6.5.2015

Blogipolku

Moikka ! :) Lueskelin hetki sitten, että blogilista poistuu kokonaan. Blogilista ei ole itselle ollut mikää tärkeä paikka, joten se ei erityisemmin harmita. Olin kuiteki kiinnostunut uudesta sivustosta nimeltään Blogipolku.

Alku ei mennyt kovinkaan hyvin. Rekisteröidyin ja koitin aktivoida tilini, mutta siinä tuli jokin virhekoodi. Ajattelin, että no laitan ylläpitoon sähköpostia. Tiedoissa luki sähköposti sekä, että jossain olisi kysymysmerkkipainike, jossa olisi enemmän vastauksia ongelmatilanteisiin. Kappas en löytänyt sitä ja toisekseen sähköposti jonka laitoin tuli bumerangina takasin. No enpä jaksa kauaa yleensäkkää tämmösten kanssa tuhlata aikaa, vaan tein uuden käyttäjätunnuksen eri nickillä ja sähköpostilla. Nyt mulla on siis blogipolussa tunnukset ja tämä blogi, jossa voitte alkaa mua seuraamaan :) Tässä linkki!

Muuten blogipolkua en oo kauheesti kerennyt tutkia, paitsi että siellä on erilaisia haasteita ja kisoja, joihin voi osallistua eri käyttäjien blogeissa. Siellä on myös uusimmat postaukset ja blogit. Ja nii mun uusimmat postaukset siellä ei ainakaa näy, blogi kylläkin:D

Yksinkertaiselta sivustolta vaikuttaa, jossa voi helposti löytää erilaisia blogeja. Aikooko joku muu kokeilla blogipolkua? :)

2 kommenttia:

  1. Liitin sinne tänään oman blogini wordpressistä ja ihan hyvin näyttää toimivan. Kävin vähän myöhemmin uudelleen ja siinä vaiheessa oli hakenut sinne jo postauksiakin. Ja etusivun uusimmista postauksista löysin sun. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei kiva kuulla !:) Ja hyvä ku näkyy, itselle ei näkynyt ekana päivänä :)

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)