1.12.2014

Synttärit kartanossa

Lauantaina oltiin viettämässä Joonaksen mummin 80-vuotias syntymäpäiviä Haikon kartanossa Porvoossa. Kutsu oltiin saatu jo paljon aikasemmin ja olinki jo hiukan oottanut juhlia, koska en oo koskaan käynyt noin hienossa paikassa kuin tuo kartano ! Tuolla vois pitää omat häätki, niin kauniin näkönen paikka :)
Aluksi meille oli varattu "keltainen" huone, jossa pidettiin toinen toistaan kauniimpia puheita. Itsekki herkistyin puheista ja olen iloinen, että mut on otettu tosi hyvin sukuun mukaan. Puheiden jälkeen siirryttiin ruokailemaan ja osasin jopa käyttää noita ottimia oikeessa järjestyksessä :D Mulle tuli väärä alkupala, mutta ei se haitannut, koska meillä oli neljän ruokalajin illallinen ja nälkä lähti kuiteki pienistä annoksista huolimatta :)

Ekaksi oli kalaa kurkkujen ja tomaattien kera, sitten Granny Smith sorbettia, lisää kalaa perunoiden ja salaatin kera ja jälkiruuaksi omenapaistosta ja rosmariinijäätelöä. Ainoo mistä en tykänny kauheesti oli jäätelö, se maistui iha havun neulasilta. Ruokailun jälkeen mentiin vielä kakkukahveille ja koska tykkään enemmän jälkkäreistä kuin ruuasta, niin toi kakku oliki paras ruoka kaikista :)
Oli kyllä mukavat juhlat ja aika meni nopeasti. Mielelläni menisin uudelleen kyseiseen paikkaan ja muutenki tälläsiin juhliin. Oli kiva laittautua ja pukeutua mekkoon. Illalla me lähdettiin vielä mun isän ja Joonaksen kanssa keskustaan baariin, jossa oli myöskin mukavaa. 

Kivaa alkuviikkoa kaikille, muistakaapa vastaille kyselyyn oikealla -- > 

4 kommenttia:

  1. Vau, näyttääpä upealta ja hienot kuvat! :) Kelpaisi varmasti häiden viettoon myös tuollainen kartano, ihana on. Hyvä kamera siulla, ei voi muuta sanoa. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti <3 Niin kelpais, oli niin kivan näköinen paikka :) Ja on se :) Vielä pitäis oppia käyttää paremmi (:

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)