14.12.2014

Katse tulevaisuuteen


Mau ! Jos tietäisin mistä nää mun kekseliäät otsikot tulee, kertoisin kyllä ! Mulle tuli keskiviikkona iso ja tärkeä kirjekuori postissa. Tieto, että minä pääsen vihdoin kouluun. Nuorempana koulu ei kiinnostanut ja koulua jopa vihasi, nyt oon enemmän kun onnellinen, että pääsen opiskelemaan ammatia, joka mua kiinnostaa. Eli siis lähihoitajaksi.
Alunperin halusin psykologiksi. Sitten sairaanhoitajaksi. Nyt lähihoitajaki kelpaisi, mutta toivon, että mulla riittäisi vielä motivaatiota lähteä ammattikorkeeseen ! Aloitan siis tammikuussa opiskelut aikuispuolella. Halusin aikuispuolelle enkä hakenut edes nuorten hauassa, koska noi koulutukset eroaa aika paljon toisistaan ja enemmin oon 30-vuotiaiden kuin 16-vuotiaiden kanssa.

Mua jännittää iha kamalasti koulun alku. Oon ollut viimeks koulussa 2011 syksyllä. Aion jäädä myös nykyiseen työpaikkaani tekemään vuoroja. Haluan ainaki kokeilla aluksi näin ja tarvittaessa tehdä vähemmän vuoroja, jos ei onnistukkaa miten oon suunnitellut. Koulu on kuiteki mulle nyt se tärkein.
Eniten mua kuiteki pelottaa kaiken jaksamisen, rahan ja muun lisäksi tää blogi ! Mitä tälle käy kun meen aamulla kouluun, sitten töihin ja pitäis vielä tehtäviäki tehdä. Ainiin ja olla perheen kanssa. Mutta mä aion luvata, mä bloggaan silti. Vaikka metromatkalla kouluun ;) Tää blogi on mun ainoa ja paras harrastus. Bloggaus on antanut mulle voimaa, uusia puolia itsestäni, ihania ystäviä ja vaikka mitä ! En voisi lopettaa koskaan asiaa, joka saa mut voimaan niin hyvin. Mutta silti ajankäytössä voi tulla vaikeuksia. Tulevaisuus näyttää kuitenkin niin avoimelta ja valoisalta. Kuin uusi sivu elämässäni olisi auennut. Kaipaan uutta tekemistä, uusia haasteita. Haluan auttaa ihmisiä, olla tekemässä tärkeää työtä. Olen vain niin iloinen !

Tulevaisuudessa toinen tärkeä asia mitä haluan tehdä on matkustelu. Mulla monta maata ja kaupunkia, joissa haluan käydä ja aionki käydä. Tuun postailemaan matkailusta vielä lisää myöhemmin, mutta se on mun yksi semmoinen haave elämässä. Haluaisin myös jossain vaiheessa elämää lapsen. Voi olla, että kun saisin yhden lapsen haluaisin toisen, mutta ainaki yhden. "Kärsin" yhdessä vaiheessa vauvakuumeesta, nyt pahin on mennyt ohi kouluasioiden myöten. Ammatti on mulle tällä hetkellä se tärkein unelma. Tatuointikuumeet mulla on tosi vaihtelevia, mutta mulla on ollut about 3-vuotta yksi leima mielessä. Aion toteuttaa sen heti kun rahatilanne sallii. Mun on pitänyt ottaa se jo aikasemmin, mutta aina on tullut jotain. Toisaalta koskaan ei voi miettiä liian kauaa pysyvää kuvaa ihossaan. Niin ja naimisiin voisin mennä vaikka heti :)

Minkälaisia unelmia teillä on ? 

10 kommenttia:

 1. Jee ihanaa kun pääsit opiskelemaan haluamaas alaa, onnea vielä♥ Jos joskus tarviit koulun kanssa apuja tai kysymyksiä tai jotain ni kysyä saa vaikka ite kävinkin sillon aikoinaan nuorisopuolella lähihoitajaj opinnot.
  Eiköhän tää bloggailukin löydä sitten arjen muodostuessa oman paikkansa, ei kannata stressata liikaa :)
  Sulla on ihania tulevaisuuden suunnitelmia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Joo kysyn kyllä. Kiva ku mulla on ympärillä hoitsuja, keiltä kysellä :p Ja juu toivotaa, että onnistuu bloggailuki sitte arjen keskellä :)

   Poista
 2. oon niin onnellinen sun puolesta! <3 etköhän saa ajankäytönki suunniteltua hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi.

  http://ruostumatonrakkaus.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Oi ihanaa! Minne pääsit opiskelemaan? :)
  Eikä koulu vie kaikkea aikaa, vaikka panostaisit täysillä. Kyllä aikaa riittää "perheelle" ja harrastuksillekin.

  VastaaPoista
 5. Onnea kouluun pääsystä! Eiköhän se kouluarki ala siitä sitten sujumaan, yleensä tuollaisia juttuja jännittää aina liikaa etukäteen, ja todellisuudessa asiat kuitenkin etenee ja sujuu omalla painollaan :-)

  VastaaPoista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)