9.8.2015

Liebster Awards & 10 kysymystä

Heippa (: Sain EevaltaClivialta ja Yukilta Liebster Awards haasteen sekä Nänniltä kymmenen kysymystä haasteen. Toteutan nää haasteet nyt yhdessä, vähän kun olis kysymyspostaus ! :) Kiitos haasteista tytöt

Säännöt:

1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä nimitetyille.
Eevan kysymykset :

Mistä vuodenajasta pidät eniten ja miksi?- Keväästä. Sillon maailma puhkeaa kukkaan ja luonnon kauneus tulee talven jälkeen esiin.

Jos saisit valita minkälaisen tahansa lemmikin, mikä/minkälainen se olisi?- Pingviinit :D Samalainen koti kun Mr.Popperssilla :D

Kuvaile tyyliäsi kolmella sanalla?- Apua, vaikea :D Erilainen, rento, tyttömäinen.

Mikä on pahin pelkosi?- Menettää joku läheinen.

Odotatko tulevaisuutta toiveikkaana vai pelonsekaisin tuntein? Miksi?- Aika toivekkaana. Tiedän tasan mitä elämältäni haluan kaikilta osin, ainoa että pystynkö toteuttamaan kaiken on eri asia..

Lempikirjasi ja miksi?- Nancy. Se on vaan maailman paras kirja ! Jos olet lukenut sen, tiedät miksi.

Oletko koskaan ollut leikkauksessa?- En ! Enkä kyllä halua joutuakkaa, pelkäisin :D

Minkälaiset suhteet sinulla on vanhempiisi?- Hyvät molempiin :) Ollaan läheisiä ja nähdään usein.

Haluaisitko lapsia? Miksi kyllä/et?- Haluaisin ehkä kyllä. Nyt oon alkanut haluamaan entistä enemmän työtä lasten parissa, joten mieli voi muuttua.. Sekä matkustelu on semmoinen asia, jota on kivempi toteuttaa näin ja muuteki kaikki on näin hyvin, niin ehkä joskus lapsia. Rakastan lapsia ja haaveilen niistä, mutta en tiedä olisinko valmis äidiksi, koska mulla on niin monta muuta asiaa ja tunnen, että tehtäväni on enemmän auttaa lapsia kuin olla heille äiti. Olisin äitinä liian huolehtiva, stressaisin itteni hengiltä varmaa..

Uskotko yliluonnolliseen?- Kyllä. Joihinkin asioihin.

Mikä kappale kuvaa tämän hetkistä fiilistäsi?- En tiiä :D Sun is shining vaikka :D
Clivian kysymykset : 

Kauanko olet kirjoittanut blogiasi ja onko se ensimmäinen mitä kirjoitat?- Tätä blogia oon kirjottanut lokakuusta 2014. Ei oo ensimäinen vaan neljäs.

Jos saisit syödä vain yhtä ruokaa vuoden ajan, mikä se olisi?- Jotain kalaa varmaan :p

Saisit päiväksi yhden superkyvyn, mikä se olisi ja miksi?- Haluaisin nähdä mitä ihmiset ajattelevat ja koittaa auttaa heitä :)

Mitä pelkäät eniten?- Läheisten menettämistä.

Kuvaile parasta ystävääsi 5 adjektiivilla.- Suloinen, hauska, luotettava, sosiaalinen ja rakastava.

Millaiset hiukset sinulla oli lapsena?- Kamalat :D Semmoset vähän poikamaiset ehkäpä?

Mitä teet ensimmäisenä kun heräät aamusin?- Menen luultavasti vessaan ja juon vettä :D

Mikä on yleisin sanasi?- Okei, niinku, varmaan, mitä :D

Kauanko sinulle yleensä menee uuden postauksen kirjoittamiseen?- Riippuu mistä teen postauksen, mutta kuvineen päivineen yleensä 1,5-2 tuntia.

Millaisessa talossa asut?- Kerrostalossa

Kuka henkilö on vaikuttanut elämääsi eniten?- Näitä on monia.. Ei oo yhtä ihmistä. Mä itse olen tieteki vaikuttanut paljon, mutta en tiedä..
Yukin kysymykset :

Mistä asioista huomauttelua / naureskelua / kummastelua et voi sietää? Suututko yleensä helposti vai nauratko mukana?- Vastaan näihin muutamaan saman kuin askissa. Jos poikaystävä kiusottelee, ei haittaa :) Meillä on yhteinen huumorintajua. Jos joku random tulisi heittämään jotain niin voisin suuttuakki, koska hän ei tunne mua:D Riippuu tosiaa ihmisestä, mutta en tykkäisi jos joku tulisi vaikka sanomaan mun läheisistä jotain tai muusta tärkeästä kuten blogista kuinka turha harrastus se on tai että eläimiä voi kohdella miten vaa ku ne on eläimiä.. En oo mikää tosikko, mutta en silti pidä jos halutaa loukata toisia. En pidä myöskään tupakoinnista huomauttelusta.. -.-

Mitä harhaluuloja ihmisillä on sinua koskien? Pyritkö yleensä oikaisemaan ne, vai annatko vaan olla?- Yleensä, monet sanoo, että oon muka aika hiljainen ja esim töissä jokut asiakkaat luulee, että oon aina töissä kun satutaa törmää aina sillon kun oon töissä:D En tiiä oikee mitä harhaluuloja on... Varmaa myös että oon ystävällinen ja kiltti vaikken sitä aina ole. En jaksa alkaa muuttamaan niitä, koska mulle ei oo nii väliä mitä tutut tai muut ajattelee musta, kunhan itse ja läheiset tietää todellisen minäni :) Joskus mua on sanottu lesboksi kun seurustelin tytön kanssa ja silloin saatoin sanoa, että vain lesbotko voi olla tytön kanssa.. ?

Onko sinulla monia eri persoonia / puolia, jotka mahdollisesti eroaa toisistaan paljonkin? Kerro niistä jotakin.- Mussa on monta puolta. Olen välillä todella rasittava, mutta myös rakastava. Olen iloinen, surullinen, ärsyttävä, mustasukkainen jne.. Kaikki eroo toisistaan. Töissä oon aika neutraali ihminen ja mielistelijä sekä iloinen, välillä myös tiukka ja jämäkkä tietyissä tilanteissa. Vapaalla paljon rennompi ja aito minä. Oon myös uusien ihmisten kanssa sekä jos on paljon ihmisiä oikeestikki ujo ja hiljainen, mutta muuten melko avoin ja puhelias.

Onko olemassa jotakin sanaa / puhetyyliä mitä et voi sietää?- Semmonen liian erikoinen puhetyyli, jossa on liikaa jotain ihme sanoja, ärsyttävää.

Mistä ominaisuudestasi saat useimmiten kehuja? Oletko kehujien kanssa samaa mieltä, entä osaatko ottaa kehut vastaan?- Hiuksistani, tatuoinneista, postauksista blogissa.. :D En osaa ottaa aina kovinkaan hyvin kehuja vastaan, mutta oon samaa mieltä hiuksistani, ne on usein kivan näköiset ja tatskoistani pidän myöskin(: Postauksissa oon suurimmaks osaksi tyytyväinen, mutta voisin olla parempikin.

Oletko joskus huomannut ettet pidäkään jostakin jutusta mistä olet aina kuvitellut pitäväsi, tai oletko tykästynyt johonkin sellaiseen asiaan mihin et olisi ikinä uskonut tykästyväsi?‎- Varmaan kitaransoitto. Rakastin sitä aluksi, mutta ei se ollut vaan mun juttuni, keskittyminen ja taito ei riittänyt. Jalkapallo on semmonen josta en olisi koskaan uskonut, että pidän. Tai lätkä. Nyt olen kattonut paljon pelejä telkusta ja jopa mennyt toiseen maahan kattomaan lempparijoukkueeni peliä ;)

Mistä sellaisista asioista pidät, joista suurin osa ihmisistä luultavasti ei?‎- Kyläsairaala :D En tiiä ketään kuka ees tietäis sen sarjan. Välillä mietin kun katon sitä, että miks mä katon tätä. Mut siinä on niin paljon mulle kaikkea mistä tykkään kuten Englanti ja sairaalamaailma. Voi olla, että monet siitä kyllä pitää, mutta tää on nyt semmonen asia mikä tuli mieleen.

Mikä sanonta ei sinun mielestäsi pidä ollenkaan paikkaansa tai on muuten vaan ärsyttävä?- En osaa nyt sanoo mitää.. :D Mulla oli joku mielessä, mutten muista sitä just nyt.

Mitä eläintä muistutat mielestäsi ja miksi?- Hmm.. :D Possua tällä hetkellä pinkissä t-paidassani juuri Raxissa syönneenä :D

Listaa asioita / ihmisiä, jotka ovat mielestäsi yliarvostettuja, etkä ymmärrä niiden hypetystä?- Rantakunto ainakin, ei tarvitse olla "kunnossa" mennessää rannalle. Myös liian lyhyet shortsit joissa perse näkyy ja napaidat niiden kanssa, eieiei. Ihmisistä en osaa sanoo oks ketää yliarvostettu.

Millasia aatteita / mielipiteitä et suvaitse läheisilläsi, eli millaisen ihmisen kanssa et voisi olla tekemisissä?- Semmosen ihmisen kanssa en tulisi toimeen joka ei hyväksyisi vaikkapa perhettäni/ystäviäni tai unelmiani. Liian itsekeskeinen ja käyttäisi paljon huumeita. Kohtelisi eläimiä ja ihmisiä miten sattuu tai olisi väkivaltainen. Myöskään liian voimakkaita mielipiteitä kokoajan laukova ihminen ei oo mun kanssa toimeen tuleva.
Nännin kysymykset :

Pelaatko pelejä? Millaisista peleistä tykkäät?- Joskus. Tykkään pelata esimerkiksi Fifaa ja Resident evilejä.

Kappale joka soi useinmiten päässäsi?- Aika moni, mutta Macarena on yks semmonen :D

Mihin käytät eniten rahaa pakollisten laskujen jälkeen?- Ruokaan varmaan sekä tupakkaa :D Viime aikoina myös matkusteluun on mennyt paljon rahaa.

Mitä asiaa ikävöit lapsuudesta?- Huolettomuutta ja sitä kun ei stressannu oikeen mistään.

Milloin koit viimeksi saavuttaneesi jotain? Mitä saavutit?- Hmm.. Enpä tiiä :D

Jos saisit tuhlattavaksi tonnin ja ainut ehto olisi käyttää se tunnin sisällä, mitä ostaisit?- Jonkun kivan matkan :)

Mikä on saanut tänään sinut hymyilemään?- Rakas ja aurinko 

Jos voisit olla päivän ajan joku muu, kuka olisit ja miksi? - Joku laulaja, haluaisin kokea suuret yleisöt ja laulaa niille :) Ehkä vaikka Rihanna :D

Jos voisit muuttaa yhden asian maailmassa, mitä muuttaisit ja miksi?- Mulla on niin monta asiaa mitä haluaisin muuttaa, mutta ainakin kaikille tasavertaiset oltavat, niin että kenenkää ei tarvitsisi nähdä nälkää ilman kotia.

Ruoka tai asia, jota et voi sietää?- Ruuasta ainaski oliivit, asioita on nii monia mutten ainakaa itsekkäitä kusipää ihmisiä

Kiitos vielä haasteista, tällä kertaa en haasta ketään :) Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille ! 

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus, kaikkia kysymyspostauksia on aina kiva lukea ja aina oppii uuttaa vaikka tuntisi jo hyvin :) Mä en muuten tiennyt Kyläsairaalaa ennen kuin puhuit siitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin munkin mielestä ja näihin on kiva vastata ku joutuu ajattelee niin paljon :D Joo ei kukaa oo tiennyt, yhtäkkiä vaan aloin kattoo sitä :)

   Poista
 2. nice post as always! kisses!

  http://itsmetijana.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Kiva kun teit tämän ja oli mukava lukea sun vastauksia <3

  VastaaPoista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)