28.8.2015

Vadelma-mustikkarahka

Moikka :) Tänään vuorossa on mun lemppari resepti liittyen rahkaa. En tykkää pahemmin maitorahkasta paitsi tässä reseptissä. Tää ihana rahka sopii niin jälkkäriks, aamupalaksi, iltapalaksi kuin välipalaksikin. Tätähän voi muokata miten haluaa, itse olen tehnyt myös mansikka-vadelmarahkaa, mansikka-banaanirahkaa jne.. :)

Rahkaan tarvitset :
2 prk maitorahkaa(200g)
2 prk kuohukermaa(2dl)
125 g mustikoita
200 g vadelmia
Sokereita oman maun mukaan, itse laitoin 0,5 dl sokeria ja 2 tl vaniliinisokeria
Valmistus :

Vatkaa kerma kuohkeaksi ja lisää joukkoon maitorahkat. Sen jälkeen sekoita joukkoon sokerit oman maun mukaan sekä marjat. Rahka on valmis nautittavaksi ! Nopeaa ja hyvää, eks ookki? :) Tästä tulee aika iso annos, pienemmän saa kun laittaa vaan puolet vähemmän kaikkea. Tää on kyllä ihan tosi hyvää ♥ 
Mikä on teidän lempparirahkaa ? :)

12 kommenttia:

  1. Ihan pelkkä mansikkarahka oli joskus ennen lempparia, samoin persikkarahka. Silloin, kun niitä vielä tuli tehtyä ja syötyä. Kerran tein jopa piparirahkaa, murskasin sinne ja oli muuten hyvää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä hyviä! :) Ja joo vois joulun alla kokeilla piparirahkaa, nam :p

      Poista
  2. Oi miten hyvännäköistä! En ole aikoihin syönyt rahkaa, nyt kyl tekee mieli! Nam <3 Pitää varmaan huomenna pyörähtää kaupassa töiden jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hyvää :) Joo kannattaa kokeilla, uskon että tykkäät :)

      Poista
  3. Me tehtiin pari päivää sitten mansikka-mustikkarahkaa. :) Hyvää on, marjoja onneksi löytyy pakkasesta aika hyvin niin saa talvellakin herkutella. Mango-passionrahka on myös herkullista. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii on :) Oii toi kuulostaa hyvältä, vois kokeilla!

      Poista
  4. Nam! Pitäis nyt tehdä, kun marjojakin löytyis :)

    Picture Me

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tehdä, marjarahkat on iha parasta ! :)

      Poista
  5. Rahkat on kyllä hyviä :) Ite tykkään eniten mustikkarahkasta - maitorahkaa, kaurahiutaleita, maustamatonta rasvatonta jugurttii ja mustikoita, nam :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii on :) Joo toi kuulostaa kyllä myöskin hyvältä !

      Poista
  6. Ennen mun lemppari oli just mustikka-mansikka-vadelmarahka. Nykyään ko rahkaa ei syö niin sama setti tosin smoothiena cashewmaidon kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu munki lemppari on tämä ! Toiki kuulostaa hyvältä :)

      Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)