24.5.2015

All About My Hair Tag

Moii :) Hiuspostausta luvassa. M Sain tän haasteen ihanalta Sarilta, kiitos♥ Mulle hiukset on todella tärkeät. Mulla oli ennen pitkät hiukset, mutta leikkasin ne viime vuonna lyhyemmäksi. Nyt aion taas kasvattaa pidemmät hiukset !

Kysymykset:

1. Milloin muutit hiusmalliasi ensimmäisen kerran?
Varmaan joskus 3-4 luokalla. Multa leikattiin jo pienenä hiuksia, mutta sitten kampaajalla muutettiin ihan kunnolla hiusmallia.

2. Milloin värjäsit tai raidoitit hiuksiasi ensimmäisen kerran?
Se tais olla joskus nelos luokalla. Värjäsin hiukset vaaleanruskeaksi, aika vaaleat ne oli sillon. Mulla on ollut ruskeat hiukset, jotka on siis mun oma väri, vaaleanruskeat, blondit, sinimustat, mustat ja punaiset hiukset.

3. Hiustuote, jota ilman et voisi elää?
Colormask ! Käytän siitä sävyä Chili pepper, jolla saa ihanan väriset hiukset. Se myös hoitaa samalla, tykkään niin paljon kyseisestä tuotteesta !   Muita mun lempparituotteita on XZ:n kampaus- ja muotoiluneste, Schwarzkopfin Live Color XXL hiusvärit(kaikki punaset sävyt on kivoja) sekä Tangle Teezer hiusharja:)

4. Hiustuote, jonka ostoa kadut?
Mulla ei oikeestaan oo semmosta :)
5. Millaisiksi haluaisit värjätä hiuksesi?
Blondimustat olis niin ihanat :) Sillee, että olis punasen tilalla blondia ja mustat alhaalta. Tykkään kuitenkin niin paljon nykysistä hiuksistani, että en usko että ihan hetkeen värjään.

6. Minkä hiustenhoitotuotteen haluaisit hankkia?
Kuivashamppoo vois olla semmonen. Ei tarvisi niin usein pestä hiuksia, kun olis se apuna. Myös hiusöljyjä olis kiva kokeilla.

7. Hiustuote, joka ei toiminut hiuksillasi?
Jotkut tietyt halppis hiusvärit ei oo oikee toiminut :/ Väri ei oo tarttunut kunnolla tai lähtenyt seuraavassa pesussa pois. Tää koskee oikeestaan vaan punasta väriä, mustat värit on pysynyt hyvin.

8. Mitä mieltä olet hiustenpidennyksistä?
Musta ne on ihan ok, kuka vaan voi niitä ottaa ja laittaa, mutta itse en hommaisi. Tää on niitä harvoja asioita joissa oon kärsivällinen ja enemmin odotan, että hiukset kasvaa :)
9. Hiustenhoitosääntö, jota hyvin harvoin noudatat?
Haha, en nouda juuri mitään :D Pesen hiuksia liian usein, värjään hiuksia liian usein. Kampaan ne märkänä enkä aina käytä ees lämpösuihketta.

10. Käytätkö vitamiineja hiustesi kunnon parantamiseksi? Ovatko ne auttaneet?
En käytä, mutta haluaisin kyllä kokeilla :) Vois toimiakki !

11. Kuka on hiusidolisi?
Mulla ei oo semmosta. Kaikki keillä on pitkät ja hyvin hoidetut hiukset on itselle mieluisia. Myös pinkki väri hiuksissa on niin kaunista, etenkin semmonen pastellin pinkki :)

Haastan tähän Millan ja Homonuken :)

6 kommenttia:

 1. Sun hiukset on niin ihanat !♥ Itelläki oli ammattikoulu aikoina tosi punanen tukka ja oli kyllä ihana väri.
  Teetkö ikinä mitään kampauksia tai kiharoita hiuksiin vai ootko usein vaan hiukset auki/suorana? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 On se kyllä ihana väri :p En tee koskaa, ainoostaan suoristan ja joskus jonkun letin, en vaa osaa ja sit kun joskus tehnyt jonkun, nii ei oo näyttänyt hyvältä :/

   Poista
 2. Kiitos haasteesta! :) hiusöljyä kyllä suosittelen, mulla on auttanut latvoihin tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä !! :) Juu se varmasti toimii, näin oon ymmärtänyt :)

   Poista
 3. Kiitos haasteesta, pitääkin aloittaa luonnostelemaan tätä postausta! <3

  VastaaPoista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)