14.1.2015

9 faktaa minusta

Heipsan ! Tänään tulee sitte tälläinen pienimuotoinen faktapostaus musta. Nää on varmaa osalle tuttuja, osa ei varmaa muistanutkaa tälläistä asiaa musta tai jotkut ei oo kuullukkaa jostain asiasta, mutta näitä on aina välillä kiva tehdä (:
1. Oon ollut kohta 6-vuotta Pesco-ovo vegaani. En käytä kyllä tota sanaa itsestäni, enemminki vaan sanon etten syö lihaa paitsi kalaa. Oon kyllä miettinyt aina välillä kanan syömisen aloittamista, koska tunnen etten saa tarpeeksi kylläisyyttä kasvis- ja kalaruuasta. Tuntuu kun keho haluaisi jotain lihaa, mutta mitään possua tai lehmää en kyllä voisi enää syödä.

2. Mulla on hyvin laaja musiikkimaku. Joskus nuoremapana, yläaste aikoina kuuntelin vain metalli- ja rockmusiikkia. Nykyään kuuntelen aika paljon kaikkea dance/trance jne musiikkia, niinku juuri tälläki hetkellä. Mutta kaikki muukin käy, sellanen musiikki joka piristää mua ja joissain on ihan hyvät sanatki. Sanat on mulle tärkeitä kappaleissa, mutta melodia on sitäki tärkeempää.
3. Nään melkein joka yö unen jonka muistan. Ennen kuin menetin Daisyn & Nancyn (edesmenneet chinchillani) näin usein, että niille käy jotain. Näen myös zombiunia, oon joskus tehnyt niistä oman postauksenki, ku näin niitä yhdessä vaiheessa kokoajan :D Noi unet on mun lemppareita, tuntuu niin todelliselta. Pitkästä parisuhteesta, joka päättyi aikoja sitten näin joka yö unia, enää vain harvoin. Parhaita unia on myös matkaunet, niitä näen myös aika paljon. Uni, joissa menetän Joonaksen näen myös liian usein ja niitä inhoan yli kaiken. Samoiten jos joku läheinen kuolee.

4. Mä en voisi koskaan olla ilman lemmikkiä enkä ole koskaan ollutkaan. Lemmikit luo mulle sanan perhe. Kun synnyin mun perheessä oli jo kissa ja sen jälkeen 19-vuotta elin kahden kissan kanssa. 17-vuotiaana otin ekat omat lemmikkini, Daisyn ja Nancyn. Sen jälkeen tuli Jane, perheen koira. Sitte edesmennyt kanini, Pupu. Sitten Coda ja Cele. Nyt perheessämme on uusia lemmikkejä, deguja, jotka asuvat äitini luona. Niitä mietittiin myös tänne meidän luoksi, mutta mulla ei vaan aika olisi riittänyt.
5. En ennen tykännyt urheilusta ollenkaan. Ei kiinnostanut MM-kisat lätkässä eikä mitkää muutkaan kisat. Nykyään katson monesti Joonaksen kanssa pelejä. Olin ihan innoissani kun katsottiin yksi päivä Real madridin peliä, jossa ne pelasi stadionilla, johon meidän olisi tarkoitus mennä matkallamme. Musta urheilu on kuitenki parasta livenä, siellä on se tunnelma aivan erilainen kun kotisohvalla :)

6. Haaveilen kovasti uusista hiuksista. Vaaleat hiukset houkuttavat kovasti, mutta ehkä sitten kun nää on vähä kasvaneet. Myös punaiset hiukset, joista puolet(alaosa hiuksista)olisi vaaleeta olis kiva.
7. Sisustaminen on asia jota en osaa, vaikka haluaisinki. Mulla ei ole ollut rahaa, aikaa eikä motivaatiota sisustaa meidän kotia kovinkaan kauniiksi. Ehkä joskus sitten.

8. Mun tyyli on ollut aika vaihteleva koko mun nuoruuden ajan. Ekaksi oltiin pissistä, hevaria, rokkaria jne.. Nyt oon jotain noiden kaikkien välistä. En tykkää luokitella enkä osaiskaa luokitella itteeni mihinkää tiettyyn tyyliin.

9. Halusin peruskoulun jälkeen psykologiksi. Lukion ekoina päivinä kuitenkin tajusin, että ei, en mä jaksaisi koskaan lukea niin paljoa. Aloin miettimään sairaanhoitajan koulutusta, mutta loppujen lopuksi päädyin nyt opiskelemaan lähihoitajaksi. Haaveilen kuitenki edelleen sairaanhoitajan ammatista, suoritan sen varmaan joskus elämässäni ellen keksi muuta. Haluan auttaa ihmisiä ja se tulee multa luonnostaan. Mua kiinnostaisi eniten mielenterveys- ja päihdetyö, mutta myös jalkahoito ja vammaistyö kiinnostaisi :) Katsotaan mitä päädyn opiskelemaan, ehkä ekana mainittua, mutta onneksi voi suorittaa toisenki kiinnostavan ammatin, jos olen oikein ymmärtänyt.

Tällästä tällä kertaa, mitäs tykkäsitte ? (: 

10 kommenttia:

 1. Tää oli tosi kiva postaus! :> Voisin itsekin jossain vaiheessa tehdä tällaisen. Olin niin kauan epäaktiivinen oman blogini suhteen, että mulla meni ihan ohi se, että sulla on uusi blogi. No mutta löysin tänne kuiteski. :>

  Samaistun aika hyvin tuohon kakkoskohtaan muuten. :> Yläasteella mä kuuntelin pelkästään raskasta musiikkia, mutta nykyään kuuntelussa on muutakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit:) Joo mietinki välillä, että mihin oot kadonnut, mutta kiva ku oot taas täällä! Juu kyllä musiikkimaku muuttuu iän ja ajan myötä:)

   Poista
 2. Olipas kiva oppia tuntemaan sinua enemmän! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva postaus, tykkäsin!

  VastaaPoista
 4. Vitsit, että sä oot muuttunu muutamassa vuodessa! :D näytät ihan eri ihmiseltä esim tossa missä on blondit hiukset, laita joskus enemmän viel vanhoja kuvia, jostain ihan lapsuudestaki vaikka :)
  sulla on tosi samanlaisia haaveammatteja ku mullaki, pitäis saada jostain iteki voimaa haaveiden toteuttamiseen :)
  tää oli kiva postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :D Toi yks kuva missä mulla on blondit on kyllä 6-vuotta vanha kuva :D Juu voisin kyl laittaa :) Ja kyllä varmasti saavutat haaveesi, kunhan teet vaan töitä sen eteen ja uskot itseesi. Kiitos <3

   Poista
 5. Olipa kiva postaus! Hauska idea laittaa vanhoja kuvia tähän, aika paljon olet muuttunut! ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo ei ollut mitään uusiakaan, niim vanhat kuvat sai luvan kelvata :D jep, niin oon (:

   Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)