11.9.2015

The procrastinating beauty blogger tag–blogihaaste!


Heii :) Löysin tämän haasteen Kaksinaamainen blogista ja päätin tehdä tämän kun harvemmin mun blogissa on mitään kauneudenhoitoon liittyvää :)

1. Nimeä kauneusrutiini, jota harvoin teet? Hmm minkäköhän tähän laittais :D Puhdistan ihoani millää aineilla harvoin, en oikeestaan tunne sitä tarpeelliseksi.

2. Meikkisiveltiemiesi pesu - onko se jotain mitä teet säännöllisesti? Ei. Aina välillä, mutta en säännöllisesti. Meninpä tän kysymyksen jälkeen heti pesemään kaikki :D

3. Kuinka kauan kestät olla lohjenneilla kynsilakoilla? En kauaa. Jos ne on vain vähän lohkeillu nii sitten, mutta jos alkaa selkeesti näkemään niin otan lakat pois.

4. Kuinka kauan voit siirtää myöhemmäksi jonkin loppuneen kosmetiikkatuotteen uudelleen ostamista/korvaamista? En yhtään myöhemmäksi, koska ilman ripsaria, puuteria, meikivoidetta ja kulmakynää ei suostu olemaan. Ilman kulmageeliä ja aurinkopuuteria voisin olla vaikka viikon pari, mutta en oikee ilman muita meikkejä :)
5. Mikä on kauneudenhoidon paha tapasi? En joskus harvoin pese meikkejä pois. Nykyään jätän vain tosi harvoin meikit pesemättä, mutta ennen tein sitä usein. Sen huomaa kyllä ihostakin, kun aina pesee kasvot iltaisin ja aamuisin, näyttää paremmalta :)

6. Nimeä jotain ei-kauneusaiheista, jonka tekemistä välttelet ja siirrät aina myöhemmäksi?
Koitan nykyään tehdä kaiken heti, ne epämiellyttävimmätkin. Tiskausta välttelen ja siirrän. Samoiten jotain pakollisia soittoja, kuten hammaslääkäriin soittoa tai vastaavia :D

7. Kun olet lähdössä jonnekin ulos, jätätkö laittautumisen aina viimetippaan? En! Alan valmistautumaan oikeestaan ainaki pari tuntia ennen, että oon sitten ahoissa valmiina :)

8. Pystytkö sitoutumaan ostoslakkoihin? Kyllä, en muutenkaan osta mitenkään liikaa mitään. Aika paljon tarpeellisia juttuja ja myöskin alennuksista tai kierrätettynä. Ulkomailta on ihana ostaa vaatteita, sillon annan itselleni luvan ostaa mitä haluan :)

9. Kuinka hyvässä järjestyksessä pidät meikki- ja kynsilakkakokoelmiasi? En missään järjestyksessä :D Meikit on yleensä meikkipusissa tai peilikaapissa ja kynsilakkoja siellä täällä. Tällä hetkellä en voi työharjottelun takia edes lakata mun kynsiä, harmi :<

Onko siellä ketään tehnyt tätä ? :)

Ps. Tein uuden ulkoasun, mitäs tykkäätte? Aion muokkailla sitä varmaan vielä, mutta en tiedä vielä miten. Fonteista sekä bannerista tykkään, mutta muuten hiukan häiritsee..

12 kommenttia:

 1. Tää on kyllä kiva haaste! Ehkä voisin itekki tehdä tämän kans. Mutta kiva uusi ulkoasu! :) Toi sun bannerikuva on nii kaunis. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tee vaan ! :) Munki mielestä kiva haaste. Ja kiitos paljon <3

   Poista
 2. Hih, täällä myös yksi tiskaamista vihaava! :D Kiva kun osallistuit haasteeseen, siitähän tuli mainio! :)

  VastaaPoista
 3. Tän vois kyl tehä itekin :) Ihana tää uus ulkoasu/banneri ♥

  VastaaPoista
 4. Uusi banneri pysäytti, niin kaunis! <3 Ulkoasu on myös selkeä ja hieno! Hih, kuka uudistais mun blogin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Kiva, että tykkäsit !:) Sun ulkoasu on just hieno ;)

   Poista
 5. Hammaslääkäriin soittaminen = nounounou :D Siihen mut pitää pakottaa. Hauska haaste!

  ♡Sini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama juttu :D Tää oli kyllä kiva haaste :)

   Poista
 6. Aivan ihana tää banneri! <3 Hyvältä näyttää, tosi simppeli ulkoasu. Ja mukava oli muuten lukea vastauksia näihin kysymyksiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla että tykkäsit! <3 Juu tätä oli kiva tehdä :)

   Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)