13.4.2015

Arvaatko vai et haasteen voittaja & vastaukset

Moikka ! :) Eilen laskeskelin oikeat vastaukset ja voittajaksi paljastui Nella, joka sai 13/15 oikein ! Hyvä Nella, sulle lähtee palkinnoksi suklaalevy ;) Sitten niihin oikeisiin vastauksiin.

1. Oliivit ovat salainen paheeni ja syönki niitä yleensä koko purkillisen kerralla. Väärin. En voi sietää oliiveja missään muodossa. En pizzassa, salaatissa tai muussakaan. Tää on harvoja ruoka-aineita, jota en voi sietää.

2. Pidän ruskeasta väristä, vaikken sitä juuri vaatetuksessa käytäkkään. Haluaisin kuitenkin enemmän ruskeita vaatteita. Väärin. Ruskea on keltaisen ja oranssin kanssa väri josta en pidä. Beige ja ruskea leopardikuviossa ovat ok, mutta ruskeita vaatteita mulla ei tulla näkemään.

3. Pidän kaikesta zombeihin liittyvästä. Peleistä, leffoista, tvsarjoista jne..:) En tiiä mikä siinä on, uskon vaan, että joskus zombeja vielä tulee tai jotain sen tapasia. Totta. Kaikki zombeihin liittyvät jutut ovat kiinnostaneet mua jo vuosia. Harkitsin vakavasti osallistumista zombien tappokurssille Englannissa, mutta kielitaidon ja rahan takia se ei toteutunut. Mutta zombifani olen, en osaa vain selittää tarkemmin miksi. Joku niissä vaan on :)

4. Syön joka aamu aamupalan. En jätä sitä koskaan väliin. Totta. Aamupalasta alkaa mum päivä enkä ole yli 1,5-vuoteen koskaam jättänyt sitä väliin.
5. Pienenä tykkäsin esiintyä ja laulaa. Esiinnyin aina jokaisessa esityksessä koulussa ja kotona tein perheelle esityksiä. Totta. Haaveilin laulajan urasta ja pidin esiintymisestä. Toisin kuin nykyään :D

6. Minulla on ollut joskus siniset hiukset ja tykkäsin niistä todella paljon. Väärin. Mulla on ollut kyllä sinimustat, mutta ei ihan sinisiä hiuksia. Ne vois olla kyllä hienot, miksei!

7. Olen liianki herkkä ja itken aina esim. Painonpudotus ohjelmissa ja muissa ohjelmissa, missä ihminen saavuttaa jotain tärkeää ja suurta. Totta. Jokainen kerta pystyn tuntemaan sen osallistuja  tunteet ja olla ilonen sen saavutuksista.

8. Käytän enemmin feikkilaukkuja ja tekonahkaa kuin ostan aitoa nahkaa. En omista yhtää vaatetta, joka olisi aitoa nahkaa. Totta. En voisi koskaan käyttää mitään eläintä päälläni tai kengissä/laukuissa. Ei mitään enempiä perusteluja, en vaan voi pitää kuollutta eläintä ylläni.

9. En voi sietää päteviä ihmisiä, ennen en välittänyt jos joku päti asioista, nykyään alkaa aina ärsyttämään pätevät ihmiset. Totta. Aivan samantien alkaa ärsyttämään. Ennen en välittänyt, nykyään tekisi mieli poistua paikalta tai sanoa suorat sanat.

10. Olen ala-asteella urheillut ja liikkunnut paljon. Harrastin esimerkiksi uintia ja rullaluistelua. Väärin. En ole koskaan ollut mikään liikkuja ihminen. Harrastin ala-asteella partiota ja yläasteella kitaransoittoa.
11. Mulla on todella huono muisti. En muista kenenkää synttäreitä, puhelinnumeroita tai mitään.. Mutta nimet opin todella hyvin, kasvomuistini on siis hyvä. Totta. Mulla on vaan huono muisti. Nimet esim. työharjottelussa opin heti, mutta muut asiat onki sit vaikeempi muistaa..

12. Olen tehnyt itselleni neljä reikää korviin, mutten käytä niissä koruja, vaikka kahteen menisikin korvikset. En vaan osaa käyttää niissä mitään koruja ! Totta. Tein yläasteella itselleni neljä reikää yhteensä korviini enkä käytä niissä mitään koruja, koska en osaa.

13. Nypin kulmakarvani joka päivä. Aina heti aamusta. Väärin. En nypi kulmiani juuri koskaan, koska en jaksa enkä osaa. Ne onki sen näköset :D

14. Mulla on hyvä iho. Se ei kuivu eikä rasvotu helposti. Väärin. Mulla on ihan ok iho, mutta se rasvottuu etenki t-aluuelta helposti ja kuivuu. Myös jalat ja kädet kuivuu helposti.

15. Laulan kokoajan kotona ja muutenkin. Rakastan sitä, vaikka en osaakkaa sitä hyvin. Totta. Tässä asiassa Joonaksella menee usein varmaa hermo muhun, mutta en voi sille mitään! Laulaminen on mun mielestä rentouttavaa ja saa päästää fiiliksiä ulos. En lopeta sitä koskaan, vaikka en sitä osaisikaan.

4 kommenttia:

 1. Voi mahoton! :D Mä kyl arvelinki ettei kaikki voi ihan oikein mennä, mutta kiitos silti! ^^

  VastaaPoista
 2. Hihih, kiva postaus! :D Monia "faktoja" olit keksinyt, että sai tosiaan muistella että mitä kaikkea on juteltu ja mitä kaikkea lukenut, harkitsin jo blogin läpi selaamista. :) Onnistunut postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti !:) Joo ei kaikkee kyllä voi tietää/muistaa :D Kiva, että tykkäsit. Toivottavasti säki toteutat tän joku päivä.

   Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)