15.5.2015

3D-ripsari

Mauu :) Multa pyydettiin postausta uudesta ripsaristani, joten tässä se nyt tulee ! En ollut ennen kuulluutkaan kyseisestä ripsarista, mutta Citymarketissa oli kaksi Rimmelin ripsaria 10 eurolla, joten päätin kokeilla. Toisen ripsarin jonka ostin oli siis vedenkestävä ihan perus ripsari.
Ripsari on nimeltään 3D-ripsari (<-Linkki ripsariin!koska se erottelee pienimmätkin ripset ja siksi pidänkin siitä. Sillä saa nopeasti ja helposti pitkät ja melko tuuheatkin ripset :) Hiukan paakkuja kyllä tulee, mutta melkein kaikistahan niitä tulee. Se myös sotkee jonkun verran kun levittää, mutta topsilla saa helposti pois. Harja tässä ripsarissa on semmoinen ohut ja kapea, ei uskoisi että siitä saa kivat ripset aikaan!
Plussat
- Edullinen, hinta noin 8-9euroa
- Nopeasti ja helposti pitkät ripset
-  Erottelee ripset kauniisti
- Melko tuuheat ripset

Miinukset
- Sotkee hiukan laitettaessa
- Jonkun verran paakkuja

Ootteko te kokeilleet kyseistä ripsaria tai muuta 3D-ripsaria ? :)

6 kommenttia:

 1. Tuota voisikin kokeilla! :) lisää tämmösiä tuotearvosteluja, tää oli tosi kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiva kuulla :) Juu voisin aina tehdä tietyistä itelle tärkeistä/mielusista tuotteista :)

   Poista
 2. Voisin kokeilla! en ole ikinä ostanut itselleni uutta ripsaria, vaan aina käytän pikkusiskoni vanhoja ;D Sulla on muuten tosi kivan raikkaan väriset silmät =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva :) AA, no nyt on tilaisuus ostaa :) Kiitti paljon !

   Poista
 3. Kauniit silmät siulla! :) Miulla on joku Lumenen "timantti"ripsari, missä on niitä hileitä, mut mie käytän ripsaria vaan silloin, kun on tarve mennä ripsihuoltoon. Ihan näppärä on, mutta vähän sotkeva ja niitä hileitä oli mainoksessa varmaan kymmenen kertaa enemmän kuin tuossa ripsarissa. ;) Näytti hienolta ja säihkyvältä mainoksessa niin pakko oli ostaa testiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitti <3 Joo toi ripsari ois kiva hankkia joihinkin juhliin, oon nähnyt joskus jonkun mainoksen siitä :)

   Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)