6.3.2015

Madrid päivä 5 & 6

Heipsan! Madrid postausta luvassa taas :) Vikoja postauksia viedään, ajattelin tehdä vielä ostospostauksen ja semmosen ns. koosteen koko matkasta. Mulla on ollut nyt tosi kiirettä kun oon ollut eka työharjottelussa ja sitten vielä töissä. Päivät on alkaneet siinä klo 6-7 aikoihin ja päättyneet klo 00.. Aikaa ei ole jäänyt mihinkään, mutta koitan nyt kun on vähemmän töitä tehdä kaikkia postauksia joita mulla on ollut mielessä.
Mutta nyt itse matkaan.. Vikalle kokonaiselle päivälle meillä ei ollut mitään sunnitelmia. Oltiin puhuttu, että mentäis Casa de campoon, joka on siis suuri puisto Madridissa ja ehkä mahdollisesti eläintarhaan. Mulla on ristiriitaisia fiiliksiä liittyen eläintarhoihin, toisaalta hyväksyn ne ja toisaalta en. Mutta päätettiin kuitenki mennä ja se oli kyllä hieno paikka :) Siellä oli kaikkia eläimiä, joita ei missään Korkeasaaressa ole, vaikka yllättävän pieni se eläintarha oli... Sisään makso jotain 20euroa eli aika paljon, mutta toisaalta se oli kyllä kokemuksen arvoinen, joten :) Puistossa oli mun lemppareita eli pingviinejä ♥ Mä oon tykännyt niistä aina, ne on niin sulosia ja jotenki samaistun niihin :D Käytiin kattomassa niitä ihan kaks kertaa ! Delfiinit oli kyllä vallottavia, vaikka mulle tuli se fiilis, että noi ei kuulu tonne. Oon kattonut joskus dokumentin delfiineistä, koska ne kiinnostaa mua ja siks oli hiukan haikee fiilis, mutta samalla olin joteki niin herkistynyt kun ne tuli siihen ihan viereen. Ne on älykkäitä eläimiä.
Vikoina päivinä tuli myös shoppailtua. Niinku jo mainitsinki, jo ihan 10 minuutin päästä hotellilta oli vaikka mitä kivoja ja edullisia kauppoja :) Käytiin eläintarhan jälkeen syömässä meijän lähellä olevassa Tommy Mel'sissä, joka oli kuin 50-luvulta. Hyvää ruokaa, kiva sisustus ja semmonen paikka, jota ehdottomasti toivon Suomeen. Olin vikana iltana harmissani kun piti lähtee takaisin kylmään Suomeen.. Samalla olin ilonen kun tiesin näkeväni murut ja pääseväni kouluun. Kyllä kouluun. Tykkään niin paljon koulusta, että oon ihan tekemässä siitä omaa postaustaan... :)
Lähtöpäivänä olin niin tylsistynyt enkä olis halunnut lähteä. Madrid oli niin kaunis ja kiva kaupunki ja sain kokea sen kaiken rakkaan kanssa. Ehkä kuvistakin huomaa, mutta mä olin todella onnellinen tuolla. Tai ylipäätään kun sain nähdä ja kokea uutta, se tekee mut onnelliseksi. Sekä rakkaan seura. Suunnitellaan uutta matkaa jo, mä haluan vaan niin paljon matkustaa.. Ja niin mä aion tehdäkki ! Ihanaa viikonloppua kaikille 

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, susta tosiaan näkee miten onnellinen oot ♥ mullaki on vähä ristiriitasetfiilikset eläintarhoja kohtaa...toisaalta vihaan niitä, toisaalta tykkään käydä - varsinkin ulkomailla :) hii ootan jo ostospostausta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 Ja niin toi on kyllä sama mulla.. Ulkomailla ne kiinnostaa enemmän, Korkeasaari on jo niin nähty :D Ja se on tulossa ! :))

   Poista
 2. Ihania kuvia! <3
  Pigviinit on mun lemppareita myös! Oot ihan sairaan nätti ja kivalta vaikutat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ne on kyllä niin valottavia eläimiä. Ja aaaw kiitti !:D

   Poista
 3. Ihania kuvia ja kaunis sie! <3 Mie kyllä niin odotan nuita meidän reissuja ja lisäksi paria blogin kautta tulevaa reissua. ^^

  VastaaPoista
 4. Näytät niin kauniilta ja rakastuneelta! Ihanaa <3 :)

  VastaaPoista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)