28.4.2016

Ja mä en luovuta!

Moikka! :) Vielä vähän tämän hetken fiiliksiä ennen reissua. Sitten tulee pieni loma blogistakin. Mulla on nyt takana kuusi viikkoa harjottelua alle 65-vuotiaiden palvelutalossa ja mä selvisin! Mulla oli monia hetkiä kun halusin luovuttaa, mutta heti alussa tein itselleni selväksi, että mä en luovuta. Mulla oli monia raskaita hetkiä, joissa ammattitaitoa todella koeteltiin ja tais muutama kyynelki tulla jossain vaiheessa. Silti mä tein töitä ahkerasti, hymyilin ja sain hyvää palautetta. Onneksi hyvät jutut korvasivat huonot. Oman asukkaan kanssa käydyt keskustelut, ulkoilut, kortin pelaaminen ja hyvä ja luottamuksellinen hoitosuhde olivat yksi syy miksi jaksoin. Sain tehdä hänen kanssaan työtä jota olin halunnukki ja vaikka lyhyessä ajassa ei paljoo kerkeä toisen elämää muuttaamaan, sain silti tehdä arvokasta työtä hänen kanssaan. Myös suurinosa asukaista sekä työkavereista olivat ihania ja aika meni niin nopeasti, joten noista asioista olen ainakin iloinen! 

Koulu alkoi taas tällä viikolla. Mulla on kesäkuuhun saakka koulua, sitten kesäloma ja elokuussa taas yksi harjottelu. Sen jälkeen valinnainen osa, jonka jälkeen valmistun. Enää noin vähän jäljellä! Haen varmaan ammattikorkeeseen vasta ensi keväänä, mutta en yhtään tiedä mitä teen koulun jälkeen. Varmasti töitä ja matkustelua.
Koulun lisäksi oon nähnyt perhettä ja ystäviä. Jasua näin jo kaksi viikkoa sitten millon nää kuvatki on otettu. Välill vähän hidasta tää kuvien saaminen blogiin :D Käytiin kuvailemassa kivassa paikassa sekä syömässä La Grillissä Forumissa pastat. Kyllä ystävät on semmonen asia joka piristää aina arjen keskellä:) Lisäksi oon nähnyt mun isää, jonka raahasin mukaani shoppailemaan! :D Sekä kahviteltiin meillä. Äitiä näin keskiviikkona kun mulla oli taas vapaata, ihanaa. Tänään olisi myös tarkoitus nähdä Lindaa :) Eli siis eri Lindaa kenestä yleensä täällä blogissa puhun. Eli myös ystävien ja perheen kanssa on tullut vietettyä aikaa, se on mulle tosi tärkeää.

Nyt toivotan kaikille ihanaa loppuviikkoa ja hauskaa vappua! Palaillaan matkan jälkeen :) Mun reissua voi seurata Instagrammissa nimimerkillä ddeepstar.

26.4.2016

Budapestiin!

Kuva täältä.
Heippa! Tällä viikolla me sitten lähdetään, aivan ihanaan Budapestiin. En ollut kauheen tietoinen ennen Budapestista, tiesin kyllä sen olevan suosittu matkakohde, mutta en koskaan ajatellut, että itse sinne matkustaisin. Joonaksen yksi kaveri oli laittanut jonkun Budapest päivityksen ja joskus netissä olin nähnyt kuvia kyseisestä paikasta. Ajateltiin, että käydään nyt kattomassa netistä vähän minkälainen paikka on Budapest.

Ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Mä niin ihastuin koko kaupunkiin ja kaikkeen mitä siellä on tarjolla! Jotenkin Budapest vaikuttaa kaikkine kirkkoineen ja linnoineen kuin joltain satupaikalta. En tiedä mikä siinä kaupungissa vetää niin puoleensa, mutta jotain kaunista siinä on.
Kuva täältä.
Varattiin meidän matka hyvissä ajoin ja ollaan siellä siis kolme yötä. Harmittaa kun on niin lyhyt reissu tulossa, mutta parempi lyhyt aika kuin ei mitään! Mulla on kuiteki työ ja koulu, joten mitään viikon lomaa en voi noin vain ottaa. Mulle on pääasia, että päästään käymään Budapestissa. Se on muutekin edullinen lomakohde, joten sinne voi mennä uudelleen mikäli mun vaaleanpunaiset unelmat siitä pitää paikkansa! Oon lukenut Budapestista vaan ja ainoastaan hyvää. Välillä kun haaveilee paljon jostain matkakohteesta, pelkää että joutuu pettyy. En tiedä onko teillä muilla samoja fiiliksiä koskaan? En kuitenkaan usko, että Budapest pettää.  

Budapestissa meidän olisi tarkoitus käydä shoppailemassa yhdessä isossa kauppakeskuksessa. Mulla on muutama kauppa jossa on pakko päästä käymään sekä muuteki shoppailu kuuluu aina joteki matkailuun :D Nähtävyyksistä käydään kattomassa ainakin Budan Linnanvuori, Széchenyin ketjusilta ja Parlamenttitalo. Kylpylässä olisi myös tarkoitus mennä käymään, Budapest tunnetaan mahtavista kylpylöistään. Myös Tonavan risteilylle olisi kiva päästä käymään sekä kuvailla illalla Budapestia. Yksi mitä odotan on New york Cafessa käyminen, joka tunnetaan maailman kauneimpina kahvilana. Yleisesti ottaen haluan kuitenkin vaan kävellen tutustua kaupunkiin, valokuvata, viettää aikaa rakkaan kanssa ja nauttia lomasta! Tätä lomaa on odettu niin pitkään ja paljon.
Kuva täältä.
Onko siellä muita ketkä on käynyt Budapestissa tai haluaisi käydä? :)

23.4.2016

Ihana kevät!

Mä niin rakastan kevättä. Sitä kun nurmikko alkaa kasvamaan, kukat kukkimaan ja linnut laulamaan. Aurinko paistaa, voi kaivaa kevätvaatteet esille ja shoppailuhimo palaa talven jälkeen takaisin. Alan haaveilemaan kesästä ja tulevasta lomasta. Aika onnellinen fiilis. 

Löysin hetki sitten Lapland Diaries-blogista tälläsen haasteen, jossa on tarkotus vastata kysymyksiin kuulumisista. Aika kiva haaste! :)

Miten voit? Tällä hetkellä kaikki on paremmin kuin hyvin. Kevät on nii ihanaa aikaa, tunnen että oon herännyt talvihorroksesta. Olo on odottava ja onnellinen, kaikki tuntuu kivalta. Välillä väsyttää todella paljon ja väsymys on yleinen olotila, mutta samalla iloinen fiilis.

Mitä toivot tällä hetkellä? En oikee osaa sanoa. En mitään kovin ihmeellistä. Toivon, että jaksan hyvin keän ja kesä menee kivasti :)


Mitä olet tänään syönyt? Aamupalan vaan. Kahvia, mehua, leivän juustolla, salaatilla ja tomaatilla, toisen leivän hasselpähkinälevitteellä, jugurtin ja kiivin. Viikonlopun aamupalat on parhaita
 
Mikä on suosikki hedelmäsi? Mä tykkään niin paljon hedelmistä, että vaikea valita vain yhtä! Hmm.. Ehkä kuitenkin banaani, mandariini ja kiivit. Noita kolme tulee syötyä päivittäin. On ne niin hyviä! 

Mitä ajattelit tehdä huomenna?
Mulla on huomenna vapaapäivä pitkästä aikaa kahteen viikkoon, joten jotain kivaa! Nukkua myöhään, ehkä valokuvailla, tehdä jotain postauksia valmiiksi, viettää aikaa rakkaan kanssa ja tällästä.

Mitä luet tällä hetkellä? En mitään kirjaa ainakaan :D Harmittaa kun ei ole enempää aikaa lukea. Kesällä on onneksi loma ja haluaisin lukea sillon ainakin muutaman kirjan. llmaisjakelulehtiä ja blogeja tulee luettua. 

Viimeksi katsottu elokuva? Mission impossible kakkonen tuli katottua viimeksi. Oon nähnyt nyt kolme ekaa elokuvaa siitä, koska katottii kolmonen ekaks(en tiedä miksi). Tykkään kovasti tosta leffasarjasta ja vielä olis nelonen ja vitonen kattomatta!

Viimeisin ostos? Jos ihan perusruoka ostoksia ei lasketa, niin kaikkea kosmetiikkaa ja muuta hyödyllistä tuli ostettua kuten hiusvärejä, muutama ripsari, puuteri ja tällästä :)

 
Minne haluaisit matkustaa juuri nyt? Budapestiin, jonne lähdetään aivan piakoin! Budapestin ihanuutta on varjostanut kova kilpailija Lissabon, johon olisi tarkoitus lähteä kesällä. Mutta niin Budapestiin ja Lissaboniin mä haluan just nyt rakkaan kanssa


Ihanaa viikonloppua kaikille!

21.4.2016

Tämän hetken suosikit

 Moii :) Oon huono tekemään mitään kuukauden suosikki postauksia, joten ajattelin että on välillä kiva päästä postailemaan tämän hetken suosikeista. Mulla on niin paljon suosikkeja, että oli melkein vaikea valita mitä laitan tähän:) Mutta tässä suosikeista suosituimmat!
Escadan hajuvesi
Ketä muu siellä omistaa Escadan hajuveden? Varmasti aika moni. Escadalla on ihania tuoksuja ja tää on yksi mun suosikki niistä tuoksuista. Kyseessä on siis Turqoise Summer tuoksu, ihanan raikas, kukkainen ja kesäinen tuoksu!

Sulkakorvakorut
Mä olin jo pitkään ettinyt sulkakorviksia kunnes löysin nää ihanuudet Glitteristä. Nää on sirot ja kauniit, hiukan kuluneet(tarkotuksella) ja yksinkertasesti niin kivat! 
Farkut
Mulla meni kahdet lempifarkut samoihin aikoihin rikki ja kyllä harmitti! Oli pakko ostaa uusia tilalle ja nää on toiset niistä. Ennen en niin tykännyt vaaleista farkuista, mutta nykyään tykkään näistä melkein enemmän kuin tummista. Tosi mukavat jalassa ja tieteki myös kivan näköiset;) 
Musta laukku
Tää Primarkista ostettu laukku oli rakkautta ensisilmäyksellä. Olisin kovasti halunnut tämän harmaan värisenä, mutta siinä olisi näkynyt kaikki jäljet, joten tyydyin tähän mustaan. Tää on ollut mulla ahkerassa käytössä ja mun lempilaukkuja. Niin kaunis, tilava ja muuteki mun tyylinen.
Proteiinipatukat
Nää Fitbarin patukat on tosi hyviä. En yleensä tykkää proteiinipatukoista, mutta nää on herkullisia. Sopii hyvin herkutteluun. Omat suosikkimaut on juustokakku sekä marjat.
Kulmageeli
Tykkään käyttää kulmageeliä, koska sillä saa hyvin kulmat pysymään tietyssä muodossa. Oon tykännyt tästä kulmageelistä, se tuo vähän lisää väriä kulmille ja pitää kulmat hyvin koko päivän ojennuksessa. 

Löytykö samantapaisia suosikkeja? :

18.4.2016

Rakas 24-vuotta

Heippa! :) Miten teidän viikonloppu meni? Mulla oli aivan ihana viikonloppu! Perjantaina vietin rauhallista koti-iltaa, yksin. Olin koneella, katsoin telkkaria, kävin kävelyllä sekä saunassa. Ja jopa tylsistyin. Tylsistyminen on mulle harvinaista, mutta tylsistyn tosi helposti :D

Lauantai meni töissä, mutta sunnuntaina mulla oli vain lyhyt vuoro töissä. Lähdettiin mun töiden jälkeen viettämään Joonaksen synttäreitä, jotka on virallisesti tänään. Rakas täyttää 24-vuotta :) Ostin Joonakselle lahjaksi lenkkarit, jotka olivat tarpeen. Mietittiin pitkään mitä tehtäis synttäreiden kunniaks ja päätettiin mennä syömään sekä keilaamaan. Mentiin meidän yhteen lempiravintolaan, Hesarin Memphikseen. Otin itse herkullista ja raikasta lohisalaattia, Joonas otti hampurilaisen. Noissa hamppareissa on muuten tosi hyvä sämpylä, oon itse joskus syönyt kasvishampparia ja tuolla ja toi sämpylä on ihan paras juttu siinä :D Jälkkäriksi otin Rocky Road suklaapaloja. Noi on niin herkullisia, mutta ällömakeita.. Joonaksella taas oli juustokakkua, nam!
Syömisen jälkeen lähdettiin Kampin keilahalliin. Oon keilannut elämäni aikana ehkä viisi kertaa enkä oo kovin hyvä siinä :D Mulla alkoi kuitekin keilaus täysikaadolla haha. Oltiin Joonaksen kanssa tosi tasasia, loppupisteissä taisi olla muutaman pisteen ero. En oo muuten koskaan ollut kenenkää kanssa kahdestaan keilamaassa, joten vähän oli käsi kipeä ton jälkeen kun kokoajan sai keilata. Ei olla oltu ennen Joonaksen kanssa keilamaassa, vaikka kohta ollaan oltu kolme vuotta yhdessä! Pitää mennä ehdottomasti uudelleen :) Tuolla pimeässä oli hiukan hankala kuvata, joten paholleten kuvien laatua. 

Oli aivan tosi kivat synttärit! Illalla katottiin vielä elokuvaa, tällä hetkellä meillä on menossa Vaarallinen tehtävä elokuvasarja.  Enää tää viikko harjottelua ja ensi viikosta onki tulossa aivan huippu ;)

Palaillaan taas, ihanaa viikkoa kaikille!

15.4.2016

MyDay 9.4.


Moikka! :) Tänään luvassa olisi myday. Tykkään niin paljon lukea muiden myday postauksia, joten oli kiva päästä taas tekemään tällästä. Tästähän on kohta viikko, mutta ei se mitään ;)
09.00 Herään ensimäisen kerran ennen kelloa. Makoilen vielä tunnin, viestittelen kavereiden kanssa ja selailen puhelinta.

10.00 Herään ylös, aamutoimet, kahvia ja tupakkaa. 

10.30 Joonaskin herää ja aletaan tekemään yhdessä aamupalaa. Jugurttia marjojen ja hedelmien kanssa, mehua, leipää, viinirypäleitä  ja croisanttia.

11.00 Aletaan katsomaan The Walking Deadia ja jakso on jotenkin tosi ahdistava ja jää tyhmään kohtaan. Mietitään taas miks katotaan tota sarjaa ja silti odotetaan seuraavaa kautta :D

12.00 Alan meikkailemaan ja laitan hiukset. Mietin myös mitä laittaisin päälle.

12.30 Kauppaan! Ostetaan monen päivän ruuat samalla kertaa.

14.00 Lähdetään mun äidille käymään :)

14.45 Ollaan saavuttu mun äidille ja Jane on ihan sekaisin ja muu perhe ilosia kun tultiin käymään.

16.00 Aletaan syömään. Äiti on laittanut meille tortilloja, nam! Jälkkäriksi syödään jäätelöä ja juodaan kahvia.

17.00 Lähdetään porukalla ulkoilemaan. Onneks otin kameran mukaan, sain aivan mahtavia kuvia!

19.00 Oli pitkä lenkki ja käydään vaan pikaseen äidillä kunnes lähdetään leffaan Joonaksen kanssa katsomaan Batman vs. Superman.

20.15 Leffa alkaa. Elokuva oli hiukan pettymys. Oon kova Batman fani, mutta mun mielestä leffassa Superman on kuvattu "jumalaksi" ja niin hyväksi, kun taas Batman on ihan surkea? En myöskään ymmärä mitä Xena tekee elokuvassa ja miksi elokuvan nimi on Batman vs. Superman kun ne kuitenkin taistelee jotain ihme hirviötä vastaan :D 

23.00 Elokuva loppuu ja oli niin kiva käydä murun kanssa elokuvissa vaikka leffa olikin hiukan pettymys. 

23.30 Ollaan kotona taas ja aletaan kattomaan Haluatko miljönääriksi? Oikea kunnon telkkaripäivä haha :D Toiki sarja on mennyt niin alaspäin, surkeita kilpailijoita. En toki itekkää tietäis puoliakaan, voi olla että siks en hakiskaan tollaseen kilpailuun :D

00.30 Päästään suunnilleen nukkumaan. Oon tosi iloinen tästä päivästä, oli niin paljon kaikkea kivaa :) 

Mitäs tykkäsitte mydaysta? :)

12.4.2016

Seurasaaressa piristymässä

Heippa! :)  Mulla oli viime viikko kiireinen, mutta sitäkin ihanempi. Olin tosi väsynyt, mutta perjantaina lähdettiin Sofian kanssa kohti Seurasaarta. Oli luvattu hyvää ilmaa, mutta silti ajottain oli melko kylmäkin ja vettä satoi vähän väliä. Se ei silti haitannut, jotenkin piristyin ulkoilmassa ja hyvässä seurassa :) Käytiin kaupasta hakemassa hiukan piknic tarvikkeita ja löydettiin kiva paikka missä syödä eväitä. Meillä oli myös seurana pari varista sekä aivan ylisöpö orava. Kurre oli ovela ja palasi aina uudelleen hakemaan lisää ruokaa :D Kun ruoka oli loppu, se katosi lopullisesti haha. Hyviä kuvia sai ainaki!  :)

Seurasaari on muutenkin kaunis paikka ja siellä on vaikka kuinka paljon kivoja kuvauspaikkoja! Tulikin otettua aika paljon kuvia, joten pahottelen kuvatulvaa haha :D Kesällä on kyllä mentävä uudelleen käymään. Luonnossa kävely ja oleminen piristää mieltä kummasti ja onahn tuolla kivan näköistä muutenkin. Nää kuvat musta on ottanut Sofia, todella kivoja kuvia jälleen kerran ;) Sofia on aivan mahtava kuvaaja, koska kokoajan kehuu ja kertoo jos tulee hyvä kuva, sitte alkaa vaa hymyilyttämään :D Tuolla saisi vaikka mitä kuvia otettuja, oli kiva ottaa hiukan erilaisia kuvia joissa istun tuolilla. Vastaavia kuvia ei oo täällä taidettu nähdäkkään? :)
Lauantaina käytiin Joonaksen kanssa mun äidillä sekä elokuvissa :) Kerron niistä myöhemmin lisää, koska tein niistä mydayn. Mä niin tykkään lukea myday postauksia ja nyt sain itekki semmosen pitkästä aikaa tehtyä. 

Ihanaa viikkoa kaikille!