16.12.2014

Matkan suunnittelua

Heipsan. Niinku varmasti monelle on tullut selväksi, mä matkustaisin vaikka kuinka jos olisi rahaa, seuraa ja vapaata. Mulle pari yötä erossa Codasta oli vaikeaa, joten mikään kuukauden reissu ei multa varmaa tule koskaan onnistumaan. Toisaalta mulle on aina pääasia, että pääsee johoki ja näkee maailmaa. Pidän maailmaa kauniina paikkana ja haaveilenki usein New yorkista, sademetsistä ja turkoosista vedestä, vaikkapa en kuumuudesta pidäkkää.

Mulle tulee joka päivä matkatarjouksia sähköpostiin ja yks päivä aloin mietimään, että ostaisin mulle ja Joonakselle matkan lahjaksi. No sitte laskeskelin, että ei iha rahat riitä, joten aloin puhumaan matkasta Madridiin. Madridissa ois Joonakselle jalkapalloa ja mulle kauniita rakennuksia ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Toki itsekki odotan Real Madridin peliä, johon olisi tarkoitus mennä.
Kattelin meille hotelleja monestaki paikasta. Löydettii sitten yhdessä edullinen paketti ja muuteki Madridissa ei hotellit kamalan kalliita ole. Ajankohta tulee olemaan talvella, jollon Madridissa ei ole kuuma eikä niin paljon turisteja. Madrid ei oo mun unelma matkakohde, mutta olen alkanut tykästymään kaupunkiin mitä enemmän olen lukenut ja katsonut kuvia. Madrid vaikuttaa kiinnostavalta kaupungilta ja siellä on paljon nähtävää ja koettavaa.

Haluaisin ainaki käydä kuninkaanpalatsissa, Casa de Campossa, joka on iso puisto Madrisissa sekä Mercado de San Miguelissa, joka on siis kauppahalli. Haluan myös rentoutua, kierellä katuja rauhassa sekä nauttia ekasta lomasta ulkomailla rakkaan kanssa. En aio varsinaisesti lähteä shoppailemaan ja bilettämään, vaikka Madridissa se varmasti olisiki hauskaa. En pelkää lentämistä, mutta mulla menee aina tosi pahasti korvat lukkoon,joten en nauti matkasta ollenkaa. Onko kellää hyviä vinkkejä tähän paitsi purkka? Toinen juttu mikä jännittää on miten Celellä ja Codalla menee. Meillä on kyllä hoitaja pienille, mutta silti jännittää.
Oon tosi innoissani ja oonki lukenut, että matkan suunnittelu tuo elämään ilosuutta. Se on kyllä totta! Oon ottanut jo jonki verran selvää liikkumisesta Madridista, hinnoista, nähtävyyksistä jne, mutta vielä haluan tietää lisää. Onko teistä joku käyny Madridissa ?:)

4 kommenttia:

 1. Madridiin ois tosi kiva päästä, oon vähän kade teille :D mut myös ilonen et vihdoinki pääsette yhessä lomalle<3
  tohon korvien lukkoon menemiseen mul on auttanu lentokorvatulpat sekä ihan normit ja pienenä mulle annettiin semmoset "mikkihiirikorvat" eli juomalasit minkä pohjal oli märkää paperia ja niit pidettii sit korvil :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne siis ! :) Kiitos oikeesti tosta vinkistä, toi on mulle tosi tärkee juttu ! Käyn ostaa ne ennen matkaa, toivottavasti auttaa :p

   Poista
 2. Oiii, olipa kiva lukea matkasuunnitelmia! :) Me mietittiin ensi vuodelle myös matkaa, mut saa nähdä pääseekö lähtemään, kun pitäisi rempata ensi vuonna aika paljon. Onhan tässä onneksi aikaa kuitenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Ja kiva kuulla myös teijän suunnitelmista tulevaisuudessa.

   Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)