24.11.2014

Celesty

Lauantaina meille saapui suloinen tyttö nimeltää Celesty, lempinimeltää Cele. Tykäistyin Celesty nimeen sen verran etten halunnut sitä vaihtaa, kaunis nimi kauniilla sinsulla :) Cele on nyt n. 1,5- vuotias ja syntynyt Belgiassa. Belgiasta Cele muutti Suomeen kasvattajalle ja lauantaina sitte meille. Väriltään Cele on Pink white ja sillä on ns. "homekorvat" eli täpliä korvissa. Celesty ei ole kokonaan valkoinen, vaan sillä on myös harmaata turkissaan. Yksi juttu myös on erikoista, Celellä on tietyssä valossa hiukan punaiset silmät. Tosi sulonen tyttö !

Cele on tähän mennessä vaikuttanut kiltiltä, uteliaalta ja rauhalliselta. Lauantaina otettii Coda mukaan hakureissulle ja tutustettiin chinchillat jo hakemispaikassa. Pientä riitaa on pariskunnalla ollut, mutta pääosin on mennyt hyvin. Ne juttelee ja pussailee keskenään, on vaa nii ihana pari yhdessä 
Nyt toivotaan, että jatkoki sujuisi hyvin ja pariskunta tulisi jatkossaki toimeen. Oon niin onnellinen kun Codalla on vihdoin kaveri ja mulla täällä kaksi hellittävää :)

9 kommenttia:

  1. Niin suloinen typy :) toivottavasti kaikki menee hyvin, pikkuset on ihania yhessä ♥ onnee viel kerran<3

    VastaaPoista
  2. Ihanat pallerot! Celesty on tosi kaunis tyttönen :)

    VastaaPoista
  3. ÄÄÄÄÄÄÄÄ vähänkö yli suloinen Cele <3 !! Onnea uudesta perheenjäsenestä! :)

    VastaaPoista
  4. Kylläpäs on suloisia chinchuja. Onnittelut uudesta perheenjäsenestä.
    Täällä toinen tuore chinchujen omistaja, 2 viikkoa täynnä tänään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii on!:) Kiitos ja samoin onnea sulle uusista lemmikeistä !

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)