28.9.2015

Happy moments

P9250832
P9250822
P9250870
Uusi kansio (4)5 Onnea on kyllä vapaapäivät ja vapaa-aika. Mä nautin, oon iloinen. Mua ei väsytä, vaikka en mitään ihmeellistä jaksaisikaan tehdä.  Nauran mielessäni kun ihmiset valittavat viiden päivän työputkesta tai kahdeksan tunnin työpäivistä. Mä tein 21 päivää töitä putkeen, 9 kertaa viikossa ja 14 tuntia parhaillaan. Ja mä en valittanut. Voisin sanoa, että oon ollut ennen aikamoinen valittaja. Mutta jos on itse valinnut toteuttaa kahta unelmaa samaanaikaa, se vaatii työtä. Ja paljon. Mä en oo koskaan tottunut saamaan mitään helpolla. Mä olen tehnyt kaiken eteen töitä. Ja eikö oo ihan normaalia olla viisi kertaa viikossa töissä kahdeksan tuntia ? Oon silti miettinyt miten me elätään täällä vaan tehdäkseen työtä. Siksi mä haluan tehdä työtä jolla on merkitystä ja työtä josta oon haaveillut.

Ainoa mikä mua harmittaa on liian lyhyet yöunet. Nukun parhaillaan seitsemän tuntia, mutta heikoimmillaan viisi ja se on liian vähän. Oon silti positiivisesti yllättynyt miten olen jaksanut. Mun muisti on välillä hiukan huono ja oon hajamielinen, mutta muuten oon jaksanut hyvin. Jotenkin oon lakannut vaan ajattelemasta miten raskasta asiat oikeesti ovat ja annan vaan ajan kulua. Mulla on enää VIIKKO työharjottelua ja sitten näyttöviikko. Ja mä oon kyllä stressaantunut siitä. Voin kyllä sanoa, että hyvin mä olen oppinut asioita, pärjään hyvin itsekki vanhusten kanssa ja kysyn apua semmosissa jutuissa missä työntekijäki voisi kysyä.
P9250913
P9250883 P9250904
Perjantaina kuitenkin lähdettiin keskustaan taas syömään. Joonaksen isä ja hänen vaimonsa olivat järjestäneet ravintola Kim's Tapasissa tilaisuuden, jossa oli hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa. Olin innoissani lähdössä, koska sain taas valmistautua kunnolla, olla rakkaan kanssa ja pääsi kotoolta taas käymään jossain :) Ruokana oli tapaksia, mm. Tonnikala-perunasalaattia, kasviksia, sieniä sekä perinteiset kinkut ja oliivit. Tosi hyvät ruuat! Kameraa mulla ei ollut mukana, välillä on kiva lähteä ilman sitä johonkin. Me oltiin oikeestaan vaan nelistään Joonaksen ja hänen veljensä ja kihlatun kanssa, mutta mukavaa oli silti. Mä niin kaipaan tommosia illanistujaisia ja tommosia pitäis olla useemmin !

Asuna mulla oli toppi ja hame. Toppi oli sukkisten lisäksi ekaa kertaa käytössä :) Myös toi hame pääsi pitkästä aikaan käyttöön. Tajusin just, että eihän mulla ole mitään vaatteita kun talvi tulee, kun nyt tottunut käyttämään tämmösiä kesävaatteita :D No enköhän joku päivä lähde shoppailemaan jotain käytännöllisempiä vaatteita itselleni. Mulla oli myös pitkästä aikaa eyelinerit ja voi vitsi miten oon surkea tekemään niitä ! Oon päättänyt silti, että se on taito jonka aion opetella ;)

Mukavaa viikkoa kaikille ! 

8 kommenttia:

 1. Hyvinhän nuo sun eyelinerit on! :) Oot nii kauniina! ♥ Oi ja nuo ruuat kuulostaa tosi hyviltä, ihan nälkä tuli. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Ne näyttää kuvissa paremmilta kuin oli livenä, en saanut tehtyä niistä tarpeeksi "teräviä" tai semmosia :D Kiitti paljon <3 Ruuat oli kyllä hyviä! :)

   Poista
 2. Ihana asu ja ihana sinä! ♥ Ja tosi kivat noi eyelinerit, eihän sun tarvii harjotella melkein ollenkaan :D täältä ilmottautuu sulle makutuomari shoppailemaan ;) ei olla varmaan koskaan shoppailtu kunnolla yhdessä!
  Tollanen tapasilta ois tosi kiva kyllä, tai edes isommalla porukalla syömään meneminen just sukulaisten kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ihana <3 Ja juu kuvissa näyttää paremmilta ku livenä :D Juu se ois kivaa, vois kyllä mennä joku päivä !:) Ja se oli kyllä kivasti järjestetty :)

   Poista
 3. Noita työpäivien pituuksia oon itekkin pohtinut viimeaikoina omassa blogissa kommenttien muodossa, kun joku anonyymi tuli ihmettelemään sitä kun sanoin olleeni väsynyt 6-8h koulupäivän jälkeen, jos on ollut keittiöpäivä. Mutta vaikka olis työpäivän jälkeen väsynyt, ei se tarkota sitä etteikö siitä työstä vois silti nauttia. Musta se on ihan normaalia olla tollasen päivän jälkeen väsynyt. En tajua miten oot jaksanu tollasia työputkia, musta ei olis sellaseen. Eikä musta olis käymään koulun ohella töissäkään. Mutta hienoa että joku jaksaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tottakai on normaalia, mut valittaminen on eri asia :D Kaikesta työstä väsyy ja se on ihan ok :) En mäkää sitä aina tajuu, nyt on onneks vähä vähemmän töitä:)

   Poista
 4. Toi sun asenne on ihan mahtava! :) Oon hyvänä esimerkkinä monelle.
  Ja tosi hauskat sukkahousut, mistä ne on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihanasti sanottu <3 Juu noi on kyllä kivat, ne on H&M:ltä ! Siellä on aika paljon ton tapasia eri kuvioissa :)

   Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)