11.2.2015

Blogihaaste - Ilahduta bloggaajakaveria !

Heippa ! Mäki sain nyt tämän kivan haasteen, jee :) Musta tässä on todella ihana idea. Haasteen sain ihanalta Vivianilta , jonka kanssa ahkerasti kommentoidaan toistemme blogeja ja muutenki Vivian on mun yksi lempparibloggaajia !

                                          Säännöt:

♥ Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän).

 Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!


 Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.

Haastan tähän mukaan Vivianin, koska häntä juuri halusinki ennen haasteen saamista ilahduttaa ♥ Mukaan lähtee myös paras ystäväni homonukke, tää on ihan perus, että haastetaan aina toinen toisemme blogimaailmassa :D ♥ Haastan vielä myös Helin, koska hänen bloginsa piristää mua aina ja mä haluaisin myös ilahduttaa häntä :)

4 kommenttia:

 1. Kiitti haasteesta, teen ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
 2. En muista, joko mie kävin tähän kommentoimassa kun on vähän univajetta, mutta kiitoksia! ♥ Ihana oli lukea, et kuulun siun lempparibloggaajiin, mahtava juttu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tuli kommentti:)) ole hyvä! <3 Ja kyllä olet :)

   Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)