31.12.2014

Minun vuoteni 2014

Aloin tässä yks päivä miettimään, että ei mun tarvii tehdä vuosipostausta, koska ei mulle oo tapahtunut mitään koko vuonna.. ! Ai ei ole ? Eilen kirjasin vihkoseen kaikkia tän vuoden tapahtumia ja asioita, kyllä niitä vaan tuliki aika paljon :) Joten tässä siis kooste mun vuodestani. Laitoin myös tän vuoden lemppari asioita tekstin jälkeen, iha kiva lisä ! Alkuun ei ole niin paljoo kuvia, koska en kuvaillut alkuvuodesta yhtä paljon kuin esimerkiksi kesän jälkeen :)

Tammikuu & Helmikuu 
Mulla ei oo oikeestaan tammikuusta mitään kerrotavaa ! Ehkä siksi luulin, että mulle ei olisi koko vuonna tapahtunut mitään :D Helmikuussa olin mun siskon kanssa Disney on ice showssa, joka oli aivan mahtava ! Yksi iso asia tapahtui myös, kun Coda saapui meille (: Surullinen ja iso menetys tapahtui kun mummini kuoli helmikuussa.. Ikävä on edelleen. Oltii myös murun kanssa käymässä Tallinnassa päiväristeilyllä. Että semmoset ekat kuukaudet viime vuonna.

Lempijuoma: Lonkero
Lempikappale: City of dreams
Lempituoksu: Escada Born to paradise 
Lempiesine: Puhelin

Maaliskuu & Huhtikuu
Maaliskuussa oltii Dead by aprillin keikalla Joonaksen kanssa, joka oli kyllä huippu keikka. Ostin myös uuden puhelimen. Huhtikuussa aloin laihduttamaan ja olinki ilman herkkuja n. kaksi kuukautta. Juhlittiin myös rakkaan synttäreitä, käytiin Suomenlinnassa ja syömässä <3

Lempisarja: Vampyyripäiväkirjat
Lempielokuva: En osannut päättää :D 
Lempimeikki: Maybelline ripsari
Lempivaate: Mustat farkut 

Toukokuu & Kesäkuu 
Toukokuussa juhlittiin vappua rakkaan sekä perheen kanssa <3 Käytii myös extempore Lintsillä. Kesäkuussa alkoi mun loma ja Jasu tuli juhlistamaan sitä mun kanssa (: Olin isän, velin ja Joonaksen kanssa Radioaalto konsertissa, vesisateessa :D Juhlittiin mun ja Joonaksen vuosipäivää sekä käytii Tallinnassa päiväristeilyllä. Olin myös ratsastusterapiassa sekä Prideillä Jasun ja hänen ystävän kanssa :) Kävin taas Lintsillä, tällä kertaa perheen kanssa.

Lempikirja: Tähtiin kirjoitettu virhe
Lempiasu: Sininen mekko & sukkahousut
Lempikoru: Mummilta saatu sydänkoru
Lempitunne: Odotus

Heinäkuu & Elokuu
Heinäkuussa käytii jonkun verran rannoilla ja uimassa. Näin myös ekaa kertaa pitkän ystävyyden aikana Saria<3 Oltii Joonaksen kanssa Ruisrockissa, jossa oli tosi hauskaa! Löysin mun lempparimekon sekä kävin taas ratsastusterapiassa. Elokuun lopulla oltii Sannin keikalla, Sanni on aivan huippu esiintyjä:) Käytii myös Lindan tupareissa.

Lempiruoka: Lohisalaatti
Lempiravintola: Memphis
Lempipeli: The last of us
Lempiblogi: My Life As A Material Whore

Syyskuu & Lokakuu
Syyskuu oli tosi raskas kuukaus mulle. Menetin sillon tyttöni, rakkaimpani. Daisyn. Tein #kutsumua haasteen ja juhlin mun äidin synttäreitä. Hommasin vihdoin uuden kameran, jolla otan nykyään kaikki kuvani puhelimen lisäksi. Juhlin myös omia synttäreitäni porukalla (Kollasi vammasi enkä saanut Jasua kuvaan:<) sekä käytii Joonaksen kanssa Tukholmassa (: Tein myös uuden blogin eli tämän !

Lempijuhla: Omat synttärit
Lempitapahtuma: Ruisrock
Lempiherkku: Suklaajuustokakku
Lempikauppa: H&M

Marraskuu & Joulukuu
Marraskuussa juhlittiin isänpäivää sekä saatiin meille pikkuprinsessa, Celesty <3 Coda täytti myös 1-vuoden. Oltii myös Joonaksen mummin synttäreillä kartanossa. Joulukuussa loppui mun terapia sekä sain tietää, että pääsen vihdoin opiskelemaan :) Joulua vietettiin kolmessa eri paikassa. Varattii myös Joonaksen kanssa matka Madridiin.

Lempikukka: Tulppaani
Lempiostos: Kamera
Lempiväri: Musta
Lempipaikka: Sohva

Huh huh tässä postauksessa meni kolme eri päivää ku sain tän tehtyä ! Toivottavasti piditte (: Voi olla, että unohdin mainita jonkun tärkeänki asian, mutta tässä nyt mitä mulle tuli mieleen. On tää vuosi ollut yhtä juhlaa, samalla myös surua. Palataan ensi vuonna, me juhlitaan huomenna uuttavuotta vähä muualla ku Stadissa ;) Ihanaa & turvallista uuttavuotta ihanat ♥

8 kommenttia:

 1. Hyvä vuosikooste tässä postauksessa, tiivistetty on ja varmaan suurin osa tärkeimmistä tapahtumista tuli tähän. :) Hyvää uutta vuotta siulle! <3

  VastaaPoista
 2. ihana postaus<3 oot niin nätti näis kuvis et huhhuh :)

  VastaaPoista
 3. Tää oli kiva postaus ! Me like :) Mä
  en voi käsittää miten oot laihtunut, kun katoin tota vikan kollaasin yhtä kuvaa, toi mikä on Celestyn kuvan alapuolella :) Hyvää uuttavuotta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos ! :) Kiva kun tykkäsit. Samoin sinne ! <3

   Poista
 4. Tykkäsin <3 etenkin kesäkuukausista :))

  VastaaPoista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)