13.10.2014

Blogin aloitus


Mau ! Oon Niina, 21-vuotias nainen Helsingistä. Asun poikaystäväni ja chinchillan kanssa kivassa asunnossa :) Mulla on muutamia ihania ystäviä ja paras perhe. Oon töissä kaupassa ja haaveilen opiskelusta. Tämä on mun neljäs blogini, ekan blogini aloitin 16-vuotiaana, joten tää on tuttua hommaa. Rakastan kirjottamista yli kaiken ja bloggaaminen onki mulle tärkeimpiä harrastuksia. Saan tästä tosi paljon voimaa ja oon saanut blogien kautta uskomattoman ihania ihmisiä mun elämääni.

Olen aika avoin ihminen ja se onki parhaimpia puoliani. Voin olla livenä hyvinki hiljainen, mutta kirjottaessa parhaat puoleni tulevat esiin, kuten myös huonotki. Mulla on lukihäiriö, joka vaikuttaa vain hiukan kirjottamiseeni, mutta joskus sen huomaa liianki hyvin. Miksi sitten alotin uuden blogin? Siihen oli monia syitä. Tämä vaan tuntui oikealta ratkaisulta. Mietin tätä blogia kuukausia, joka päivä. Nimi mulle tuli hetkellisesti mieleen ja se sopi mulle hyvin. Kirjoitan blogia sydämellä, aidosti ja rehellisesti. En pidä asioiden kaunistelusta eikä massablogit oo mun juttu.


Mistä sitten kirjoitan ? Kirjoitan aika laajasti elämästäni. Omat tunteeni ja ajatukseni ovat avoimia, mutta olen aina pyrkinyt pitämään läheisteni elämän yksityisenä, vaikkaki he blogissani ovat esillä. Esittelen sillon tällön uusia vaatteitani, en ole kuitenkaa himoshoppaaja enkä välitä muodista. Blogissani on mielipiteitäni ja ajatuksia yleisesti elämästä. Lemmikistäni ja eläimistä höpöttelen välillä, päivän kuulumisia kirjottelen taas useammin. Teen aina välillä Instapostauksia sekä mahdollisia toivepostauksia.

Tykkään lävistyksistä ja tatuoinneista. Mulla on neljä lävistystä, kieli, huuli, medusa ja kulma. Välillä mietin niistä luopumista, mutta kielikorusta en luopuis koskaan. Tatuointeja mulla on kaks,vasemman lapaluun kohdalla sekä oikeessa kädessä. Lisää on tulossa. Oon alottanut uudelleen rakkaan harrastuksen, lukemisen. Lukeminen on rentouttavaa. Tykkään kattoo leffoja sekä erilaisia tv-sarjoja. Voisinki tehdä joku kerta iha oman postauksen lempisarjoista ja leffoista, niitä riittää. Valokuvaaminen on mulle myös rakas harrastus ja tykkäänki kuvata kaikkea ! Kamerana mulla toimii Olympus PEN mini E-PM2 ♥ 
Musiikkia kuuntelen laidasta laitaan, siitäki voisin väsätä oman postauksensa :)


Luonteeltani olen luotettava ja aito. Aika optimisti ja sen olenki oppinut elämässä pitkällä aikavälillä. Olen kokenut elämässäni vaikka mitä ja ne ovatki tehneet minusta vahvan taistelijan. En luovuta helpolla ja jos luovutan, olen ensin yrittänyt kaikkeni. Herkkyys on sekä heikkouteni, että vahvuuteni. Olen aina enemmin ymmärtäväinen ja tunteellinen kuin tunnekylmä kusipää. Mustasukkaisuus ja temperamenttisuus on varmaa niitä mun huonoja puolia, saatan myös olla aikamoinen pelkääjä / huolestuja, mutta kukaan ei oo täydellinen.

Tässä oli tälläinen esittely musta, mutta vain pinta raapaisu. Tervetuloa blogiini, kommentoikaa asiallisesti ja ehdotelkaa kaiken maailman postauksia, mä tykkään postata mistä vaan ! Mulla onki jo vaikka mitä postauksia tulossa ;)

7 kommenttia:

 1. Tsemppiä uuden blogin kanssa, hyvältä vaikuttaa! ❤

  VastaaPoista
 2. Kaunis ulkoasu♥ Tästä se taas lähtee :)

  VastaaPoista
 3. Ihana uusi alku ja esittelyteksti! :) Yksi ilta väkersin itsekin luonnoksiin uutta esittelytekstiä, kun edellinen oli vuodelta 2010 ja laitoin parin vuoden postaukset ihan alusta piiloon. Hyvältä näyttää uusi blogi, nimestään lähtien! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon <3 Nonii, eli muillaki on muutoksia mielessä ku mulla :)

   Poista
 4. Multakin onnittelut uuden blogin johdosta! =)<3 Yritän vastata sun sähköpostiin mahdollisimman pian. Taas venyny luvattoman pitkäks mun poissaolo nettimaailmasta, anteeksi! =(

  VastaaPoista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)