17.3.2015

Pienen pieni breikki

Mau ! Mielessäni on käynyt lähes joka päivä blogin lopettaminen, tuntuu että se olisi ollut kuin velvollisuus ja pakkopulla mulle syksystä asti. Tietenkään en voi väittää etten sais tästä mitään irti ja nauttisi välillä, mutta enemmän se on semmosta, että no otetaan nyt parit kuvat musta blogiin ja postauksia postausten perää, ihan kun ne kasaantuisi niinkuin kotiläksyt.

Mun elämä on hemmetin tylsää enkä usko, että moni saa mun blogista myöskään mitään irti. Se on mulle ollut viime aikoina suuri ongelma. Enkä jaksa blogimaailmaa, täydellisiä asuja merkkivaatteiden kanssa ja elämä on ihanaa. Se on vielä tylsempää kuin kirpparilta ostetut vaatteet ja aito ja rehellinen elämä.
Postauksia mulla on luonnoksissa vaikka miten, mutta niitä alan tekemään valmiiksi pikkuhiljaa kun tuntuu siltä. Aion nyt pitää blogitaukoa ainakin niin kauan kuin musta siltä tuntuu. Mä en jaksa blogata, lukea toisten blogeja enkä oikeestaan mitään mikä liittyy tähän.

En usko, että pystyn lopettamaan bloggaamista, se on kuitenkin mulle tärkeää. Ristiriitaista, eks niin ? Mutta ekaa kertaa moneen vuoteen musta vaan tuntuu, että mun on pakko pitää taukoa. En myöskään tuu lueskelemaan blogeja, vaan pidän täydellisen blogiloman ! En tiiä kauan, mutta sen verran, että inspis palautuu ja se aito halu jakaa elämäänsä. Tietenki mua harmittaa, että tän hetken jutut jää kertomatta, mutta niin.. Nyt harjotellaan elämää ilman blogia. Palaillaan ! 

12 kommenttia:

 1. Ihanaa blogilomaa ja minä ainakin odotan että tulet takaisin! <3

  VastaaPoista
 2. Pidähä tauko! Uudet tuulet puhaltakoon tauon jälkeen ja tuut raikkaana takas :) Me ootetaan sua täällä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon, että tää tästä lähtee taas :) Kiitos ihanasta kommentista <3

   Poista
 3. Voi ei, kurja juttu! Bloggaamisen ei tosiaan pitäisi olla mitään pakkopullaa, vaan mukava harrastus. Toivottavasti inspis palailee pian, mie tykkään tosi paljon lukea siun juttuja, vaikkei mitään "tärkeää" asiaa olisikaan. :) Tsemppejä ja rentouduhan kunnolla! Jos vielä nappaa, niin yritetään vaikka FB:n kautta sopia treffejä, kuhhan mie sielläpäin oon käymässä. :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pitäiskään, mutta ehkä mun tän hetkinen elämäntilanne ei oo tarpeeks hyvä bloggaamiseen, mutta yleensä mä uhoan kaikkea, joten siks myös tätä :D Kiitos ja kiva kuulla! Mäki sun :) Millon oot tulossa käymään täällä päin ? <3

   Poista
  2. Siulla on kyllä ollut kaikenlaista viime aikoina, mutta pärjäile! <3 Pahastutko, jos heitän kaveripyynnön fb:ssä? En viitsi ihan kaikkien nähtävillä netissä kertoa, et millon olen reissussa ennen kuin vasta jälkikäteen. :)

   Poista
  3. Kiitti <3 Juu laita vaa kaveripyyntö, ois just kiva olla sun kaveri siellä :))

   Poista
 4. Tulee kyllä ikävä sun juttuja ;( onneks et kuitenkaa lopettanu. eiköhän se motivaatio hiivi takaisin tauon jälkeen kun saa vähän levättyä tästä, ei mitään kannata tehdä pakosta :) vois tehdä pieni tauko itellekin hyvää :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaa, että se tulisi takas :)) Ja tauot tekee kyllä hyvää !

   Poista
 5. Välillä tauko niistä rakkaimmistakin harrastuksista tekee todella hyvää! =) Olet ajatuksissa ja Oskarilta terveisiä<3

  VastaaPoista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)