22.12.2014

LINKKAA BLOGISI


Heyy :) Nyt olisi taas se aika vuodesta, kun minä kaipaan uutta luettavaa! Etsiskelen lifestyle blogeja, joissa on myös muutakin kuin pinnallisia postauksia, vaatteita tai päivän asua. Kivoja kuvia, paljon tekstiä ja siisti ulkoasu. En vaadi blogilta paljon mitää, kunhan se kertoo kirjottajasta muutakin kuin lempivaatemerkin. Tykkään mielipiteistä ja ajatuksista sekä avoimuudesta :)

Eli linkkaa blogisi osoite pienen esittelyn kera 22.12-31.12.2014 välillä ja esittelen mielestäni parhaat blogit joukosta. Esittelen vain uudet tuttavuudet, mutta ne keiden
blogeja lueskelen voivat linkata vaikkapa omia suosikkejaan. Nyt siis linkkailemaan ;)

23 kommenttia:

 1. http://kauankoulukiusattu.blogspot.fi/?m=1

  Mun mielestä omalla tavallaan koskettava, vaikkakin synkkää tarinaa kirjoittava nainen, joka kertoo koulukiusaamisestaan ja elämässään olleista ongelmista. Ei ehkä sun hakeman kuvauksen kaltanen, mutta tosi mielenkiintosta luettavaa. :)

  VastaaPoista
 2. mmakingitupp.blogspot.com

  Melko tuore 19-vuotiaan tytön kauneusblogi, jossa ripaus lifestylä! Tulevaisuudessa varmasti tulossa mielipidepostauksia yms, mutta vielä postausvalikoima on vähän suppea =)

  VastaaPoista
 3. http://mmarmmar.blogspot.fi/

  säännöllisen epäsäännöllisesti päivittyvä "lifestyle"blogi,lähinnä omasta elämästä johon kuuluvat autot,shoppailu,kaverit ja elämä ylipäätään :)

  VastaaPoista
 4. http://jeminafredriika.blogspot.fi/

  18-vuotias tyttö kirjoittelee elämästään valokuvapainotteisessa blogissaan.

  VastaaPoista
 5. http://roosa-nelliina.blogspot.fi/

  20-vuotias tyttö kirjoittelee lifestyle-blogia, joka painottuu matkailuun, leivontaan, sisustukseen ja diy-juttuihin, kauneusvinkkeihin ja muotiin, valokuvaukseen sekä vähän syvempiin pohdintoihin itseä mietityttävistä asioista arkielämän hetkiä unohtamatta.

  VastaaPoista
 6. http://ida-emilias.blogspot.fi/

  21v tyttö joka sairastaa masennusta ja skitsofreniaa. Tähän blogiin yritän kirjoittaa iloisia asioita elämästä :)

  VastaaPoista
 7. http://golden-sequins.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. 19-vuotiaan, hetki sitten uudestaan henkiin herätetty, lifestyleblogi! :)

  http://ninaablogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. fiiaelina.blogspot.fi
  17-vuotiaan opiskelijan arkea maustettuna ripauksella kansainvälisyyttä :) Sekaan mahtuu niin kuulumisia kuin päivän asujakin, silloin tälläin myös pohdintoja mm. opiskeluun liittyen.

  VastaaPoista
 10. http://unihiekkaahiuksissa.blogspot.fi/

  22-vuotiaan opiskelijatyttösen iloja ja suruja, valokuvia ja mielipiteitä

  VastaaPoista
 11. www.maijjuanniina.blogspot.com

  Seinäjoella asusteleva tyttö, joka kirjoittaa lifestyle-blogia. Teen myös teemapostauksia ja asukuviakin tulee kuukausittain muutama! Oon kirjoittanut 1.5 vuotta blogiani ja suhtaudun siihen vakavasti yhtenä ihanana harrastuksena! :3

  VastaaPoista
 12. http://vahanlevoton.blogspot.fi
  Valokuvaavan lukiolaisen blogi, tekstiä tulee joskus vähän, joskus vähän enemmän (viime aikoina ei oo kauheesti inspannu, mutta eiköhän se tästä taas!) Blogilla ei oo mitään tiettyä teemaa, eli kuvia tulee laidasta laitaan. :-)

  VastaaPoista
 13. http://munsilmil.blogspot.fi/?m=1

  13-vuotiaan tytön lifestyleblogi.. :)

  VastaaPoista
 14. http://jennyjmoments.blogspot.fi/

  Pian 18v. lukiolaistyttösen lifestyleblogi höystettynä mielipiteillä, valokuvauksella ja musiikilla.

  VastaaPoista
 15. http://anskiize.blogspot.fi/
  Kaikkea erilaista ostoksista ruoka-ohjeisiin :) Välillä myös videoita teen blogiin :) Blogi on mulle "terapia", koska sairastan masennusta ja paniikkihäiriötä. Tervetuloa kurkkaamaan :)

  VastaaPoista
 16. www.hisnamewasfelix.com

  Eeppisellä punaisella Ladallaan tamperelaisia katuja huristeleva ylioppilas, joka voisi lukea kaikki maailman fantasiakirjat ja haluaisi omakseen jokaikisen vastaantulevan söpön koiran :-)

  VastaaPoista
 17. http://dreamoffi.blogspot.fi/
  24-vuotias "tyttönen" kirjoittelee arjestaan, matkustelusta, shoppailusta, kosmetiikasta, elämästä jne. Eli siis lifestyle aka sillisalaattiblogi, jossa paljon hyvälaatuisia kuvia ^^

  VastaaPoista
 18. http://sidestreetblues.blogspot.fi

  Jokin aika sitten aloitettu blogi, jota 17-vuotias tyttö kirjoittelee täältä Espoosta. Kirjoitan suurimmaksi osaksi suomeksi, tosin välillä myös englanniksi. Kuitenkin pääosassa toimivat kuvat :)

  VastaaPoista
 19. http://sara--says.blogspot.fi/
  Lifestyle-blogi, joka pitää sisällään monenlaista juttua isoilla ja hyvänlaatuisilla kuvilla varustettuna! :)

  VastaaPoista
 20. http://saijis.blogspot.fi/

  20-vuotias tyttö, joka rakastaa shoppailua, kosmetiikkaa, matkustelua, aurinkoa, juoksemista, pitkiä aamiaisia, kesää sekä kauniita laukkuja. Blogi sisältää myös paljon päivän asuja, reseptejä, tuotearvosteluja ja tutoriaaleja :)

  VastaaPoista
 21. http://netta-stopforaminute.blogspot.fi/

  Lukiolaistytön lifestyle-blogi, jota kirjoittelen rennolla ja humoristisella otteella. Kiinnostuksen kohteita ovat mm. vaatteet, musiikki, haaveilu, piirtäminen ja kitaran soitto :)

  VastaaPoista
 22. http://sssannq.blogspot.fi/

  19-vuotiaan naisen elämää lahdessa.

  VastaaPoista
 23. http://jjjennajulia.blogspot.fi/

  24-vuotias Oululainen lifestyle-bloggaaja. Mun blogista löytyy mm. muotia, reseptejä ja perus arkea.

  VastaaPoista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)