20.8.2015

Parasta just nyt

Edellisessä postauksessa puhuin enemmän asioista mitä haluaisin elämältä ja unelmista. Nyt haluan kertoa mikä mun elämässä on jo hyvin eikä niitä ainaisia unelmia, vaikka siitä ei pääse koskaan eroon, en lakkaa koskaan unelmoimasta. Se tekee jo mut onnelliseksi, se saa mut elämään ja se tekee musta Niinan. 

Äiti ja sisko tuli kylään ja tein meille kaikille ruokaa. Oon nähnyt nyt viikon aikana mun äitiä neljä kertaa ja voisin nähdä kyllä joka päivä :)

♥ Huomenna alkaa koulu ! Pitkästä aikaa taas kouluun, tuntuu että siitä olisi jo niin kauan kun viimeksi olin koulussa.

♥ Rakkaan kanssa vietyt hetket. Ollaan juteltu ja oltu enemmän yhdessä eikä vain istuttu vierekkäin ja tuijotettu telkkaria. 

♥ Palkkapäivä. Elin Berliinin reissun jälkeen aika köyhää elämää, mutta nyt oli ihana mennä kauppaa ja ostaa ruokaa ja kaikkea hyödyllistä. Ostin esim. hiusvärin ja sähköhammasharjan ! 
Oon ollut ahkera ja siivonnut koko kodin, jotta viikolopun saisin vaan rentoutua ja tehdä kaikkea kivaa.

♥ Aurinkoiset ilmat. Olen käynyt uimassa sekä rannalla, ollut mukavaa. Kuitenkin pieni osa musta odottaa syksyä, koska rakastan tekonahkatakkeja, farkkuja, converseja ja huiveja. Syksyn tuoksu sekä väri on myös upeaa ! Valokuvailua odotellessa:)

♥ Mulla on kivoja juttuja tulossa kuten baarireissu rakkaan kanssa, ystävien näkemistä, fudispeli, työharjottelu ja syksyllä olis tarkoitus lähteä mökkeilemään ! Ja ainiin kohta on taas se aika vuodesta kun vanhenen.. :D

♥ Oon alkanut taas kiinnittämään enemmän huomiota syömiseen ja jokaisella aterialla on ollut mukana jotain hedelmiä, marjoja tai vihanneksia. Ruuasta ja syömisestä voisinkin tehdä jonkun postauksen !

Mikä on teidän mielestä parasta just nyt ? 

6 kommenttia:

 1. Ihana postaus, kiva että osaat nähdä hyviä juttuja myös arjessa :) se on oikeesti tosi hankalaa, aina vaan odottaa jotain ja keskittyy unelmiin :D

  VastaaPoista
 2. Tykkään tälläsistä postauksista ♥ Ihanan oloinen blogi :)

  ♥myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. ihanan pirteä postaus ja upeita kuvia ♥ Etenkin toi vika kuva! :3

  VastaaPoista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)