15.12.2014

Weekend


Mouu ! Vitsi nää vapaat menee nopeesti. Kolme vapaata ja aika meni ku yhdessä päivässä. Oon ollu iha innoissani kouluun pääsystä sekä tulevasta matkasta, josta kerron seuraavassa postauksessa. Perjantaina oltiin Joonaksen kanssa mun siskon kanssa. Pelattii Afrikan tähteä, käytii Janen kanssa ulkona ja katottii telkkaria. Rento perjantai siis :)Lauantaina oltii Joonaksen isän luona viettämässä pienellä porukalla pikkujouluja. Oli kyllä kivaa! Hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa. Tommosia illanistujaisia sais olla useammin. Ehkä järjestän semmoiset ensi vuoden puolella.
Pettymyksiltä viikonloppu ei välttynyt, mutta onneks ne vain vahvistaa mua eikä lannista. Mun piti myös mennä juhlimaan, mutta enpä mennyt ja lompakkoni kiitti minua kerranki. Vaikka ei mulla kyllä nykyää mitää suuria summia kerralla mene. Sunnuntaina näin ihanaa ystävääni Jasua ja käytiin ylläri kahvilassa ja juoruilemassa. Jasun kanssa ei voi kyllä tylsistyä, aina löytyy jotain juteltavaa :) Laitettii Joonaksen kanssa pienet jouluvalot meidän makkari/olkkariin, on kyllä tunnelmalliset. Vietin myös ihania hetkiä rakkaani kanssa ja siitä taas sydämeni kiitti minua. Ihanasta miehestä, joka rakastaa koko sydämestään.
Voitin Piian blogista arvonnan ja sain tarpeellisia palkintoja lahjaksi. Semmonenki ois kyllä kiva järjestää lukijoille joskus. Kohta onki joulu ja lahjat ostamatta :D En oo jaksanu paljoo stressailla, kyllä aina on jotkin lahjat löytyneet läheisille. Mutta eniten mua ärsyttää kun kaiken pitäisi olla niin kallista ja hienoa. Harmi ku oon niin huono itse tekemään mitään. Mutta ihanaa viikkoa kaikille, mä postailen taas pian :)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti <3 Mulla on kyllä aika paljon juurikasvua, mutta kiva ku näyttää silti kivoilta :)

   Poista
 2. Todellakin pidät taas illanistujaiset jossain vaiheessa, ne on ihan parhaita ja minä ainaki messissä :D oli taas kiva nähä ♥ Mä alan koht muistaa Picnicin valikoiman ulkoo, haha :D Ihanat noi arvonnan palkinnot, kelpais mulleki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pakko pitää ku oli viimeks nii kivaa :) Ja niin oliki <3 Joo sama homma, niin vakkarikahvila :D Juu oli kyl kivat !

   Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)