19.5.2015

Lintsillä

Moikka :) Nyt on ollut kivoja ilmoja ja tosiaan toivon, että hyvä sää jatkuisi, mä niin tykkään keväästä ! Kesän helteitä en mitenkään innolla odota, lämpö on ihan kiva, mutta helle ei. Käytiin sunnuntaina Joonaksen kanssa Linnanmäellä. :) Joonas oli saanut töistä liput Lintsille kolmeksi tunniksi. Pienenä mä uskalsin mennä laitteeseen kuin laitteeseen enkä pelännyt ja halusin vaa hurjempi laitteita. Haaveilin matkasta johonkin todella jännittävään huvipuistoon, jossa olisi suurimmat vuoristoradat ja hurjimmat laitteet. No toisin kävi..

Nykyään tuntuu, että pelkään kaikkia niitä. Madridissa sattunut onnettomuus, jossa ihminen kuoli sai mut epäilemään kaikkea. Se on typerää, mutta välillä vaan tuntuu, että oikeesti tippuu laitteesta :D Käytiin silti muutamassa hurjemmassaki laitteessa ja olo oli kylläkin yllättävän kiva sen jälkeen ku oli mennyt todella korkealle ja vauhti oli ollut kova. Rakkaan kanssa ei pelottanut niin paljoa kuin ehkä yksin olisi pelottanut. Kyllä mulle vähän huono olokin tuli jälkikäteen, ei vaan enää kestä samalla tavalla kuin lapsena.
Itsesuojeluvaistoa on varmaan tullut lisää, ennen en tosiaan pelännyt mitään. Mä pelkään nykyään kaikkia korkeita paikkoja, musta vaan tuntuu että putoan. En kuitenkaan usko, että se paranee itsestään, vaan rohkeasti haastan itseäni menemällä niihin. En halua alkaa itkemään New yorkin pilvenpiirtäjällä mikäli sinne joskus pääsen :D Mulla on taas tullut uudelleen sama tulehdus joka oli vähän aika sitten.. Kivut eivät onneksi olleet niin kovia kuin ennen. Mulle on tehty erilaisia testejä ja muita, jossa samalla olen oppinut kohtaamaan pelkojani, esimerkiksi verikokeita. Pitää vaan muistaa hengittää, niin kyllä se siitä. Voisin ehkä tehdä mun lukuisista peloista joskus oman postauksensa. Niitä kyllä riittää.

Muuten on mennyt hyvin, koulu on ihan juuri lopuillaan lomaa varten ja oon niin ylpeä itsestäni ! Hyvin fiiliksin meen eteenpäin, vaikka en edelleen tiedä minkä suuntautumisen valitsisin itselleni. Uskon vaan, että mun paikka on auttaa mielenterveysongelmaisia lapsia. Toisaalta jos meen(pääsen) vielä sairaanhoitajaksi opiskelemaan, niin siellä valitaan sitten taas uusi suuntautuminen.

Onko teillä tapana käydä huvipuistossa kesällä? :)

6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! pakko kyllä käydä tänä kesänä Lintsillä pitkästä aikaa, kestänköhän enää mitään laitteita? :D mä oon vähän tylsä niiden suhteen, voisin istua jossain maailmanpyörässä ja viikinkiveneessä vaan koko ajan :D tai kuvata ja syödä :D
  tee ihmeessä noista peloista oma postaus, se ois varmasti mielenkiintonen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kannattaa käydä, ite oon käynyt ehkä hiukan liikaa :D Ja musta Lintsillä on vaa ihan kiva käydä, vaikka jotkut hurjat laitteetki saa kyllä addrenaliinin virtaa oikein kunnolla :P Juu semmosen postauksen voisin tehdä!

   Poista
 2. Ehdottomasti Lintsin kuumottavin laite on vaan toi maailmanpyörä :D se on aivan liian hidasvauhtinen ja menee liian korkeelle :D (okei en oo siis käyny esim. Ukossa tai Kingissä ja niihin en kyllä edes mene. mutta niistä jossa voin käydä :D) Pitäis kesällä saada aikaan reissu Särkänniemeen aikaiseksi, jos sattuisi hyvälle viikonlopulle vapaa töistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se menee kyllä tooosi korkeelle :D Ja juu Ukko ja Kingi on siis aivan hulluja laitteita, kävin ite Ukossa ku se menee niin nopeesti ylös, että ei haittaa ,mutta Kingissä se menee niin hiljaa ja jalat vaa roikkuu ilmassa, kamalaa :D Siinäkin kävin yhden kerran, en tiiä meenkö enää koskaan. Joo hei Särkkis ois kiva! :)

   Poista
 3. Lintsille ois tarkotus mennä ens viikolla parhaiden kavereiden kaa, joten varmaankin kieputaan just niissä hurjimmissa laitteissa :D

  Mäki pelkäsin verikokeita ennen kuollakseni (meinasin ekalla kerralla jopa pyörtyä), mutta kun niitä jossain välissä utettiin useamman kerran viikossa, alkoi se pian mennä jo aika rutiinilla. Että siedätys kyllä joissain asioissa auttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin se yleensä menee :D Ja juu totta, siedätys kyllä auttaa peloissa:)

   Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)