvä muisto.

Tällästä ei taida olla :)

5. Onko jokin joululahja jäänyt käyttämättä tai kaapin perälle notkumaan?

Eipä oikeestaan. Oon saanut yleensä aina tarpeellisia ja hyödyllisiä lahjoja.

6. Milloin ja millä tavalla koristelette joulukuusen?

Meillä ei oo joulukuusta :( Eikä mitään muitakaan koristeita ! Haluaisin kyllä meille joskus valkoisen kuusen ja siihen pinkkejä koristeita ♥

7. Ostatko kotiisi joulukukkia? Mikä on joulukukkasi?

En osta. Olis kyllä pitänyt ku omassaki kaupassa oli Hyasintteja ja muita joulukukkia myynnissä. Ehkä ensi vuonna :)

LINKKAA BLOGISI


Heyy :) Nyt olisi taas se aika vuodesta, kun minä kaipaan uutta luettavaa! Etsiskelen lifestyle blogeja, joissa on myös muutakin kuin pinnallisia postauksia, vaatteita tai päivän asua. Kivoja kuvia, paljon tekstiä ja siisti ulkoasu. En vaadi blogilta paljon mitää, kunhan se kertoo kirjottajasta muutakin kuin lempivaatemerkin. Tykkään mielipiteistä ja ajatuksista sekä avoimuudesta :)

Eli linkkaa blogisi osoite pienen esittelyn kera 22.12-31.12.2014 välillä ja esittelen mielestäni parhaat blogit joukosta. Esittelen vain uudet tuttavuudet, mutta ne keiden
blogeja lueskelen voivat linkata vaikkapa omia suosikkejaan. Nyt siis linkkailemaan ;)

20.12.2014

Puolitoista vuotta rakkautta

Eilen 19.12.2014 oli mun ja rakkaan 1,5-vuotis päivä. Tapasin kesäkuussa 2013 tuon ihanan miehen joka vei mun sydänmen heti. Se tuli, halasi ja kuunteli mun koko elämän tarinan yhdessä illassa. Tää mies myös pyyhkii mun kyyneleet, nauraa mun huonolle huumorintajulle ja rakastaa aidosti & vahvasti. Tämä mies on elämäni mies, se kenet olen aina halunnut, mutta kuitenki se kenestä en ole edes osannut haaveilla. Se on Joonas.

Ollaan oltu aina huonoja muistamaan mitään 7kk päiviä tai muita, vaan puoli vuotta, vuosi ja puolitoista vuotta on olleet semmosia päiviä jotka muistaa. Jokainen päivä on juhlaa, jopa perus arki tuntuu ihanalta Joonaksen kanssa. En pidä siitä, että joitain ihmisiä pidetään täydellisenä parina, koska kukaan ei ole sitä. Meillä on omat vaikeutemme ja riitamme. Mutta toisaalta on niin valmis tekemään kaikkensa suhteen eteen sekä rakkaus on vahvaa, joten kaikesta selvitään. Yhdessä.
Luottamus on ollut mulle erittäin vieras sana suhteissa ennen Joonasta. Välillä olen pohtinutkin, että miten joku voi olla noin luotettava ettei ole rikkonut lupauksiaan, että onko jotain hämärää kuiteki, mutta ei. Luotettavia ihmisiä on siis olemassa. Mulle luottamus on kaikki kaikessa. Jos ei ole luottamusta, ei ole mitään. Vaikka olisi rakkautta, intohimoa, hauskuutta ja tahtoa, ilman luottamusta suhde kärsii ja hajoaa.

Olin hyvin rikkinäinen ja ihmisiin kyllästynyt tapaus ennen Joonasta. Kuitenki aloin samoihin aikoihin tajuta, että pärjään myös yksin. Myönnän, että elämä ilman Joonasta olisi kamalaa, mutta en pelkää eroa tai jättämistä kuten ennen, koska tiedän että selviän mistä tahansa. Ja kun toinen näyttää, että oikeasti seisoo rinnallani vaikka tekisin mitä, se luo turvaa. Voi olla omaitsensä ilman pelkoa. Olenki näyttänyt monet hyvät puoleni ja samalla huononi ovat vähentyneet.
Joonas on hyvä "isä" Celelle ja Codalle. Myös perheeni ja ystäväni pitävät Joonaksesta. Olen myös saanut aivan uudenlaisen  ja hyvän vastaanoton Joonaksen sukulaisten puolelta, jossa tuntuu, että olen yksi heistä enkä vain ulkopuolinen. Olen todella onnellinen, että Joonas oli aikoinaan laittanut Paon lempisarjakseen ja lempibändikseen Bullet For My Valentine, ne kaksi asiaa toivat meidät yhteen. Olen myös iloinen, että riitän Joonakselle tälläseinä kuin olen.

Rakastan tätä miestä yli kaiken ja toivon, että saadaan viettää ihana, terve ja onnellinen elämä yhdessä