31.8.2015

Päivä kanssani

Heipsan ! :) Ja pahoittelut eilisestä mokasta. Olin muokkaamassa vielä tekstiä, kun vahingossa poistin sen. Kyllä hieman harmitti näin lievästi sanottuna, mutta onneksi mulla oli paperilla muistissa nää kellon ajat ja tekemiset :) Oon tehnyt koko blogihistorian aikana vain yhden My dayn :D Ei oo totta oikeesti. Aina pitänyt ja pitänyt tehdä, mutta tässä tää nyt vihdoin olisi :) Päivänä on siis perjantai 28.8 ja mulla oli sillon vapaata sekä koulusta että töistä. Noi kellon ajat on n. aikoja, koska en kokoajan jaksanut kyylätä kelloa :D
6.15 Herään ensimäisen kerran kun rakas lähtee töihin.
07.00 Ihanaa taas herään meteliin, vielä vapaapäivänä.. Meen toiseen huoneeseen nukkumaan.
8.30 Kello soi ja alan pikkuhiljaa heräilemään. Tsekkaan Instan, Bloggerin, Facen ja sähköpostin. Löydän mielenkiintoisen artikkelin ja jaan sen faceen. 
09.00 Alan hereilemään. Ahdistaa ja stressaa tuleva työharjottelu ja kaikki. Ulkona oleva sade ja synkkyys ei paranna mielialaa yhtää.. Päätän kuitenkin, että nautin tästä päivästä ja teen jotain kivaa :)
09.10 Nousen vihdoin ja meen aamukahville sekä tupakalle. Näin mun päivä alkaa oikeestaan joka päivä. 
09.30 Meen suihkuun ja siivoan samalla vessan. 
10.00 Alan siivoilemaan. Tykkään siivota heti aamusta ettei jää illaksi mitään sotkua. Pyyhin pölyt, järjestelen tavaroita, imuroin jne.. 
11.00 Datailemaan ! Lueskelen blogeja, teen itelleni jalkakylvyn ja kuuntelen Mikael Gabrielia. Se on semmonen artisti, joka auttaa aina kun on paha olo tai vaikeaa. Puhun äidin ja Joonaksen kanssa puhelimessa, maksan muutaman laskun ja syön aamupalaa.
12.30 Luen hetken anatomian kokeeseen. 
13.00 Alan meikkailemaan. Mietin jaksanko meikata vai ei, mutta päätän kuiteki meikata.
13.30 Emppu ja Jane tulee meille yöksi kun äiti ja sen miesystävä menevät We love the 90 s tapahtumaan. 
14.00 Lähdetään käymään kirjastossa ja kaupassa. Poiketaan matkalla eläinkauppaan.
15.00 Kotona taas. Välipalaksi banaania. Alan tekemään ruokaa, lohipastaa ja salaattia. 
16.00 Rakas tulee töistä kotiin ja syödään kaikki yhdessä. 
17.00 Lähdetään Janen kanssa ulos ja kuvailemaan. Emppu keräilee etanoita ulkona ja se on mun mielestä outoa sekä hauskaa :D
18.00 Alan tekemään meille lettuja. Saan tehtyä just kolme ja sitte mulla menee hermo. En osaa tehdä lettuja ! Letut on kuiteki hyviä Nutellan ja banaanin kanssa
19.00 Katellaan lastenleffoja, lakkaan Empun kynnet, syödään karkkia ja lagaillaan. 
21.00 Lähdetään saunaa. En oo pitkään aikaa käynyt saunassa, joten ihana mennä :) 
21.45 Janen kanssa lenkkeilemään, käydään samalla myös koirapuistossa.
22.15 Iltapalaa ja iltapesut.
23.00 Nukkumaan ! 
Tämmönen oli mun päiväni :) Ei kuitenkaan mikään peruspäivä kun Emppu ja Jane oli meillä yötä. Voisin kuitekin joku päivä tehdä mun tavallisesta päivästä postauksen, tosin siitä tulisi melko tylsä :D Ihanaa viikkoa kaikille ! 

28.8.2015

Vadelma-mustikkarahka

Moikka :) Tänään vuorossa on mun lemppari resepti liittyen rahkaa. En tykkää pahemmin maitorahkasta paitsi tässä reseptissä. Tää ihana rahka sopii niin jälkkäriks, aamupalaksi, iltapalaksi kuin välipalaksikin. Tätähän voi muokata miten haluaa, itse olen tehnyt myös mansikka-vadelmarahkaa, mansikka-banaanirahkaa jne.. :)

Rahkaan tarvitset :
2 prk maitorahkaa(200g)
2 prk kuohukermaa(2dl)
125 g mustikoita
200 g vadelmia
Sokereita oman maun mukaan, itse laitoin 0,5 dl sokeria ja 2 tl vaniliinisokeria
Valmistus :

Vatkaa kerma kuohkeaksi ja lisää joukkoon maitorahkat. Sen jälkeen sekoita joukkoon sokerit oman maun mukaan sekä marjat. Rahka on valmis nautittavaksi ! Nopeaa ja hyvää, eks ookki? :) Tästä tulee aika iso annos, pienemmän saa kun laittaa vaan puolet vähemmän kaikkea. Tää on kyllä ihan tosi hyvää ♥ 
Mikä on teidän lempparirahkaa ? :)

26.8.2015

Weekend

Moikka :) Mulla oli ihana viikonloppu ! Perjantaina alkoi koulu ja sain tietää mihin pääsen työharjottelemaan. Mulla on nyt siis menossa hoito ja huolenpito koulussa, joten harjotteluun meen vanhustentaloon. Ei kyllä voisi yhtään enempää jännittää, oon kyllä aina kova jännitämään uusia asioita. Uskon kuitenkin, että kaikki menee hyvin :) Tuun varmaa stressamaan itteni hengiltä niinku viime keväänä, no ei sentää.. Koitan aina sillon tällön päivitellä blogia, mutta varmaan niin usein en kerkeä postauksia tekemään.Välillä mulla on kamala into tätä blogia kohtaan, välillä haluaisin vaan panna pillit pussiin ja antaa olla. Silti palaan tänne aina uudelleen ja uudelleen. Onko muilla samoja fiiliksiä ? Inspis, älä karkaa.

Mutta siihen viikonloppuun.. Niinku edellisessä postauksessa jo mainitsinkin oltiin ulkona Joonaksen kanssa viikonloppuna :) Meillä oli tosi hauskaa yhdessä. Käytiin ekaksi mun isällä alottelemassa ja jatkettiin siitä Shottibaariin ja Baarikärpäseen. Kummasakaan ei tuu usein käytyä nykyään, joten kivaa vaihtelua. Tuli tanssittua, juotua ja pidettyä hauskaa, ihan täydellinen baari-ilta, kiitos rakas 

Lauantaina tehtiin sitten yhdessä pizzaa sekä kateltiin vanhoja Salkkareita :D Noi vanhat Salkkari jaksot on niiin paljon parempia kuin uudet ! Jotain kivaa me kuiteki haluttiin tehdä kun oli kiva ilma ja aikaa vielä. Lähdettiin sitte kuvailemaan ja kävelylle. Laitoin päälleni mekon ja naapurit luuli meidät nähdessään, että ollaa menossa juhliin ! :D Laitoin mekon vaan, koska toi mekko on ihana ja en oo pitänyt sitä yli vuoden aikana kuin kerran. Toi mekko ei oo mun lempparimekkoja, mutta onhan se ihana ! Mulla oli mukava olo se päällä, semmonen tyttömäinen. Näistä kuvista tuli muuten tosi kivoja, toi eka kuva tässä postauksessa on mun lemppari. Jotenkin niin kaunis..

Vuosaari(Helsingissä) on mun lempipaikka varmaan aina. Oon kokenut siellä tärkeimmät muistoni ja asuin siellä 18-vuotta. Mulla on aina välillä ikävä sinne ja joskus käydääki Joonaksen kanssa siellä muuten vain. Toi Vuosaaren kanava on ihana paikka, vaikka vesi onkin likaista. Sillon kun se tuli joskus kymmenen vuotta sitten(?) kävin siellä kavereiden kanssa uimassa ja ysiltä päästyäni juhlittiin siellä peruskoulun päättäreitä. Mä haluaisin muuttaa tonne. En lakkaa koskaan unelmoimasta omasta ihanasta kodistani. Tuolla olisi ihana asua, ehkä joskus jos voitan lotossa.

Mukavaa viikkoa kaikille 

24.8.2015

Minä ja alkoholi

Perjantaisesta baarireissusta syntyi tämä postaus, välillä on kiva kertoa lukijoille mistä postausideat saavat alkunsa. Alunperin oli tarkoitus lähteä kuvailemaan mua ja asua, mutta sitten lähdettiin extempore mun isälle ja oli muutä häslinkiä, niin en vaan sitten jaksanut ja kerennyt lähteä. Kyllähän niitä on blogit pullollaan, joten saatte tyytyyn mun vanhoihin kuviin :D

Muistan kun maistoin ensimäisen kerran alkoholia ja muistan myös ensimäisen kerran kun olin humalassa. En kerro tarkempia tietoja iästä tai muusta, mutta voin sanoa että olin nuori ja mielestäni liian nuori. Vaikka tunsin ehkä itseni kypsäksi eikä mua olisi uskonut ikäisekseni, niin silti olin liian nuori. Siitä asti alkoholi on ollu elämässäni.

Tykkään juoda ja käydä baareissa. Nuorempana alaikäisenä join kavereiden kanssa puistoissa ja kotibileissä, se oli ihan hauskaa aikaa. Välillä olin pidempiäkin aikoja juomatta, mutta kyllä se aina kuitenkin maistui. Olen aina ollut melko fiksu tosi humallassakin, en ole kai mitään erityisen tyhmää tehnyt koskaan.

Mulla on ollut baareilu aika kausittaista. Välillä oon käynyt useinkin, joka viikonloppu, mutta tänä kesänä oon käynyt kolme kertaa. Se on aika vähän kun miettii, että joskus kun meni huonosti kävin kolme kertaa viikon aikana. Oon tajunnut, että pärjään ihan hyvin vähemmälläkin ja tietenkin rahaaki säästyy. Jos joku miettii mistä oon repinyt mun matkoihin rahaa, niin ainaki siitä etten ramppaa joka viikonloppu baareissa. Vaikka ei mulla aina niin paljoo ole mennyt, niin silti on jäänyt säästöön rahaa. Oon myös niin paljon viikonloppusin töissä, että ei oikee aikaakaan jää baareiluun. Sen viettää enemmin selvinpäin.
Tykkään tanssia enkä lähtisikään baariin jos en pääse tanssimaan. Kyllä se on ihan ykkösjuttu ! Vaadin kuitenkin hyvää musiikkia. Perjantaina olin Baarikärpäsessä, jonka musiikki yllätti mut. Olin viimeksi käynyt siellä pari vuotta sitten. En ala luottelemaan lempibaarejani, en jaksa kuunnella niiden paskasta maineesta, mutta voin sanoa että Namut ja vastaavat on ei ei ei. Vaikka sinne oon joskus melkein eksynytkin :D En vaan voi olla paikoissa joissa en tunne itseäni vapaaksi ja haluan olla omaitteni, en jotenkin hienompi tai parempi. Kyllä mua kerran loukkasi kun mua sanottiin Baarikärpäsessä gootiksi ja etten kuulu sinne. Taisin vain sillon nauraa, mutta goottia musta ei saisi tekemälläkään.

Joonaksen tapasin ensimäisillä treffeillä baarissa. Ja voi sitä kesää pari vuotta sitten ! Sillon me vasta biletettiin, koko kesä ja liian paljon. Se oli hauskaa aikaa mitä voi muistella vanhemapana, mutta en palaisi siihen kuitenkaan. Tajusin vasta oikeestaan nyt kun on ollut töiden ja muiden juttujen takia pakko olla ilman alkoholia, että mä oon niin paljon onnellisempi ilman sitä. Voin myöntää, että tykkään olla humalassa, mä oon sillon puhelias, nauran ja iloinen. Mutta oon mä iloinen muutenkin, ehkä hiljaisempi, mutta mä oon kuitenkin onnellinen sillonkin, ihan selvinpäin vaan.

En muista montaa kertaa kun olisin juonut liikaa. Siis ihan överit. Juon yleensä muutaman ennen kun meen baariin, baarissa muutaman shotin, lonkeron ja ehkä muutaman drinkin, se yleensä riittää mulle. En tiiä onko toi ihan liikaa, mutta tiiän millon lopettaa. Syön aina jotain lämmintäruokaa ennen kuin edes alottelen ja baarissa juon kokoajan myös vettä. Baarin jälkeen syön yleensä jotain eli siis mäkkiruokaa :D Ei oo kyllä usein krapulaa, väsymystä joo, mutta vedellä ja ruualla saa paljon aikaa.
Ennen mulla oli aina pakko meikkaa paljon ja en olisi voinut kuvitella lähteäväni baariin farkuissa vaa käytin aina mekkoa tai hametta. Nykyään riittää ihan perus lookki, joskus haluan laittaa vähän enemmän. Rakkaan kanssa on kivointa käydä baarissa, me tanssitaan, pussaillaa liikaa ja nauretaan kaikelle :D Myös kavereiden kanssa kuten Jasun kanssa on kiva käydä :) Välillä oon käynyt mun äidin kanssa, kummitädin ja isän kanssa, sekin on ollut ihan hauskaa.

Harvoin tulee juotua kotona sitä yhtä. Yks päivä raskaan työpäivän jälkeen sanoin Joonakselle, että tuo yks lonkero ja menin parvekkeelle istumaan ja juomaan sen ja kyllä rentoutti. Mutta yleensä joku yks juoma saa mut vaan väsymään. En myöskään voi juoda ja syödä samaa aikaa eli en koskaan ota alkoholia kun syön. Hyi. Juhlissa voin juoda yhden, mutta aika harvoin tulee sitä juotua paitsi ulkomailla saatan ottaa sen yhden. Ihan vaan, koska ne drinkit on niin hyviä :D En tykkää pahemmin tissuttelusta enkä juo pahaan olooni enää niinkuin ennen. Juon sillon tällön, koska se on kivaa, mutta oon tajunnut, että kivaa on myöskin näin :) Mun lempijuomia on lonkero, minttushotti, mansikkalikööri, marianne sekä mansikka margarita. Tykkään makeista juomista, mutta liian makeita ei kuitenkaa saa olla. Olipa tarkka selostus alkoholin käytöstäni. En tiiä miksi tuli tarve avautua tästä aiheesta.. :)

Minkälainen suhtautuminen teillä on alkoholiin ?

20.8.2015

Parasta just nyt

Edellisessä postauksessa puhuin enemmän asioista mitä haluaisin elämältä ja unelmista. Nyt haluan kertoa mikä mun elämässä on jo hyvin eikä niitä ainaisia unelmia, vaikka siitä ei pääse koskaan eroon, en lakkaa koskaan unelmoimasta. Se tekee jo mut onnelliseksi, se saa mut elämään ja se tekee musta Niinan. 

Äiti ja sisko tuli kylään ja tein meille kaikille ruokaa. Oon nähnyt nyt viikon aikana mun äitiä neljä kertaa ja voisin nähdä kyllä joka päivä :)

♥ Huomenna alkaa koulu ! Pitkästä aikaa taas kouluun, tuntuu että siitä olisi jo niin kauan kun viimeksi olin koulussa.

♥ Rakkaan kanssa vietyt hetket. Ollaan juteltu ja oltu enemmän yhdessä eikä vain istuttu vierekkäin ja tuijotettu telkkaria. 

♥ Palkkapäivä. Elin Berliinin reissun jälkeen aika köyhää elämää, mutta nyt oli ihana mennä kauppaa ja ostaa ruokaa ja kaikkea hyödyllistä. Ostin esim. hiusvärin ja sähköhammasharjan ! 
Oon ollut ahkera ja siivonnut koko kodin, jotta viikolopun saisin vaan rentoutua ja tehdä kaikkea kivaa.

♥ Aurinkoiset ilmat. Olen käynyt uimassa sekä rannalla, ollut mukavaa. Kuitenkin pieni osa musta odottaa syksyä, koska rakastan tekonahkatakkeja, farkkuja, converseja ja huiveja. Syksyn tuoksu sekä väri on myös upeaa ! Valokuvailua odotellessa:)

♥ Mulla on kivoja juttuja tulossa kuten baarireissu rakkaan kanssa, ystävien näkemistä, fudispeli, työharjottelu ja syksyllä olis tarkoitus lähteä mökkeilemään ! Ja ainiin kohta on taas se aika vuodesta kun vanhenen.. :D

♥ Oon alkanut taas kiinnittämään enemmän huomiota syömiseen ja jokaisella aterialla on ollut mukana jotain hedelmiä, marjoja tai vihanneksia. Ruuasta ja syömisestä voisinkin tehdä jonkun postauksen !

Mikä on teidän mielestä parasta just nyt ? 

18.8.2015

Pink Roses

Mä rakastan ruusuja. Mä rakastan oikeestaan kaikkia kukkia. Haaveilin samoihin aikoihin lähihoitajan ammatin kanssa omasta kukkakaupastani, joka olisi ollut täynnä vaaleanpunaisia ruusuja muiden kukkien rinnalla tietenkin. Ehkä vanhana mummona perustan oman kukkakauppani. Vaikkei kotini ole sisustettu kukilla, niiden kauneus luonnossa on kauneinta. Onneksi lähelläni kasvaa isoja ruusupuskia, joista kävin nappaamassa kuvia. Niin kauniita.

Olen ollut viime aikoina todella hukassa. Ehkä ootan siksi koulua, rytmiä, arkea, kiirettä ja ehkä vähän tylsyytäkin. Tuntuu ettei elämä oikee maistu miltään ja kaikki ideat on lopussa. Toisaalta olen odottava ja haaveileva, toisaalta tuntuu että kateus on ottanut vallan ja toivoisin vain että voisin ottaa jonkun toisen elämän. En jaksaisi huolehtia ja miettiä huomista, vaan elää nyt. Olen tehnyt töitä niin pitkään ja niin paljon. En jaksaisi odottaa enää työtä, josta haaveilen. Onneksi on työharjottelut, saa oppia ja kokea minkälaista se työ on oikeasti.
Oon aina halunnut, että mulla on jokin paikka elämässä. Nuorempana haahuilin rakkauden perässä ja välitin liikaa itsestäni, mutta nyt elämä on liian hyvää, ei ole monia syitä olla surullinen. Luin tekstin Facebookissa, missä kerrotiin, että ihminen kenellä on koti, lukutaito ja muuta vastavaa on onnekas. Ihminen jolla on perusasiat hyvin on onnekas. Mutta kuka niitä tällä hetkellä osaa arvostaa ? En tiedä yhtäkään. Ihmiset ei ole onnellisia siellä missä on, aina halutaan enemmän. Välillä uskon entiseen elämään. Ja sillon asuin jossain muualla kuin täällä. Varmaan Englannissa tai Amerikassa. Hyvällä kielitaidolla mua ei ole kyllä siunattu. En ole juuri mitään muuta tehnykkään kuin miettinyt millä saadaan rahat kasaan ja katsonut matkoja joko Englantiin tai Amerikkaan. Miksi mun unelmat juuri on kiinni rahasta? Ja olen jo budjettimatkaaja.

Välillä mulla olisi niin paljon ajatuksia joita jakaa, niin paljon postattavaa ja kuvattavaa. Juuri nyt mulla ei ole mitään. Hyvät ideat ja ihanat inspikset ovat kadonneet, niitä ei juuri nyt ole. Siksi olen pahoillani jos postattavaa ei tule. Ahdistaako ketään muuta jos ei ole seuraavaa postausta valmiina? En voi sille mitään, mutta mulla on aina seuraava postaus tulossa. No ehkä haen ideoita hiljaisista öistä, muista blogeista, musiikista ja itsestäni. Kyllä niitä viellä tulee.
Yhtäkkiä kaikki tuntuu niin vaikealta ja stressaavalta. Silti olen onnellinen, että olen juuri minä. Vaikka olen miettinyt paljon onko tämä sitä elämää mitä oikeasti haluan elää. Mielessäni on kuva elämästä jonka haluaisin. Kaunis oma koti, hienosti sisustettu. Ylimääräistä rahaa matkakasassa ja seuraava matka varattuna. Paperit ammatista jota olen aina halunnut. Sormus nimettömässä ja pieni ihme vatsassa. Ehkä joskus pienikarvapallo jaloissa juoksentelemassa. Ei ne loppujen lopuksi ole niin vaikeita asioita, ei mahdottomia. Olen vain kärsimätön, sitä mä todella olen.

Päästinpä sitten hiukan ajatuksia tänne. Onneksi ne ei ole niin masentavia kuin miltä ne tuntuvat välillä. Nauttikaa elämästä, juuri nyt 

Ps. Mä rakastan näitä kuvia 

16.8.2015

Berliinin shoppailut

Heii :) Tänään vuorossa on Berliinin shoppailut. Kauppoja ja kauppakeskuksiahan Berliinissä oli aivan liikaa ja vaikka muille jakaa. Kuitenkin kun lähden matkalle, mulle pääasia on lomailu ja uusien asioiden näkeminen ja kokeminen eikä niinkään shoppailu. Tykkään kyllä, että mulla on nyt lempparivaatteita ulkomailta ja kyllähän siellä kivempia kauppoja on kun Suomessa ;) Mutta en silti käytä siihen juurikaan matkastani aikaa, vaikka Primarkissa menikin joku pari tuntia, hups !

Kosmetiikka Berliinissä oli todella edullista. Olisi pitänyt ostaa enemmän hiusvärejä ja muuta kosmetiikkaa, mutta ostin lähinnä pakolliset jutut. Primarkkiin ihastuin jo Lontoon matkallani, mutta siellä oli aivan liian paljon ihmisiä.. Kyllähän sen ymmärtää, siellä on ihania vaatteita aivan naurettavan halpaan hintaan, mutta silti. Otin vain kauppakassin käteeni ja laitoin siihen kaiken kivan minkä näin. Lopuksi jätin vain yhdet kengät ja farkut ostamatta, mutta kyllähän toi ihan lempikauppoja on ja siellä kyllä aion käydä aina vaan jos löytyy kyseisestä maasta :) Kaikki vaatteet siis Primarkista, meikit DM:stä.
 Tykästyin heti tähän laukkuun, mutta alunperin etskiskelin isompaa laukkua, joten en ottanut tätä heti matkaan. Isompaa laukkua ei löytynyt, joten otin tän söpön pikkusen. Yllättävän paljon tonne mahtuu ja on kyllä nätti laukku. 8e 
 Leoparikuosia, kaikkialla ! Nää oli hiukan turhia ostoksia sinäänsä, että mulla on kenkiä ihan liikaa enkä käytä kun niistä muutamia, mutta nää oli edulliset ja söpöt. 4e & 5e 
 Alusvaatteet on aina tarpeellisia ! Ja viellä lempparikuosissa ;) Pikkarit 1,50e & 1e. Rintsikat 2klp 11e.
 Mä rakastin ennen hameita enkä käyttänytkään farkkuja. Nykyään rakastan farkkuja, ne on niin ihania. Nääkin oli mukavat päällä ja muuteki kivan väriset :) 15e.
Joonas sanoi mulle, että osta tää paita ja niin mä sitten ostin. Viellä ei oo päässyt käyttöön, mutta ehkä joku päivä ;) 8e. 
 Farkkutakkia oon halunnut jo todella pitkään, koitin jo Splitissä etsiä sitä oikeaa.. No heti kun näin tämän ja viellä sen hinnan, ostin sen mukaan ja kyllähän tää on kiva ja sopii hyvin mulle :) 16e.
Meikeistä puuteri ja kulmakynä oli semmoset mitä tarvitsin, mutta huulikiilto ja kynsilakka lähtivät mukaa vahingossa :) Olisi pitänyt ostaa enemmän meikkejä, niin halpoja ne olivat.. Kulmakynä- 1,45e, huulikiilto- 1,75e, kynsilakka- 1,55e ja puuteri- 2,75e

Näiden lisäksi ostin viellä perus postikortit ja magneetit, mutta niitä en muistanut kuvata. Myös suklaata tuli hamstrattua, Milka suklaa on vaan niin hyvää! Mitäs tykkäsitte ostoksista ?