4.5.2015

Matkakuumetta


Heyy :) Oon kärsinyt oikeestaan koko elämäni matkakuumeesta. Mutta nyt lähiaikoina Madridin matkan jälkeen vielä enemmän ! Pakko päästä matkalle, haluan matkalle !! :D Ootan myös kesälomaa tavallista enemmän, koska se tarkottaa mulle sitä, että mulla ei ole ollenkaa koulua ja kuukauden kesästä saan vain olla :) Ollaan Joonaksen kanssa suunniteltu, että lähdettäis kesällä johonkin rantalomalle, johon olis myös yhdistetty kaupunkiloma. Meidän piti varata matka jo aikoja sitten, mutta kun tuli lemmikkien kanssa niin paljon eläinlääkäri ja muita kuluja, meni matkasäästöt mun osalta niihin. Mutta tässä kuussa olisi tarkotus matka varata. Ainoa ongelma on, että minne ?
Kroatia on aika varma kohde, mutta ei vielä 100% mennääkö me sinne. Kroatia on mun yksi unelma matkakohteista. Ollaan mietitty myös Bulgariaa sekä Kreikkaa. Kreikassa oon jo kerran käynyt, joten siksi haluaisin aivan uuteen maahan ja kulttuuriin. Myös Barcelona on käynyt mielessä, koska Espanja ! Mutta ehkä joku päivä sinne :) Miksi sitten Kroatia ? Musta tuntuu, että riittää kun jokainen laittaa Googlen kuvahakuun sanaksi "Kroatia" ja syy on selvä. Siellä on vaan niin kaunista. En oo koskaan kuvissakaan nähnyt kauniimpaa. Mä haluan nähdä ja kokea sen. Siellä on yhdistettynä kulttuuri, kaupunki, meri ja kauneus. Mä en oo niinkään mikään auringonpalvoja tai muutenki mulle tulee helposti liiallisesti kuumuudesta huono olo, mutta haluan kuitenkin Kroatiaan. Ja kesäkuun alussa ei toivottavasti ole liian kuuma ! Mitä itse oon Kroatiaa tutkiskellut, niin on semmoinen olo, että tonne mä haluan :)
Joulukuuhun on piiitkä aika, mutta ollaan mietitty myös matkaa silloin. Olisi aivan huippua päästä Englantiin kattomaan jalkapalloa ja tällä kertaa Manchester Unitedin :) Mä tykkään kauheesti Englannista, sen kielestä ja kulttuurista muutenkin. Siihen vielä joku hyvä peli, niin ois kyllä täydellistä. Mutta se on vasta ollut puheena, odotellaan nyt ekaksi kesän matkaa !

Onko jollain kokemuksia Kroatiasta?:) Tai suositteletteko jotain muuta KAUNISTA ranta- sekä kaupunkilomaa Euroopassa mihin kannattaisi ehdottomasti matkustaa ?

9 kommenttia:

 1. En ossaa suositella Euroopan sisällä mitää hyvää kohdetta jossa yhistyy ranta- ja kaupunkiloma, mutta Bulgaria on ihan ok paikka (sunny beach:lla oon käyny). Tosin, uudestaan en sinne menis, koska kauheesti ei bilemeno kiinnosta taikka slummimainen meno. :D Jos on varaa lähtä kauemmas, niin Kanariansaaret on paras ranta- ja kaupunkiloma yhdistelmä ♥ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mitään biletyslomaa en oo miettinytkään, Bulgariassa Varna vaikuttais kivalta kohteelta :) Juu Kanariansaaret on kyllä kauniin näköinen paikka !! :)

   Poista
 2. Kroatiaan kannattaa kyllä ehdottomasti lähteä! Se on niin kaunis paikka, tarpeeksi erikoinen paikka. En oo kuullut kuin hyvää :) ite en lähtis sellasiin maihin missä oon jo käynyt, paitsi Pariisin haluun kokea uudestaan lähitulevaisuudessa ja Lontookin ois jees. Mutta Espanja on jo vähän nähty, vaikka oonkin käynyt vaan pari kertaa :D
  Sit jos pidemmälle tahtoo niin Uusi-Seelanti on nätti. Ja Euroopasta Irlanti ja Islanti, ei välttämättä niin lämpimiä paikkoja mutta kauniita kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on :) Ja niin mäki oon kuullut, uskon että sinne lähdetään! Ja mulla vähä sama juttu, mutta kyllä mä Lontoosee ja Madridii voisin mennä uudelleen joskus :p Ja juu ne kyl ois :o

   Poista
 3. Kreikan Rodos teille ehdottomasti :) Ootko muuten tehny tähän blogiin postausta sun lempiblogeista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon käynyt siellä, haluaisin johonki uuteen paikkaan :) En oo, voisin kyllä tehdä semmosen !:)

   Poista
 4. "Aurinkoon. Lipun lunastin ja lennän etelään, lennän etelään. Tarpeekseni saanut oon synkästä ja lennän etelään, lennän etelään. Meen Malagaan, tai mihin vaan. Elämän kevääseen" (Jari Sillanpää)

  Mun iskä on käynyt Kroatiassa jollain työmatkalla. :DD Hän ei ollut niinkään innoissaan menossa sinne, mutta sain sen käsityksen, että piti kuitenkin siitä paikasta. Ehkä hän olisi halunnut matkustaa omalla porukalla mieluummin.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah hyvin laulettu ! :D Juu voi olla, että kun on työmatkalla näkee sen kyseisen kohteenki iha eri tavalla kun, että ois rentoutumassa :)

   Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)