18.7.2015

Shortsit jalkaan ja menoksi !

Monille kesä voi olla vaikeaa aikaa. Mitä laittaa päälle kun tuntee itsensä lihavaksi tai kädet ovat täynnä arpia ? Tein jo viime vuonna kannustuspostauksen kaikille upeille ihmisille, että käyttää rohkeasti niin shortseja kuin muitakin kesävaatteita ! Nyt teen tämän vähän myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan ? Sain tähän lisää inspistä yhdestä toisesta blogista, käykääpä kattomassa tämä postaus !

Shorsit oli mulle ennen ehdoton ei vaate ! Miksi ? Siksi, että mulla on arpia jaloissa.  Vasta kun tapasin Joonaksen, opin hyväksymään, että ne ovat osa mua ja mun jalat ovat kauniit. Kiitos sulle siitä rakas, kävelisin varmaan +30 asteessa farkuissa ilman sua. Nykyään käytän rohkeasti shortseja, vaikka mulle oli ennen vaikeaa laittaa ne päälle. Tykkään nykyään shortseista ja suosittelen kaikille muillekki niitä, menee kesä kivemmin :) Myös mekkoa olen käyttänyt ilman sukkiksia, se oli vielä isompi askel. Tämmösillä asioilla jotka on muille perusjuttuja, on kiva ylittää itsensä.
Arvet ovat osa sua, halusit tai et. Tiedän paheksuvat katseet, siksi kai luovuin shortseista. Häpesin ja pelkäsin. Mutta jälkeenpäin oon tajunnut miten hölmöä olla käyttämättä jotain vaatetta vaan koska toiset ihmiset ? Niin mitä väliä ? Ne ei tiedä mitä olet kärsinyt, mitä olet kokenut ja miten olet elänyt elämäsi. Ne voi tuijottaa sua, ihmetellä ja ehkä kysyäkkin. Mutta silti voit rohkeasti laittaa ne shortsit, hameen, topin tai mitä tahansa päällesi ilman, että joudut miettimään mitä muut ajattelevat. Kunhan itselläsi on hyvä olla, se on pääasia ! Ja pikkuhiljaa "harjottelemalla" shortsien/hameiden/mekkojen käyttöä alat tottumaan siihen ja huomaat kuinka paljon kivempi on olla helteissä kesävaatteissa.

Bikinit ja uima-asut ovat kanssa yks vaateryhmä mikä mietityttää monia. Voinko mennä rannalle bikineissä, voinko ? No tottakai voit ja menet ! Oli sulla sitten iso maha, paksut reidet, pienet tissit tai mitä vain, meillä kaikilla on oikeus mennä rannalle tai muualle ottamaan aurinkoa, uimaan ja nauttimaan kesästä ! Sana rantakunto on naurettava. Jos vain nämä ilmat suosisivat, mä olisin jo rannalla hyvän kirjan kanssa. Toivottavasti saadaan tänne vielä aurinkoa ja lämpöä, nauttikaa säästä huolimatta kesästä ja kesävaatteista !

10 kommenttia:

 1. Hyvä kirjoitus! Mä oon myös oppinut lähes olemaan välittämättä ihmisten katseista. Juhlat on se mihin valitsen kuitenkin sen pitkähihaisen paidan. Ja välillä alkaa ahdistaa varsinkin rannalla jos joku ihminen ei pysty enää omaan juttuunsa keskittyä, vaan enää siihen kyttäämiseen miltä mä ja mun käsivarret näyttää. Niinkin on käyny muutaman kerran mulle... Arvostan niitä jotka uskaltaa tulla kysymään, eikä vaan kyylää taukoamatta. Mä mieluusti voin selittää. Se tuijotus on vaan pahinta. Mutta välillä se pelko helpottaa ja pukeudun toppiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja hienoa kuulla! Uskon, että ahdistaa, mutta hyvä kun oot kuiteki pystynyt menemään rannalle ja käyttänyt toppeja vaikkei se aina helppoa olisikaan :)

   Poista
 2. Ihana postaus, niin hyväntuulinen ja asiaa täynnä! :) <3

  VastaaPoista
 3. Niina, TODELLA hyvä kirjoitus! <3 Mua niin ärsyttää ihmiset jotka tuijottavat toista ja sitä miten toinen pukeutuu, eikö jokaisella ole oikeus pukea mitä haluaa? Maailma on todella epäreilu paikka jos et sovi siihen tiettyyn muottiin, siihen muottiin jonka ihmiset, naistenlehdet ja sosiaalinenmedia on määrittänyt. Mielestäni jokaisen pitäisi pukeutua juurikin niin miten itse haluaa. Ihana kuulla, että olet alkanut pukemaan mitä haluat, etkä anna minkään vaikuttaa siihen. Shortsit ja mekot sopivat sulle hyvin!! Myös itsevarmuus on kaunista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Ja itseäki ärsyttää semmonen, ihan ku se olisi joltain toiselta pois.. Toi on kyl ihan totta ! :/ Ja kyllä, on kiva kun voi pukeutua kuten haluaa, niinku itseältä tuntuu hyvältä. Kiitti !:) Ja nii munki mielestä. Hyvä kommentti !

   Poista
 4. Tosi hyvä ja tärkeä aihe/postaus! Liian monet pohtivat mihin voivat pukeutua ja ajattelevat liikaa muiden mielipiteitä, minä mukaan lukien. Nyt oon vihdoinkin alkanut käyttämään mekkoja ilman sukkiksia, shortseissa mulla ei itselläni ole itsevarma ja hyvä olo, joten skippaan ne ainakin toistaiseksi :D
  Bikineihin aioin myös pukeutua vaikka saisin mitä katseita. Minun kroppa, ei muiden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nii on :) Ja nii, tottahan toi.. :/ Ihana kuulla, shortsit on vaa nii mukavat :) Joku päivä sitten;) Ja aivan, bikinit kuuluu kaikille !

   Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)