28.9.2015

Happy moments

P9250832
P9250822
P9250870
Uusi kansio (4)5 Onnea on kyllä vapaapäivät ja vapaa-aika. Mä nautin, oon iloinen. Mua ei väsytä, vaikka en mitään ihmeellistä jaksaisikaan tehdä.  Nauran mielessäni kun ihmiset valittavat viiden päivän työputkesta tai kahdeksan tunnin työpäivistä. Mä tein 21 päivää töitä putkeen, 9 kertaa viikossa ja 14 tuntia parhaillaan. Ja mä en valittanut. Voisin sanoa, että oon ollut ennen aikamoinen valittaja. Mutta jos on itse valinnut toteuttaa kahta unelmaa samaanaikaa, se vaatii työtä. Ja paljon. Mä en oo koskaan tottunut saamaan mitään helpolla. Mä olen tehnyt kaiken eteen töitä. Ja eikö oo ihan normaalia olla viisi kertaa viikossa töissä kahdeksan tuntia ? Oon silti miettinyt miten me elätään täällä vaan tehdäkseen työtä. Siksi mä haluan tehdä työtä jolla on merkitystä ja työtä josta oon haaveillut.

Ainoa mikä mua harmittaa on liian lyhyet yöunet. Nukun parhaillaan seitsemän tuntia, mutta heikoimmillaan viisi ja se on liian vähän. Oon silti positiivisesti yllättynyt miten olen jaksanut. Mun muisti on välillä hiukan huono ja oon hajamielinen, mutta muuten oon jaksanut hyvin. Jotenkin oon lakannut vaan ajattelemasta miten raskasta asiat oikeesti ovat ja annan vaan ajan kulua. Mulla on enää VIIKKO työharjottelua ja sitten näyttöviikko. Ja mä oon kyllä stressaantunut siitä. Voin kyllä sanoa, että hyvin mä olen oppinut asioita, pärjään hyvin itsekki vanhusten kanssa ja kysyn apua semmosissa jutuissa missä työntekijäki voisi kysyä.
P9250913
P9250883 P9250904
Perjantaina kuitenkin lähdettiin keskustaan taas syömään. Joonaksen isä ja hänen vaimonsa olivat järjestäneet ravintola Kim's Tapasissa tilaisuuden, jossa oli hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa. Olin innoissani lähdössä, koska sain taas valmistautua kunnolla, olla rakkaan kanssa ja pääsi kotoolta taas käymään jossain :) Ruokana oli tapaksia, mm. Tonnikala-perunasalaattia, kasviksia, sieniä sekä perinteiset kinkut ja oliivit. Tosi hyvät ruuat! Kameraa mulla ei ollut mukana, välillä on kiva lähteä ilman sitä johonkin. Me oltiin oikeestaan vaan nelistään Joonaksen ja hänen veljensä ja kihlatun kanssa, mutta mukavaa oli silti. Mä niin kaipaan tommosia illanistujaisia ja tommosia pitäis olla useemmin !

Asuna mulla oli toppi ja hame. Toppi oli sukkisten lisäksi ekaa kertaa käytössä :) Myös toi hame pääsi pitkästä aikaan käyttöön. Tajusin just, että eihän mulla ole mitään vaatteita kun talvi tulee, kun nyt tottunut käyttämään tämmösiä kesävaatteita :D No enköhän joku päivä lähde shoppailemaan jotain käytännöllisempiä vaatteita itselleni. Mulla oli myös pitkästä aikaa eyelinerit ja voi vitsi miten oon surkea tekemään niitä ! Oon päättänyt silti, että se on taito jonka aion opetella ;)

Mukavaa viikkoa kaikille ! 

24.9.2015

Meikkisuosikit

P9180723 Mauu :) Mulla oli meikeistä loppu BB-voide, meikkivoide ja ripsari. Kolme tärkeintä tuotetta puuterin lisäksi ! Oikeestaan nykyään on vaikea sanoa tärkeintä meikkituotetta, kun tuntuu ettei ilman mitään voi olla. Kirjotan harvemmin meikkauksesta, vaikka melkein joka kuukausi tulee ostettua jotain meikkejä. Ajattelin nyt hiukan kertoa näistä kyseisistä tuotteista :)
P9180728
Garnierin BB-voide
Tämä kyseinen BB-voide on mun mielestä parhaimmista parhain. Kun aloin käyttämään tätä kyseistä tuotetta, mun kasvoilta katosivat kaikki finnit ja muut epäpuhtaudet. Toki välillä tulee edelleen finnejä, mutta muuten iho on melko nätti. Oon kuullut muutamien kertoja tutuilta kommentteja miten mun iho on niin hyvän näköinen(useimmiten) ja vastauksena on tämä voide. Täähän ei peitä kauheesti, joten siksi mulla on kaverin meikkivoide, mutta levitän ekaksi tätä BB-voidetta ja sitten meikkivoidetta. Tää hoitaa ihoa hyvin ja kosteuttaa. En voisi elää ilman tätä tuotetta enää. Kun olin Kroatiassa, käytin vain tätä ja aurinkopuuteria, koska tässä on myös suojakerroin aurinkoa vastaan ja näytti sillonkin hyvältä. Tuote on melko edullinen ja riittävä, yleensä maksaa noin 13 euroa. 
P9180739 Maybellinen Dream Wonder Nude Meikkivoide
Tästä tuotteesta tykkään myös hirmuisesti! Tää hoitaa sitten peittopuolen sekä lisää ihon tasaisuutta. Tykkään tästä tuotteesta myös siksi, että tällä sudilla tai tikulla on helppo levittää meikkivoidetta tiettyihin kohtiin ja sitten levitän vielä lopuksi ihan käsillä vaan. Tää sävy on myös mulle sopiva, tykkään vaaleista sävyistä. Sävyltään tämä on siis 10 ivory. Myös tällä tuotteella on osuus miks mun iho on niin tasaisen näköinen. En tiedä ostanko enää mitään muuta meikkivoidetta. Tää on riittänyt mulla jotain neljä kuukautta ellen ihan väärin muista ja nyt oli tarjouksessa sen 8 euroa, normi hinta hiukan yli 10 euroa. 
P9180734 Maybellinen The Rocket Volum' Express ripsari 
Tää ripsari on mulla ekaa kertaa käytössä, joten en ehkä voisi sanoa luottomeikiksi, mutta toisaalta tää muistuttaa Maybellinen Colossal (eli sitä keltaista) ripsaria niin paljon, joten tää on vähä niinku sama asia :D Ostin tän, kun oli tarjouksessa ja ajattelin, että miksei ! Täähän oli hyvä, juuri semmonen kuin se mun toinen lemppari. Tällä saa aikaa pitkät melko tuuheat ripset. Sotkee kuten yleensäkki mulla ripsarit, mutta kuivuu nopeasti. Normihinta taisi olla jotain 15 euroa.

Onko teillä samoja suosikkimeikkejä ? Kivaa viikonloppua ihanat! 

21.9.2015

Day Off

P9180783
P9180761P9180767
Moikka :) Mulla oli perjantaina vihdoin vapaapäivä, viimeisemmästä vapaasta oli kulunut jo kolme viikkoa. Pakkoa sanoa, että vaikka mieli jaksaa, niin fyysisesti oon välillä ihan loppu. Jaksan silti tehdä normaaleja asioita, mutta aika paljon vähäinen vapaa-aika menee joko koulujuttuja tehdessä tai vain oleskemalla. Syy tähän vapaapäivään oli lakko. En olisi millään päässyt töihin perjantaina, kun harjottelupaikka on sen verran kaukana, että bussilla on pakko mennä. Sillee harmittaa, kun jouduin olemaan lauantain ja sunnuntain molemmat päivät aamussa harjottelussa ja vielä omassa töissä illassa, joten raskasta oli.
P9180795 P9180799 P9180803 Perjantaina heräilin aikasin ja kävin hoitamassa asioita. Sain koulu- ja blogijuttujakin tehtyä. Oltiin jo pitkään suunniteltu Joonaksen kanssa, että perjantaina lähdetään syömään johonkin keskustaan. No eipä lähdetty kun metrot eivätkä muut julkiset kulkeneet.. Päätettiin sitten mennä Itikseen syömään, kun se oli lähellä meitä. Valittiin ravintolaksi Rhodos, jossa mä oon kerran käynyt syömässä ja kyseisellä saarellakin käynyt ;) Ruoka oli hyvää, alkupalaksi halloumsalaattia, pääruuaksi kampelaa ja jälkkäriksi jäätelöä. Vaikka ruoka oli hyvää, seura oli vielä parempaa. Mulla on ollu kamala ikävä mun miestä, vaikka asutaan yhdessä, niin tommosta laatuaikaa ei ole oikee kerennyt viettämään. Tota voisi kyllä sanoa laatuajaksi, koska meidän yhteiset hetket on ollut lähinnä telkkarin tuijottamista ja nukkumista :D Syömisen jälkeen mentii vielä yksille ja sen jälkeen kotiin katsomaan Salkkareita ja Possea. Illalla oli vielä sauna, johon harvemmin pääsen töiden jälkeä. Oli kyllä ihana päivä, kiitos rakas!! 
P9180792
P9180755
P9180774 Asuna mulla oli mun lempparihameista.Vielä tarkeni ballerinoillakin, varmaan viimesiä kertoja tänä vuonna. Tuolla on nyt niin upeaa kuvata, että toivon pääseväni piakoin kuvailemaan. Viime viikko vaan meni nii nopeasti, että.. Kerkesin onneksi näkemään Lindaa ja törmäsin myös entiseen parhaaseen ystävään, joka herätti mussa niin paljon ajateltavaa. Hyvää ajateltavaa. Tällä viikolla mulla on näillä näkymin myös yksi vapaa ja sillonki lähdetään johokin syömään porukalla. Pääsen taas laittautumaan, en muistanukkaa kuinka kivaa se on! :)

Kivaa viikkoa kaikille!  

18.9.2015

Omenapiirakka

P9150673
Mau :) Mä oon himoinnut omenapiirakkaa nyt niin kauan, että oli aivan pakko tehdä sitä ! Ja voi mitä herkkua se olikaan, siis aivan todellista herkkua, nam Huomaa kun oon stressaantunut ja väsynyt, niin leipominen rentouttaa ja piristää :)

Ainesosat piirakkaan:
100g voita
1 dl sokeria
1 kananmuna
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
1 prk maitorahkaa (250g)
0,5 dl sokeria
05, dl kuohukermaa
1 kananmuna
1 tl vanilijasokeria
+
kanelia
2-4 omenaa
omenasosetta (Piltti on hyvä valinta)
P9150702 Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Sulata voi pehmeäksi ja lisää joukkoon sokeri. Vaahdota ne keskenään ja lisää joukkoon kananmuna sekä jauhot. Painele taikina voideltuun vuokaan ja levitä päälle ohut kerros omenasosetta. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä taikinan ja soseen päälle. Kuori omenat, poista karat ja leikkaa ohueksi siivuiksi. Levitä siivut täytteen päälle ja ripottele vielä kanelia päälle. Paista uunissa reilu puoli tuntia (itse paistoin n.40min). Tarjoile vanilijakastikkeen kera ! 
P9150703 Sanoinko jo kuinka hyvää tää oli? Ihanan syksyinen herkku. Tosin noiden lohkojen leikkaaminen oli vaikeaa ja enkä osaa tehdä kaunista ruokaa, mutta sitäki paremman makuista;) 

14.9.2015

Autumn

P9060572
P9060469
P9060584
Heippa. Mä tykkään kauheesti pitkistä bussimatkoista. Saa kuunnella musiikkia, miettiä elämää ja vain olla. Moni mun postaus saa alkunsa siitä kun antaa vain ajatusten tulla ja saa rauhassa miettiä. Tätäkin postausta kirjotin luonnoksiin bussissa menossa töistä töihin :D

Vaikka luulisi, että jaksaisin huonommin omassa työssäni nyt ku on kaksi työtä, nii jaksan melkein paremmin. Nää kaks työtä tasapainottaa toisiaan hyvin. Ainoa miinus on, että molemmat on fyysisesti raskaita sekä myös henkisesti. Mutta palkitsevaa ja oikeestaan en kauheesti mitää ajattele, annan mennä vaan.

Mua väsyttää kyllä kamalasti. Tuntuu, että oon kokoajan väsynyt ja nii mä oonkin. Se johtuu myös aamuheräämisistä ja syksystä kun on pimeetä niin paljon. Oon myös syönyt karkkia joka päivä, tekee vain niin kamalasti mieli. Oispa aina kesä. Ei kuuma, mutta valoa ja ulkoilua.
P9060582 P9060497
P9060546
Nää kuvat on viikon vanhoja, mutta eihän se haittaa. Rakastan kuvata metsässä, oon semmonen luonnon lapsi vaikka tykkäänki asua kaupungissa. Helsinkiin on avautumassa joku uus saari, sinne pitää päästä kuvailemaan! Syksyssä parasta on pukeutuminen. Mulla on nii ihania syksy/kevät kenkiä ja takkeja sekä muita vaatteita, niin kiva päästä käyttämään niitä! Muuten en syksystä pahemmin välitä, kylmä, sataa ja pimeää. En ymmärrä syksyn hehkutusta, mutta ei mun tarvitsekkaa. Harkitsen jo vakavasti muuttoa johokin lämpimään maahan.. Tää ilmasto ei vaan sovi mulle, ei toisaalta liiallinen kuumuuskaa. Kevät on siks paras! Mikä on teidän lempivuoden aikanne?

Kaipaan perhettä, ystäviä ja rakasta. Suukko kiireessä aamulla ja vierekkäin makoilu ennen nukahtamista on tällä hetkellä parasta elämässä. Onneksi kerkesin myös näkemään koko perheen yks päivä. Ystäville koittanut laittaa viestiä ja vaihtaa kuulumisia. Ehkä kaikki ymmärtävät kiireen, toivottavasti.

Ihanaa viikkoa kaikille ! 

Ps. Otin käyttöön vihdoin ja viimein Flickrenin :) Pitää hiukan opetella vielä tuota käyttöä, mutta eka kuva on siksi kaksi kertaa jotta huomaisitte eron ! Mitäs mieltä olette kuvien koosta, onko hyvä ? En osaa sanoa miksi mobiilissa vikat kuvat menevät kummallisesti, mutta koneella oon ite ainakin tyytyväinen :) Miksi, oi miksi en alkanut käyttämään sitä aikasemmin :D 

11.9.2015

The procrastinating beauty blogger tag–blogihaaste!


Heii :) Löysin tämän haasteen Kaksinaamainen blogista ja päätin tehdä tämän kun harvemmin mun blogissa on mitään kauneudenhoitoon liittyvää :)

1. Nimeä kauneusrutiini, jota harvoin teet? Hmm minkäköhän tähän laittais :D Puhdistan ihoani millää aineilla harvoin, en oikeestaan tunne sitä tarpeelliseksi.

2. Meikkisiveltiemiesi pesu - onko se jotain mitä teet säännöllisesti? Ei. Aina välillä, mutta en säännöllisesti. Meninpä tän kysymyksen jälkeen heti pesemään kaikki :D

3. Kuinka kauan kestät olla lohjenneilla kynsilakoilla? En kauaa. Jos ne on vain vähän lohkeillu nii sitten, mutta jos alkaa selkeesti näkemään niin otan lakat pois.

4. Kuinka kauan voit siirtää myöhemmäksi jonkin loppuneen kosmetiikkatuotteen uudelleen ostamista/korvaamista? En yhtään myöhemmäksi, koska ilman ripsaria, puuteria, meikivoidetta ja kulmakynää ei suostu olemaan. Ilman kulmageeliä ja aurinkopuuteria voisin olla vaikka viikon pari, mutta en oikee ilman muita meikkejä :)
5. Mikä on kauneudenhoidon paha tapasi? En joskus harvoin pese meikkejä pois. Nykyään jätän vain tosi harvoin meikit pesemättä, mutta ennen tein sitä usein. Sen huomaa kyllä ihostakin, kun aina pesee kasvot iltaisin ja aamuisin, näyttää paremmalta :)

6. Nimeä jotain ei-kauneusaiheista, jonka tekemistä välttelet ja siirrät aina myöhemmäksi?
Koitan nykyään tehdä kaiken heti, ne epämiellyttävimmätkin. Tiskausta välttelen ja siirrän. Samoiten jotain pakollisia soittoja, kuten hammaslääkäriin soittoa tai vastaavia :D

7. Kun olet lähdössä jonnekin ulos, jätätkö laittautumisen aina viimetippaan? En! Alan valmistautumaan oikeestaan ainaki pari tuntia ennen, että oon sitten ahoissa valmiina :)

8. Pystytkö sitoutumaan ostoslakkoihin? Kyllä, en muutenkaan osta mitenkään liikaa mitään. Aika paljon tarpeellisia juttuja ja myöskin alennuksista tai kierrätettynä. Ulkomailta on ihana ostaa vaatteita, sillon annan itselleni luvan ostaa mitä haluan :)

9. Kuinka hyvässä järjestyksessä pidät meikki- ja kynsilakkakokoelmiasi? En missään järjestyksessä :D Meikit on yleensä meikkipusissa tai peilikaapissa ja kynsilakkoja siellä täällä. Tällä hetkellä en voi työharjottelun takia edes lakata mun kynsiä, harmi :<

Onko siellä ketään tehnyt tätä ? :)

Ps. Tein uuden ulkoasun, mitäs tykkäätte? Aion muokkailla sitä varmaan vielä, mutta en tiedä vielä miten. Fonteista sekä bannerista tykkään, mutta muuten hiukan häiritsee..

7.9.2015

Jaksan koska haluan

Ensimmäinen viikko työharjottelua takana ja voin sanoa, että oon tykännyt ! Olen siis vanhusten ryhmäkodissa työharjottelussa. Ensimmäisenä päivänä mua jännitti tosi paljon. Mun koko keho oli aivan jännityksen vallassa ja mietin oikeesti, että montakohan kertaa joudun kokemaan tän tunteen ? Eikä se helpotu koskaan. Aina kun oon mennyt uuteen työhön tai työhaastatteluun, mua jännittää aivan liikaa. Siihen ei totu, ei ikinä ! :D

Ensimmäiset päivät hiukan katselin miten paikassa toimitaan ja siitä sitten alkanut tekemään töitä. Vanhukset on mukavia, en ehkä elämän työtäni tästä halua, mutta kiva kokemus. Oon semmonen ihminen, että otan kaiken vastaan ja käännän sen positiiviseksi. Ilman sitä mun elämästä ei tulisi mitään. Työ on ollut opettavaa ja oon miettinyt omaa elämääni. Päiväkodissa mietin miten haluaisin, että mun lasta hoidettias päiväkodissa, nyt mietin miten haluaisin, että mua tai mun läheisiä hoidettais vanhana. Haluan olla ystävällinen ja välittävä hoitaja, jolla on ammattitaitoa, mutta silti sitä aitoutta. Tajuatte varmasti mitä tarkoitan. Kyllä mua säälittää välillä ne vanhukset, mutta koitan saada vanhuksia piristymään ja hymyilemään. Oikeesti kiitos ja hymy merkitsee niin paljon.
Olen kuullut aivan liian monta kertaa, että miten jaksan koulua ja töitä samaa aikaa, entä kahta työtä nyt kun on tämä harjottelu ? Oon kuullut myös sitä, että mä en ainakaa jaksais, muista levätä ja plaah plaah. Aivan kun mua epältäisi. Siltä se välillä tuntuu. Tiedän, että ihmiset haluaa mulle hyvää, ettei mulle tulee mitään burnouttia tai vastavaa, mutta..

Tää mitä mä nyt teen on yksi askel kohti mun unelmaa. Oon astunut jo muutaman askeleen, kun aloitin koulun ja yksi työharjottelu takana,mutta niitä on vielä vaikka kuinka monta edessä. Koulu ja työharjottelut on mun unelma. Tai ehkä ei unelma, mutta osa unelmaa. Mutta aina kun oon koulussa, teen jotain mun unelman eteen tai olen työharjottelussa, oon vaan lähempänä mun unelmaa. Mä nautin koulusta, vielä enemmän työharjottelussa olemisesta. Siksi se ei tunnu raskaalta, ei yhtään. Meen harjotteluun, sieltä töihin ja sitten nukkumaan. Töihin, harjotteluun, koulujuttuja, nukkumaan. Tällästä se elämä on joskus. Onneks kerkeän hetken olemaan rakkaan kanssa tai bloggailla, se rentouttaa. Tällä hetkellä silti mulle tärkeintä on koulu. Se menee kaiken muun edelle. Nyt en ole pitämässä blogitaukoa, mutta kyllä sen huomaa että aikaa ei ole. Koska nukkuminen on koulun jälkeen tärkein asia. Mulla ei ole paljoa vapaa-aikaa, mutta se ei mua haittaa. Mulla on kuiteki palkalliset lomat töistä ja koulusta lomia, sillon mä kerkeän tekemään paljon asioita ja lähes tylsistymään :D
Mun työ kaupassa ja mun harjottelut lapsien/vanhusten jne kanssa on aivan eri työtä. Työ kaupassa on välillä kyllä raskasta fyysisesti ja henkisesti, mutta oon jo oppinut sietämään niitä. Teen työtä kaupassa, koska tykkään siitä omalla tavallani, oon hyvä siinä ja sen avulla voin elää ja toteuttaa mun toista unelmaa eli matkustamista. Eli kaikki "niin kovin raskas" mitä teen on osa mun unelmaa. Mä ajattelen asian näin ja siksi mä jaksan ! Unelmien eteen tehdään töitä ja välillä mietin miltä musta tuntuu kun valmistun ja kaikki työ palkitaan ? En osaa kuvitella sitä tunnetta.

Tottakai mua välillä pelottaa, että mitäs jos joku päivä en jaksakkaan ? Sitten ehkä hellitän otetta jos pystyn, mutta mä olen luonteeltani ahkera ihminen ja oikeesti mä pystyn mihin haluan. En ole mikään super ihminen, mutta oikeesti nää asiat mitä teen ei tunnu niin pahalta ku ihmiset luulee.. Okei ehkä Hensu(=näyttösuunnitelma tutkintoviikolle) aiheuttaa mussa jo nyt valmiiksi stressiä, mutta muuten luotan itteeni ja kykyinihin. Oon hyvä oppimaan, ehkä hidas, mutta mulla on positiivinen asenne sekä luja tahto, niillä mä oon pärjännyt ja tuun pärjäämään ;)

4.9.2015

Pätkismuffinit

Heippa :) Eilen väsyneenä mietin hetken  mikä piristäisi. Halusin tehdä jotain kivaa ja ulkona vaan satoi vettä.. Niinpä päätin leipoa pitkästä aikaa. Innostuin keväällä tosissaan leipomisesta ja sain siitä tosi hyvän fiiliksen itelleni. Leivoin jo keväällä pätkismuffineita, mutta päätin nyt jakaa tän reseptin myös blogiini! Tästä samasta reseptistähän voi tehdä vaikka dumblemuffineja tai vastaavia ;)
Ainesosat: 
1 ps pätkiksiä
3 kananmunaa
3dl sokeria
150g voita
4dl vehnäjauhoja
1/2dl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniliinisokeria
1 3/4 dl maitoa
+ muffinivuokia
Valmistus: 
Laita uuni päälle 200 asteeseen. Vaahdota munat ja sokeri. Sulata rasva ja lisää se jäähtyneenä taikinaan. Sekoita jauho, kaakao, leivinjauhe ja vaniliinisokeri keskenään ja paloittele pätkikset joukkoon. Sekoita jauhoseos vuorellet maidon kanssa taikinaan. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista uunissa noin 20-30 min, uunista riippuen :) Nää oli kyllä päivän piristys, tosi hyviä

1.9.2015

My Summer

Moikka :) Joka kesä voisi sanoa samat jutut.. "Kesä meni liian nopeasti", "Paras/paskin kesä ikinä" tai "Seuraavaa kesää odotellessa". Onhan se epäreilua, että kesä on täällä niin lyhyt, mutta toisaalta ehkä siitä nauttii enemmän kun se on niin lyhyt ? :)
Mulla oli kesäksi paljon suunnitelmia ja aina monet sain toteutettua :) Ainoa asia mikä jäi harmittamaan oli festarit :< Olisi ollu niin ihana päästä Weekendiin tai muualle festereille, mutta ensi kesänä mä menen kyllä johonkin ! Se on varma. Muistuttakaa mua ensi kesänä, että olen luvannut tällästä :D Olisin myös voinut nähdä enemmän kavereita, mutta niitähän mulla ei toisaalta ole kuin muutama, joten toisaalta en voisi sanoa etten olisi yhtään nähnyt :)
Koko kesän ja oikeestaan koko elämäni parhaimpiin muistoihin kuuluu Spltiin reissu rakkaan kanssa. Mä rakastan Kroatiaa, kaikkea siinä. Merta, lämpöä, luontoa, ihmisiä, ruokaa, juomaa, ihan mitä vaan. Se on upea paikka, ehdottomasti kohde johon matkustan uudelleen, ehkä muualle Kroatiaan kuin Splittiin, mutta sinne mun sydän kaipaa  Oon selaillut lähes päivittäin matkakuvia koneelta tai puhelimesta. Harmi, että mulle ei riitä vain yksi maa, vaan haluan nähdä koko maailman. Myös Berliinin reissu oli ihana, mutta on Berliini ja Split kuin yö ja päivä. Berliinissä tykkäsin myös olla ja se kuuluuki kesän parhaimpiin juttuihin sekä kaksvuotispäivä Joonaksen kanssa. Kävin myös päiväristeilyllä Tallinnassa kesäkuussa :)
Kesällä otin aurinkoa pitkästä aikaa sekä kävin uimassa. Yks päivä oli ihana mennä äidin kanssa kahdestaan rannalle, höpötellä ja käydä uimassa. Tein myös töitä aika paljon kesällä, mutta ei ollut mitenkään liikaa. Nautin lämmöstä sekä muutenkin tästä kaikesta. Kuvailin aika paljon ja bloggasin. Grillasin muutaman kerran sekä söin lähes joka päivä jäätelöä sekä herneitä. Myös mekkoja ja shortseja tuli käytettyä :)
Kävin Suomenlinnassa, Lintsillä sekä Korkeasaaressa. Korkeasaaren reissu oli kyllä kiva ! Kävin kolme kertaa baarissa: yhden kerran äidin, kummitädin ja Joonaksen kanssa, yhden kerran Jasun kanssa ja nyt elokuussa Joonaksen kanssa. Muutaman kerran kävin teranssilla. Ei siis mikään ryyppykesä :D Tää kesä oli kyllä ihana, matkustaminen ja loma teki siitä varmasti näin ihanan.

Tällänen oli mun kesä, minkälainen teidän kesä oli ?