1.1.2015

Uusi vuosi, uudet kujeet


Mauu ! Meillä oli tosi mukava uusivuosi. Oltiin viettämässä sitä porukalla Joonaksen sukulaisten luona. Mä itse tykkään, että on ihmisiä ja voi jutella. Syötiin tortilloja ja ammuttii raketteja, ihan perus siis (: Kyllä mä vaa aina tykkään siitä tunteesta kun vuosi vaihtuu. Vaikka mun vuosi oli ihan mahtava, mä odotan silti tätä vuotta niin paljon. Mulla alkaa koulu viikon päästä, meillä on kohta matka tulossa ja vaikka mitä ! En vielä tiedä mitä tää vuosi tuo tullessaa, mutta mulla on semmoinen olo, että jotain mahtavaa.

Asuna mulla oli musta kauluspaita sekä farkut. Molemmat uusia, oon tekemässä uusista vaatteista postausta heti ku mun kengät saapuu postissa. Laitoin taas luomiväriä jonkun verran sekä paksut eyelinerit. Tykkäsin asusta ja meikistä, ihan sopiva tälläseen juhlaan.
Mä kävin kaverini Neten luona leikkauttamassa hiukset tiistaina. Tarkoitus oli leikata "vähän" hiuksia, mutta lähtiki puolet mun hiuksista :D Lopussa meinasi melkei tulla kiire, ku mun piti lähteä töihin suoraa Neteltä ja hiuksia oli vielä leikkaamatta. Mulla oli tosi pitkät hiukset, jotka oli huonossa kunnossa latvoissa, joten kaikki huonot lähti. Mun hiukset on siis nyt lyhyet ! Tai puolpitkät tai jotain.. Nää on kyllä eloisan näköiset ja oon tyytyväinen näihin. Ainoo miinus on, että mun naama näyttää pyöreemmältä näissä hiuksissa, mutta mun hiukset kasvaa aika nopeaa vauhtia, joten eiköhä viimestää vuoden lopussa mulla oo taas pitkät hiukset. Mitäs te tykkäät hiukan lyhyemmistä hiuksista ? 

En tykkää tehdä turhia lupauksia näin vuoden kunniaksi, mutta muutaman haluan tehdä. Haluan laihtua tämän vuoden aikana ainaki viisi kiloa, kymmenen olisi parempi. Mutta viisi on realistinen tavoite :) Aion myös tehdää 110 % koulun eteen ja laittaa sen elämässäni tärkeimpien asioiden joukkoon. Muita lupauksia mulla ei oikeestaan ole :) Ehkä olla vielä motivoivampi ja parempi bloggaaja ;)
Ihanaa vuotta kaikille ! Ps. Enemmin asu vai päivän asu ? 

16 kommenttia:

 1. Noi hiukset on niin ihanat! Tosi raikkaat :) kumpa iteki uskaltas tehä näille jotain uutta, alkaa olla noin 20cm pelkkää kuollutta latvaa ja jotain kymmenhaarasia haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Kannattaa ees koittaa vähä leikata, niin hiukset voi taas paremmin :)

   Poista
 2. No ei mun mielestä sun naama näytä pyöreämmälle lyhyemmillä hiuksilla, musta sun kasvot tulee ihanasti esiin nyt ja näytät hoikistuneelta & itsevarmalta kun et oo pitkien hiusten takana piilossa! ♥

  Mahtavaa vuotta kaunokainen! ♥ Mun vuosi vaihtu kipeillessä, mutta onneks muut on sentään nauttineet vuoden vaihdosta munki puolesta! Enite harmittaa ku herkut jäi syömättä enkä päässy kuvaamaan raketteja, mutta ehkä sit ens uutena vuotena. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitti paljon ! :) Ihana kommentti ! Ihanaa vuotta sulle myös sinne <3 Voii harmi, toi on just niin huonoa tuuria ku on joku juhla, niin on kipeänä.. Onneks on kuiteki muita juhlia ja aika ku menee niin nopeesti, niin kohta taas uusivuosi :D

   Poista
 3. Noi hiukset sopii sulle ihan sairaan hyvin!! :) mun mielestä jopa paremmin ku pitkät. :)

  VastaaPoista
 4. Kivat noi hiukset! En olis ajatellut että sulle sopisi lyhyet hiukset noin hyvin, niin tottunut niihin pitkiin :)

  VastaaPoista
 5. Kauniina oot ollu <3
  Aiotko kasvattaa hiuksesi kokonaan punaisiksi, vai oliko leikkauksella jokin muu tarkoitus? Sopii toi pitkä polkka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Mä en oo iha varma vielä mitä hiuksille tapahtuu, mutta onha nää paljo helpommat hoitaa ja laittaa (: Ja tarkotus oli pääasiassa leikata huonot hiukset pois.

   Poista
  2. Näytät upeelta joka tapauksessa :))

   Poista
 6. Tosi kauniit hiukset sulla! :) Eikä sun naama näytä yhtään pyöreeltä, höps höps :3 ♥ Kaunis nainen!

  VastaaPoista
 7. Sulonen tuo pusukuva <3 :3 Ja kivat on hiukset, pirteen väriset! <3

  VastaaPoista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)