28.2.2016

Viime aikoina...

unspecified
unspecified1
unspecified6
  Oon viettänyt paljon aikaa sekä perheen, että ystävien parissa Nähnyt äitiä, iskää ja siskoa. Käynyt kahvittelemassa Sarin kanssa, joka oli pitkästä aikaa Helsingissä :) Oon myös käynyt Sofian kanssa kuvailemassa(nää kaikki ihanat kuvat on ottanut Sofia, kiitos)sekä parissa vegaanikahvilassa :) Ja yks päivä törmäsinki Sofiaan ihan sattumalta Kampissa :) En ikinä törmää kehenkään ystäviin sattumalta! :D 

♥ Perheen ja ystävien lisäksi oon viettänyt paljon rakkaan kainalossa katsoen tv-sarjoja, leffoja, pelaillen ja ollaan me pari kertaa käyty syömässäki :) Söin aivan taivaallista tattirisottoa La Famigliassa ja herkullista kasvishampparia Amarillossa.

Leiponut todella herkullisia Cookie Dough- leivoksia, joista on tulossa reseptipostaus ;)

♥ Kärsinyt jonkilaisesta koulustressistä! Paljon kokeita eikä oikeen oo inspistä sen suhteen.. :D Sain myös tietää työharjottelupaikkani, joka on omalla tavallaan mielenkiintoinen, mutta olisin nyt halunnut muualle kokeilemaan siipiäni, mutta ehkä syksyllä sitten.. Menen siis mielenterveysongelmista kärsivien asumispalveluun kuudeksi viikoksi maaliskuussa :)

Oon haaveillut todella paljon matkustamisesta! Kesän matka alkaa olemaan selvä sekä muutama ensi vuoden kohde, mutta nyt tähän hetkeen :) Varattiin meille kevääksi matka Budapestiin, joka on meille molemmille uusi kohde, mutta sitäkin mielenkiintosempi ja kauniimpi! Budapest vaikuttaa aivan unelma kaupungilta. Siellä on paljon kauniita rakennuksia, historiaa, shoppailua, ruokaa, kylpylöitä.. En malta odottaa! Jos joku siellä on käynyt Budapestissä, saa kertoa omia kokemuksiaan ;)
unspecified2
unspecified4 unspecified5
unspecified3
Oon kärsinyt kurkkukivuista jo jonkinaikaa ja kävin onneksi lääkärissä selvittämässä asian. Ei mitään vakavaa, joten yks ongelma vähemmän elämässä!

Oon miettinyt paljon huumeita ja niiden käyttäjiöitä. Sitä miten se pilaa elämän ja miettinyt miksi kaikki ihmiset eivät voi olla onnellisia. 


Oon suunnitellut uutta tatskaa, jonka haluaisin jo käydä pian ottamassa! 

Tilannut itselleni uuden objektiivin :) Oon jo pitkään harkinnut uuden objektiivin ostamista ja nyt vihdoin ostin sen. Odotan innolla sen kanssa kuvailua!

♥ Nauttinut ihanasta auringonpaisteesta! Paljon pirteempi olo kun on valoa ja aurinko paistaa. Mä tykkään :)
 
Kaikkia kivoja ja vähemmän kivoja juttuja siis tapahtunut mulle :) Elämä on kiva asia yleensä. Ihanaa viikkoa kaikille

25.2.2016

Kauneimmat yksityiskohdat kodistamme

Moikka (: Mä tykkään meidän kodista päivä päivältä enemmän :) En oo vielä saanut aikaseksi mitään asuntopostausta, mutta sen sijaan ajattelin kuvailla lemppari yksityiskohtia täältä kodista. Osa on näkynyt varmaan täälläkin tai edellisessä blogissa, mutta ei se haittaa. Kiva kuitenki päästä vähän esittelemään kotia!
P1080777 Tykkään tästä lauseesta todella paljon! :) Ja halusin sen myös koristamaan seinäämme sängyn yläpuolelle. Mulle on tärkeää antaa suukko joka ilta ja aamu ja tää sopii meille hyvin. Kaunis toi teksti niin lauseena kuin seinälläkin :)
P1080796 Rakastan kukkia ellei se oo jäänyt joltain epäselväksi? :D Harmi, että oon huono hoitamaan niitä.. Tää orkidea on jo kuolemassa, mutta piristi monta kuukautta meidän kotia! Ostan aina sillon kukkia kotiin, koska ne on vaan niin kauniita :)
P1080838 Tiiättekö oon niin kauan haaveillut vaaterekistä, joten kun vihdoin sen sain, olin todella onneissani! Vaaterekkiin on kiva laittaa vaatteita kauniisti esille ja mekotki odottaa jo kevättä kesää, että pääsee käyttöön ;) Sopii tosi kivasti meidän makkariin, ihan lempparijuttuja! 
P1080852
Meillä on useissa kaapin ovissa joku jalkapallo huivi, joita Joonas on kerännyt matkoiltaan. Yhteensä meillä on 11 huivia koristamassa kotiamme ja mun mielestä tää on hauska idea! Ei oo huivit vaan jossain kaapissa pölyttämässä ja kun meille tulee, ei oo kenellekkää epäselvää, että täällä asuu yks vähän isompi ja yks vähän pienempi jalkapallofani haha :D
P1080856 Siitä on pitkä aika kun ostin tämän kellon, mutta ihastuin siihen heti! Kello on mielestäni kaunis ja juuri mun näköinen :) Ja onhan siinä tietenkin Brittien lippu ;) Kello koristaa meidän keittiötä ja onkin ainoa seinäkello, joka meiltä löytyy.
P1080884
Nämä ihanat jutut koristavat meidän olkkaria. Tein Joonakselle meidän 1-vuotispäivänä lahjaksi tollasen kuvakollaasikehyksen. Siitä tulee hyvät muistot mieleen, noi kaikki kuvat on otettu siis meidän ensimäisen vuoden aikana :) Noi kynttilät on myös aivan ihanan tuoksusia ja vaihtelee väriä. Ootteko kokeillut? Tosi kivoja :) Myös valopallot on suosikkijuttuja näin pimeellä. 
P1080893 Tämä hylly on mun tärkein juttu kodissamme. Tällä hyllyllä on kuvat mun lemmikeistä kenet olen menettänyt sekä uurnat kolmelta lemmikiltä. Tästä kuvasta puuttuu Coda, Cele, Nancy eikä Pupukaan oikeen näy. Mutta tärkeintä on, että mä näen joka päivä ne edes kuvista ja monesti juttelen kuville ja annan suukon. Tuntuu, että kun on toi hylly, että mun rakkaat olis aina edelleen täällä. Haluan aina, että ne on esillä eikä pois mielestä. Mun on edelleen vaikea käsitellä näitä asioita ja nytkin itken kirjottaessani tätä tekstiä, joten se, että ne on kokoajan esillä on mulle todella tärkeää. 

Mitäs tykkäsitte yksityiskohdista? :)

22.2.2016

Top 10 asut

Mau :) Löysin tän kivan postausidean Kirsin blogista! Idea oli sen verran kiva, että päätin itekki toteuttaa. Mulla on aika vaihteleva tyyli. Tykkään paljon mustasta ja harmaasta pukeutumisessa, mutta myös tietyt väritkin iskevät. Rakastan mekkoja ja hameita sekä tennareita ja farkkuja :) Ehkä kuvista huomaa mitkä on mun lempparikengät? Converset Korkkareita tai liian paljastavia vaatteita en suosi. Tykkään mun tyylistä tosi paljon!
Kollaasit333 1. Tää on mun lempikuvia musta jos näin voi sanoa? :D Tää on otettu Splitistä viime vuonna. Toi lintupaita sekä mustat shortsit oli ihan suosikkiasuja kesällä. Myös leopardikengät sekä Sannin kassi on niin mun tyyliä unohtamatta aurinkolaseja! ;) 
2. Toi mekko on täyttä rakkautta! Käytin sitä usein kesällä ja se on yksi harvoista vaatteista, joita voin sanoa rakastavani :D Se on vaan niin ihana 
Kollaasit44 3. Tällänen asu on aika perus jos oon menossa esimerkiksi viettämään iltaa johonkin. Harmi, että mun lempikengät ei näy tässä kuvassa :( Mutta villakangas takki, musta laukku ja hame on osa mun perusasua.
4. Tässä kuvassa oleva leopardihame on myös yksiä suosikkejani :) Myös ballerinat sekä nahkatakki ovat mun mieleen!  
Kollaasit11 5.  Rikkinäiset farkut, nahkatakki ja feikkiVanssit :D Tää on sopivan rentoasu ja aika perus asu mulla syksysin/keväisin arkena. 
6. Tykkään myös erilaisista sukkahousuista ja noi sukkikset on mun lempparit! Tää asu on sellanen jota käytän kun oon menossa johonkin juhliin/juhlimaan :) 
Kollaasit55
7. Tää asu on niin perus asu mulla! Käytän vastaavaa joka päivä arkena kun meen kouluun/töihin eikä mitään ihmeellistä syytä laittaa muuta päälle :D
8. Myös tää on mun aika perus asu mulla arkena. Tykkään myös paljon leopardikuviosta sekä kaulahuiveista ellette huomanneet? :D 
kollaasi229.Tässä asussa tykkään tietenki farkuista sekä kengistä:) Oon käyttänyt tätä asua useamman kerran nyt talvella. Mun talvitakki on kivan näköinen ja sopivan lämmin!
10.Mun uusin asu kuva! Toi hame on vaan niin ihana ja tää asu on kans mun lemppareita :) Sopii jotenki hyvin mulle ja kivan tyttömäinen :)


Mitkä asut olivat teidän suosikkeja? :) Mun omat on 1,2 ja 10 :) 
Ps. Mitäs tykkäätte mun uudesta bannerista? Ihana ystäväni Sofia teki bannerin mulle, kiitos hurjasti! ♥ Vielä pitäis kattoa miten muuten uudistan ulkoasua :)

18.2.2016

Manchesterin ostokset

P1260754 Heippa :) Nyt tulee vihdoin mun ostokset Manchesterista. Mulla menee vähän yli shoppailu matkoilla ja etenkin Primarkissa. Tällä kertaa tuntui, että Primarkissa oli parempi valikoima kuin yleensä ja olin kuin lapsi karkkikaupassa. Halusin kaiken! Onneksi mukaan tarttui tuotteita jotka on ollut jo käytössä enkä ostanut mitään matkalta vain koska pakko. Ostin tarpeellisia juttuja ja semmosia, jotka eniten miellytti silmää. Mutta tässä näitä ostoksia! 
P1260739 Kengät ja laukku. Noi kengät on mun uudet lempparit! Todella mun tyyliset ja mukavat jalassa. Kengät pääsi jo matkalla käyttöön. Ei vaikuta vaan kovin kestäviltä, mikä on harmi juttu, mutta nää maksoivat vain 14 puntaa. Toi laukku on Primarkissa ja katoin sitä myös harmaana. Harmaassa oli vaan jokaisessa joku musta jälki, joten päädyin tähän mustaan. Hintaa laukulla oli 10 puntaa ja sopii hyvin noiden kenkien kaveriksi :) Ja on muutenkin ollut ahkerassa käytössä.
P1260799 P1260783 Nämä kaksi paitaa oli mielestäni kivoja. Omistan vain mustia neuleita, joten on kiva saada hiukan vaihtelua harmaalla neuleella. Tuo mun toinen oli kivan värinen myöskin ja toi teksti hauska :D En ole ihan varma mitä se tarkoittaa omalla kohdallani, mutta tuo paita vaan tuntui omalta jutultani :) Paidat olivat 6 puntaa ja Primarkista molemmat.
P1260774 Tykästyin heti näihin housuihin ja tohon väriin etenkin! Omistan niin tylsän värisiä vaatteita(musta, harmaa, valkoinen), joten ihan kiva saada vähän jotain väriä :) Oon näitäkin käyttänyt ahkerasti, kivat housut, jotka myöskin Primarkista. Hintaa housuilla oli 8 puntaa. Primarkista sai kolmet sukkikset 3 punnalla, joten ei paha hinta ollenkaan ;)
P1260822
Matkan aikana katselin erilaisia hameita ja mun oli oikeesti pakko saada uusi hame! Tää hame on niin ihana. Löysin tämän Primarkista toisella kerralla kun käytiin siellä. Materiaali on mukavan tuntuista ja myös mukavan tuntuinen päällä :) Hintaa tällä oli 6 puntaa. 
P1260827 Meikkejä ja muita etsiskelin Manchesterista halvan hinnan takia ja myöskin tarpeen mukaan ja löytyhän sieltä. Meikkivoide oli 3 puntaa, puuteri samaa luokkaa ja ripsari 1,5 puntaa. Ihonpuhdistusaine oli myös 1,5 puntaa ja noi tatuoinnit 50 penniä. Meikkivoide oli ihan hyvä, mutta kamalan tuoksuinen :D Kyllä sitä silti käyttää. Puuteri oli myös ihan hyvä, mutta ripsaria saa laittaa paljon, että tulee tuuheat ripset. Ihonpuhdistus aine oli myöskin kamalan tuoksuinen, mutta poistaa hyvin kaiken lian iholta :) Noi tatuoinnit oli kyllä niin kivoja, että oli pakko ottaa ihan ens kesää ajatellen. On jo pitkään pitänyt kokeilla niitä ja nyt löytyi vielä noin halvalla ;)
P1260836 Matkalta on tottakai pakko ostaa jotain herkkuja ja noi fudget oli tosi hyvän makuisia. Ihan suussa sulavia! Myös Milka suklaat on ihan pakollinen ostos. Fudget olivat kaksi rasiaa 6 puntaa ja suklaat 1 punnan kappale :)
P1260845 Käytiin myös Manu fanikaupassa, josta matkaan lähi muki ja kangaskassi. Toi kalenteri ostettiin jostain urheilukaupasta. Muki maksoi joku 7 puntaa, kangaskassi 2 puntaa ja kalenteri 2 puntaa. Kivoja faniostoksia, etenki muki oli mieluinen :)

Semmosia ostoksia tällä kertaa! Mitäs tykkäsitte? :) 

15.2.2016

Että mitähän vittua

P2120078
P2120020
P2120049
P2120083
P2120085 Moikka :) Mun tän hetken suosikki biisi on ehdottomasti Sannin "Että mitähän vittua." Toi biisi on hauska ja jotenki positiivinen, vaikka aihe onki kamala :D Oon ollut jo monta vuotta Sannifani ja käynyt muutamalla hänen keikallaan ja perjantaina oltiin porukalla katsomassa Sannia Tavastialla. Oli muuten aivan huikea keikka ja upea tunnelma! Sannin lava esiintyminen on mielestäni aivan parasta ja mielelläni meen uudelleen vielä kattomaan Sannia :) Sanni on niin energinen ja saa yleisön hyvin mukaansa. Sanni on aivan paras :D

Asuna mulla oli toi aivan ihana hame! Oon ihan rakastunut siihen :D Myös Jasulta saatu kaulakoru pääsi käyttöön sekä uusi harmaa neule :) Mitäs tykkäätte? Itse tykästyin tohon asuun ja etenkin toi hame on ihana. Tällä kertaa tein poikkeuksen ja otettiin kuvat parvekkeella eikä ulkona, koska perjantaina ilma oli mitä kamalin. Tuuli ja satoi. Tais hamekki pari kertaa nousta, hups!
P2120099 P2120122 P2120184
P2120159
P2120139 P2120165 Ostin taas tulppaaneja kun halvalla sai töistä :) Tulppaanit on niin kivoja ja vois kyllä useemminkin ostaa kukkia kotiin. Piristää kummasti kotia! Ostettiin myös tällä viikolla meille uusi tietokone, joka toimii kuin unelma :) Vanha kone piti ihme hurinaa välillä ja pelättiin millon se oikeesti hajoaa :D Entinen kone oli jo vanha, joten oli aikakin hommata uusi. Oon tyytyväinen tähän koneeseen, tällä on kiva blogata ;)

Muuten kuuluu ihan hyvää :) Näin viime viikolla Lindaa pitkästä aikaa syömisen merkeissä ja käytiin myös parissa kaupassakin Tuntuu, että nyt on niin paljon kivoja juttuja kaupat täynnä, että tekis mieli taas shoppailla.. Mulla oli pitkään etten oikee välittänyt ostaa vaatteita, nyt taas tekis mieli :D
Mukavaa viikkoa kaikille! ♥

12.2.2016

Vastaukset kysymyksiinne

Heippa :) Vihdoin pääsen vastailemaan teidän kysymyksiin, joita tuli tosi paljon! Tällä kertaa en jaotellut kysymyksiä mitenkään, vaan vastailin siinä järjestyksessä miten ne tulikin :D Anteeksi laiskuus haha :D Kiitos kaikille kysymyksistä, näihin oli kiva vastata :)

Jos kuvitellaan että olisit sinkku, voisitko enää koskaan kuvitella seurustelevasi naisen kanssa? - Kyllä. Kliseisesti sanottu, mutta rakastun ihmiseen enkä sukupuoleen. 

Minne et ikinä haluaisi matkustaa? Entä mitkä 3 maata tahtoisit vielä nähdä? - En ainakaan minnekkään sota-alueelle tai muuhun vastaavaan. Aika harvoja paikkoja on joihin en ikinä haluais matkustaa :D Kolme paikkaa joihin ehdottomasti haluan on New york, Etelä-Afrikka ja Australia.

Oletko koskaan kärsinyt lentopelosta?- Olen ja kärsin edelleen :D Aika hauskaa sillee, kun kuitenkin rakastan matkustamista, mutta oikeella valmistumisella selviän kyllä lennoista :)

Miten saat ajan yleensä kulumaan lentokoneessa / junassa / bussissa? - Kuuntelen musiikkia, luen lehtiä tai kirjoja sekä selailen puhelinta. Jos matkustan jonkun kanssa niin yleensä juttelen sen kanssa. 

 Aiotko hankkia joskus uusia lemmikeitä ja jos, niin mitä?- Ehkä joskus. Haluaisin kovasti kanin tai koiran.
kollaasiMikä on sun oikea hiustenväri ja mitä kaikkia hiusvärejä sulla on ollut? (Kuva ois plussaa!)- Mun oikea väri on tummanruskea, semmonen vähän maantien värinen :D Mulla on ollut vaaleanruskeat hiukset, blondit, mustat ja punaset. 

Mikä on sun bravuuri keittiössä?- Katkarapu-avocado pasta! 

Kuvaile millainen olisi täydellinen päivä! - Aamu alkaisi brunssilla ja kaikessa rauhassa :) Sen jälkeen perus meikkailua ja valmistatumista sekä kuvailua. Johonkin syömään rakkaan kanssa ja vaikka leffaankin. Mulle kelpaa tollanen ihan perus ja tollasia täydellisiä päiviä on mulla aina sillon tällön :)

Miten sun mielenterveysasiat on nykyään, esim. oletko parantunut jo kokonaan kaikista sairauksista? - Kyllä mä tunnen itteni terveeksi, vaikka tosin mulla välillä on huonoja aikoja sekä ahdistavia ajatuksia, mutta pääsen niistä nopeasti ohi. Tunnen siis, että oon parantunut, mutta kyllä ne sairaudet seuraa hiukan aina elämää.

Uskotko jumalaan? - En usko. En ala perustelemaan sen paremmin, mutta en vain voi uskoa mihinkään mitä ei ole olemassa. 
 

Kauan ootte ollut yhdessä sun poikaystävän kanssa? - Vähän yli 2,5- vuotta :)
Kuva 597
Mitä ostit viimeksi jollekin toiselle? - Ostin Empulle semmosen Olaf lelun viime viikolla.

Mitkä 5 blogia ovat sun suosikkeja? - Mulla on paljon lempiblogeja, mutta jos viisi on pakko valita niin valitsen seuraavat : CLIVIA, Venla Savikuja, My Life As A Material Whore, Kaksinaamainen  ja Sara Parikka. Kaikki mielestäni hyviä blogeja, positiivisia ja pirteitä :) Tykkään tykkään!

Missä kaikkialla olet matkustellut? - Oon matkustellut paljon lapsena Suomessa eri kaupungeissa kuten Rukalla, Vaasassa, Turussa, Tampereella Kotkassa jne :) Ulkomailla oon matkustellut Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Englannissa, Kreikassa, Espanjassa, Saksassa ja Kroatissa. 

Haluatko joskus lapsia? :) - En osaa sanoa :D Just tällä viikolla puhuttiin rakkaan kanssa tästä aiheesta ja siitä, että kyllä lapsenkin kanssa vois matkustaa paljon, mutta en tiedä.. Ehkä joskus, mutta ei vuosiin.

Mikä sun toinen nimi on? - Johanna Kristiina. 

Kirsikka vai persikka? - Persikka! :) En tykkään yhtään kirsikoista :D

Missä maassa haluaisit asua? - Englannissa :) Se on ihan mun haavemaa. Voisin kyllä kuvitella asuvani myös Espanjassa sekä jossain päin Amerikkaa.. 

Kuvaile luonnettasi 3 sanalla? - Ystävällinen, aito ja periksiantamaton.
P5080574
Millainen olit 18-vuotiaana? Todellinen angstiteini :D Noei.. Kävin paljon baareissa ja seurustelin ja yleensäkki sekoilin paljon. En kyllä mitään tosi tyhmää oo koskaan tehnyt, mutta ihan sellasta perus säätämistä elämän kanssa. 18-vuotiaana myös mt-ongelmat olivat pahimmillaan ja mulla ei ollut mitään suuntaa elämässä.. Mutta olin mä myös ajoittain ihan onnellinenkin ja oikeestaan ainoa päämäärä oli parantuminen.

Entäpä lapsena? - Semmonen kiltti ja sosiaalinen. Aina oon tullut hyvin toimeen kaikkien kanssa ja mulla oli paljon kavereita. Tunsin kuitenkin aina olevani erilainen kuin muut. Mutta aika helppo lapsi ollut, pieniä tuhmuuksia tietenkin tehnyt, mutta aika paljon viihdyin kavereiden kanssa ja omissa oloissani :)

Millaisia blogeja luet? - Semmosia, jotka on monipuolisia sisällöltään ja joissa on mielenkiintoinen kirjottaja :) Tykkään mielipiteistä sekä syvällistä postauksista ja myös kaikki mydayt ja vinkit on kivoja! Positiivisuus, kauniit kuvat ja sopivasti tekstiä uppoo muhun :)

Jos saisit loputtomasti rahaa, mitä tekisit niillä? - Lopettaisin työt ja opiskelisin. Tekisin vapaaehtoistyötä ja lahjottaisin erilaisiin hyväntekeväisyyskohteisiin. Antaisin rahaa läheiselleni ja luultavasti matkustaisin maapallon ympäri :D Ja ostaisin ihanan talon!

Lempiruoka ja ravintola tällä hetkellä? - Salaattibaarin salaatit! Ei voi mitään, mutta tykkään tosi paljon niistä salaateista :)  Vaikea sanoa yhtä suosikkia ravintoloiden suhteen, mutta Splizzeria on hyvä paikka. Otan sieltä aina puolet pizzaa ja puolet salaattia.

Jos sulle tehtäisiin 3 ruokalajin illallinen,mitä toivoisit sen sisältävän? - Alkupalaksi jotain hyvää salaattia/keittoa :) Pääruokana lohta, bataattiranskalaisia ja jotain vihanneksia. Jälkkäriks suklaakakkua! Nam :) Miksen itekki tekis tollasta ;)

Missä asennossa nukut eniten? mahallaan, kyljellään ym. - Yleensä mahalteen tai kyljellään, en koskaan selälteen :D
P8090094
Mistä näät useimmiten unta? - Jos aivan rehellisiä ollaan, niin monista tärkeistä ihmisistä jotka on ollut ennen mun elämässä, mutta ei oo enää.. En voi sille mitään itse mistä näen unia ja oon ihan tottunut jo näihin uniin :D Nään myös liian usein unta, että menetän Joonaksen tai jonkun muun :( Matkustelu unet on kivoja, oon välillä mitä ihmeellisimissä paikoissa :D

Kuinka monta tuntia viikossa suurinpiirtein oot koneella tai käytät blogiin? - Koneella varmaan ainakin 10 tuntia, koska on koulujuttuja jne.. Blogiin varmaan kahdeksan tuntia, riippuen tosin viikosta. Mutta yleensä kahdeksan tuntia, kun miettii kuinka paljon luen blogeja, kommentoin, vastaan kommentteihin, suunnittelen uusia postauksia, kirjotan, kuvaan ja muokkaan kuvat :) Kyllä siinä aikaa menee..

Mihin et haluaisi matkustaa?- Niinku aikasemmin sanoin, niin en ainakaan mihinkään sota-alueelle kuten Irakkiin jne..

Laskiaispulla vai Runebergintorttu?- Laskiaispulla!

Käärme vai lisko lemmikkinä? :D - Lisko :) En koskaan vois kuvitella käärmettä lemmikkinä :D

Insta vai face? - Insta! Ihan paras sovellus, tykkään :)

Mieleenpainuvin lomamatka ulkomailla ja suomessa?- Ulkomailla ehdottomasti Kroatia ja Krka, vesiputoukset, lämpö ja kaikki.. Suomessa varmaan kaikki mökkireissut, joita tehtiin kun olin lapsi. Se oli kivaa aikaa :)

Jos saisit muuttaa yhden asian maailmassa, mikä se olisi?- Jokainen kohtelisi muita ihmisiä hyvin!

Mikä on sun lempiruoka? - Vaikea sanoa yhtä :D Mutta lohi on hyvää!

Kuinka pitkä oot? - 165 cm.
PA311105
mitä mieltä oot kauneusleikkauksista? - Jokaisen oma asia :) Joitain se kaunistaa, joistain se tekee rumempia. Kyllä ite voisin ihan hyvin mennä, jos olisi tarvetta esimerkiksi onnettomuuden seurauksena tai muuta.

mikä oli sun lempiaine koulussa? - Köksä! Ja olin siinä vielä tosi hyväkin :) Myös historia ja yhteiskuntaoppi on ollu semmosia kivoja aineita.

Missä näet itsesi vuoden päästä? - Toivon yli kaiken, että oon opiskelemassa sairaanhoitajaksi tai ainakin harjottelemassa pääsykokeisiin ja suunnittelemassa matkoja :)

Aattelitteko mennä naimisiin, entä lapsia? - Joskus varmaan mennään naimisiin :) Monesti ollaan siitä puhuttu, mutta ei oo tällä hetkellä ajankohtainen asia. Lapsia ehkä joskus, mutta ei ainakaan vielä :)

Mikä olis sun unelma ammatti :) - Sairaanhoitaja!

Missä maassa haluisit asua? - Englannissa, Amerikassa tai Espanjassa :)

Mitä ovat sun vahvat mielipiteet, eli siis minkä puolesta väittelet ja minkä asian takana seisot vaikka mikä olisi? - Eläintenoikeudet on semmonen asia. Sen asian takana seison aina. Myös abortti on semmonen mistä oon monesti väitellyt sekä tasa-arvoinen avioliittolaki on kans semmonen asia :)

Millaiset blogit EIVÄT saa sinun kiinnostustasi? - Pelkät ruoka-, hevos-, muotiblogit ja muut vastaavat..
IMG_2395
Mikä bloggaamisessa koukuttaa? - Valokuvaaminen ja inspis! :) Se kun saa toteuttaa itseään.
Mikä on sun elämäsi ykkösperiaate? - Family first. Ja kohtele muita niinkuin haluaisit läheisiäsi/itseäsi kohdeltavan :)

Mikä saa sut onnelliseksi? - Niin moni asia! :) Ihan elämä vaa :) Mut kaikki rakkaat ihmiset, koulu, matkustelu, ruoka, valokuvailu, bloggaus, musiikki, pelit, leffat jne.. Pitkä lista!

Minkälaista työtä et tekisi mistään hinnasta? - Toisten tappamista/kiduttamista. Koskee myös eläimiä.

Ajatteletko enempi järjellä vai sydämellä? - Sydämellä tietenkin! Joissain asioissa järjellä, mutta kyllä sydän on mun aivot.

Jos saisit nyt yhden toivomuksen, joka pitäisi käyttää johonkin muuhun kuin materiaan tai rahaan, mitä toivoisit? - Toivoisin, että saisin mun elämänavat taas terveelliseks :)

Kaikkien aikojen lempivaatteesi? - Oho vaikee kysymys. Niitä on paljon. Mutta ainakin toi yhdessä kuvassa näkyvä kukkamekko on aivan rakkautta 
P6080017 Minkälaista vaatetta et taas ikinä pukisi päällesi? - Mitään liian sporttisia tai paljastavia. Ei vaan sovi mulle :)

Oudoin ruoka, mitä haluaisit maistaa? - En osaa sanoa. Jos söisin lihaa, haluaisin varmaan maistaa jotain krokotiiliä :D

Jos sulla oisi (spirituaalinen, ei siis lumiaura, haha)aura, minkä värinen se olisi? - Vihreä :)

Mitkä ovat kolme suosikkipostaustasi blogistasi? Kuka minä olen, Sinustako lähihoitaja? ja Split Day 3 :) 

 Mikä oli unelma-ammattisi alakoululaisena? - Kampaaja ja lähihoitaja :D
 
Jos tietäisit kuolevasi vuoden päästä, mitä tekisit tulevan vuoden? - Miten kamala kysymys.. :o Mietin tätä usein itekki.. No mutta ainakin olisin paljon rakkaiden kanssa, matkustaisin muutamiin paikkoihin mihin oon aina halunnut sekä nauttisin kaikesta elämässä!

 
Oletko sponttaani vai suunnitteleva ihminen? - Oon suunnitteleva ihminen, mutta tykkään myös sponttaaneista jutuista sillon tällön :)

 
Mitkä ovat oudoimpia tapoja tai tottumuksiasi? - Mun on pakko tarkastaa kaikki ovet, kahvinkeitin, liesi ja puhelimen herätys sata kertaa.. Muuten jään miettimään menikö ovi kiinni tai laitoin herätyksen. Mulla on näitä useampiakin varmasti, mutta ei tuu just nyt mieleen. 


Mitkä ovat suosikkitelevisio-ohjelmiasi? - En kato telkkarista kuin Salkkareita, mutta muuten tykkään Paosta, 24:sta, Vampyyripäiväkirjoista, Orange is the new blackista sekä Kyläsairaalasta :)
IMG_2308
  Huh, menipä kauan vastata näihin kysymyksiin! :) Mutta oli kyllä kiva vastata ja kiitos vielä kysymyksistä, toivottavasti oli miellyttäviä vastauksia ♥ Nauttikaa viikonlopusta ihanat:)

10.2.2016

Vinkit Manchesteriin !

Heippa! Mulla on ollut jo pitkään mielessä, että alan julkaisemaan matkoiltani tälläsiä info/vinkki postauksia. Harmittaa ihan, että ei ole aikaisemmin tullut tehtyä tällästä matkoilta. Mutta jos joku miettii miks en oo tarkemmin postauksissa selittänyt Manchesterista, johtuu se tästä postauksesta. On kiva kun kaikki on samassa paikassa. Ajattelin kerätä tähän vähän omia kokemuksia ja omaa tietoa kaupungista mikäli joku on Manchesteriin menossa :)
P1220003
Lennot & Hotelli 
Varattiin meidän matka Apollomatkojen kautta, jossa on myynnissä erikseen jalkapallomatkoja. Matka varattiin kolme kuukautta ennen reissua. Matka oli melko kallis, mutta sen arvoinen. Lennot olivat Sassilta ja meillä oli meno- ja paluulennoilla välilasku Köpiksessä. Mainitsinkin jo, että meidän hotelli ei ollut parhaasta päästä. Vanhanaikainen ja sotkuinen. Remontin tarpeessa! Mutta todella hyvällä paikalla ja henkilökunta ystävällistä. Mutta mieti siis kaksi kertaa varaatko huoneen Sachas Britannia Hotellista vai et. Itse en voi suositella, mutta kyllä siellä yöpyy.
P1220009 P1220037 Liikkuminen
Ekana päivänä tultiin lentokentältä junalla Piccadilly juna-asemalle ja matka kentältä kesti noin 20-minuuttia ja matka maksoi 4 puntaa eli ei paha. Säästi rahaa varmasti verrattuna taksiin. En osaa taksin hintaa sanoa, koska ei menty taksilla matkan aikana. Suosittelen kuitenki junaa kentältä keskustaan :) Ainoa millon käytettiin julkisia oli kun mentiin Manun stadionille. Kaksikerroksiset bussit on mun mielestä tosi kivoja ja istuttiikin aina ylhäällä ihailemassa kaupunkia. Koko päivän lippu maksoin 4 puntaa eli sillä sai matkustaa bussilla niin paljon kuin halusi. Keskustasta meni monta bussia stadionille, itse käytettiin linjaa X50. Koska meidän hotelli oli hyvällä paikalla, pystyttiin kävelemään joka paikkaan ja nähtävyydet ja muut vastaavat oli meidän lähellä.
Manchesterissa oli paljon opasteita ja karttoja, joten eksymisen vaaraa ei ollut! Manchesterissa oli myös metro liikkumista varten, mutta sitäkään ei tarvittu :)
P1220158 P1250614 P1250608
Shoppailu
Kuten oon maininnut sijaitsi meidän hotelli aivan Primarkin vieressä. Primark on ostostaivas ja mun lempikauppa koko maailmassa. Odotan aina matkoilla sinne pääsyä:D Myös suuri kauppakeskus Arndale oli vieressämme. Siellä oli yli 200 kauppaa. Merkkivaatekauppoja sekä hiukan halvempiakin. Laidasta laitaan kaikkia eri liikkeitä sekä ravintoloita. Vaatteet olivat Primarkissa edullisia, mutta muualla kaupoissa aika samaa tasoa kuin Suomessa. Meikkejä ja muuta kosmetiikkaa sai edullisesti erilaisista liikkeistä. Manchesterissa oli myös kauppa, jonka nimi oli Poundworld ja siellä kaikki maksoi vain punnan! Siellä oli ihan perustuotteitakin vain punnalla. Shoppailuun kaupunki sopii siis hyvin ja varsinkin Primarkkia ja Arndalea suosittelen :) 
P1240430
P1230249 P1230278 Nähtävyydet
Meidän lempinähtävyys oli tietenkin Manun peli ja suosittelen ainakin harkitsemaan peliä jos Manchesteriin matkaa! Siellä on upea tunnelma. Liput vaan ovat kalliita ja ne pitää hankkia kuukausia ennen peliä. Stadium kierros oli myös mielenkiintoinen, sinne pääsee 18 punnalla ja pääsee vierailemaan museossa sekä ohjatulle kierrokselle. Käytiin myös Manchesterin kaupungintalolla, joka oli kaunis rakennus. Myös Katedraali ja John Rylands Library kannattaa tsekata, itse ainaki ihastelimme etenki kirjastoa kauan! Museoita Manchesterissa on, mutta kävimme vain jalkapallomuseossa. Se on ilmainen,joten jos jalkapallo kiinnostaa, kannattaa käydä! Kaiki nähtävyydet ovat lähellä toisiaan, joten kävellen pääsee joka paikkaan.
P1220033 P1220020 P1240556 Ruoka ja juoma
Manchesterissa oli paljon erilaisia ravintoloita, joiden hintataso vaihteli 10-20 punnan välillä. Itse suosimme Italialaisia ravintoloita, joita voin suositella myös muille! Bella Italiaa oli useammassa paikassa Manchesterissa ja me kävimme siellä muutaman kerran aamupalalla ja yhden kerran lounaalla. Myös Ask Italiasta ja Zizzistä sai maistuvaa ruokaa. Jokaisella listalla oli merkattu kasvisruokien perään V(vege), joten oli helppo löytää itselleen mieleistä ruokaa! Myös Fish and chips oli todella hyvää. Hamppareilla käytiin yhden kerran yhdessä hampurilaisravintolassa, Byronissa! Siellä sai parasta kasvishampparia ikinä. Chinatownissa meidän piti käydä syömässä, mutta ei ehditty. Siellä oli paljon kiinalaisia ravintoloita kun käveltiin siitä ohi. Pubeja Manchesterissa oli jonkun verran, käytiin itse kerran pubissa. Myös Fridays bar oli hyvä paikka, siellä sai drinkkejä noin kuudella punnalla. Kalja oli neljä punnan hintaa, siideri samaa luokkaa. Limu maksoi noin kaksi puntaa. 

Mitäs muuta? Manchester oli yksinkertaisuudessaan kiva kaupunki! Matkaan riitti kolme yön reissu, toki olisi ollut kiva lähteä kiertämään muutakin Manchesteria kuin keskusta, mutta näihin juttuihin kolme päivää riitti hyvin. Suosittelen kyllä Manchesteria niin jalkapallon, ihmisten, ruuan kuin shoppailunki takia ;)