26.7.2016

Ensifiilikset Lissabonista

Heippa ja mukavaa tiistai iltaa kaikille! :) Kotiuduttiin viime yönä Lissabonista ja ei voi muuta sanoa kuin, että ikävä on takaisin! Kaupunki oli vielä ihanempi kuin osasin kuvitella. Lennot sujuivat hyvin ja menomatkalla meillä oli välilasku Münchenin kautta. Lentokenttä oli todella kiva, siellä oli paljon ravintoloita ja odottelu sujui hyvin, vaikka lento olikin myöhässä kaksi tuntia. Ensimäiset päivät olivat sopivan lämpimiä, alle +30 asteisia. Mutta viimeiset kolme päivää oli reilu +36 astetta lämmintä ja tuntui, että sitä kuumuutta enää kestä :D Lissabonissa ruoka oli hyvää ja edullista. Saatiin aina hyvää palvelua ja paikalliset osasivat hyvin englantia. Hotellimme oli ihana herkullisella aamupalalla ja uima-altaalla, unohtamatta että huoneemme sijaitsi 16-kerroksessa!
Kerkesimme viikossa tutustua hyvin Lissabonin nähtävyyksiin sekä Cascaisiin ja Sintraan. Molemmat paikat olivat niin upeita! Cascaisista ja Sintrasta on tulossa vielä erikseen postausta :) Lissabonissa oli yllättävän paljon nähtävää ja niistä tulee myös lisää postausta myöhemmin. Kuljimme Lissabonissa useimmiten metrolla, mutta myös ratikka, tuktuk, bussi, taksi sekä juna tulivat tutuiksi. Kulkeminen Lissabonissa oli todella edullista, taksiakin tuli käytettyä jonkun verran sen edullisuuden takia.

Olin jossain vaiheessa matkaa todella väsynyt. Kuumuus ja jatkuva käveleminen väsyttivät mua. Mutta muuten nautin matkasta kuitenkin todella paljon. Lissabon oli kaunis kaupunki ja viihdyin sielä hyvin. Oli ihana kierrellä rakkaan kanssa eri paikkoja, syödä kivoissa ravintoloissa, katsella merta, kuvailla kauniita rakennuksia ja välillä vaan ottaa aurinkoa uima-altaalla hyvää kirjaa lukien.
Mulla on tällä hetkellä 2000 kuvaa matkalta, mukaan lukien tietenkin videot. En ole koskaan ottanut noin paljon kuvia enkä videoita. Oon ajatellut Lissabonista paria postausta, Cascaisista ja Sintrasta yhteispostauksen, ostospostauksen, vinkkipostauksen sekä videopostauksen. Eli paljon postauksia tulossa matkasta, toivottavasti teitä kiinnostaa! Itse ainakin olen ihan innolla näitä teille tekemässä, vaikka tosin kuvien valisemisen vaikeus on kyllä hankala :D Onneksi on tämä viikko vielä lomaa ja kaikkea kivaa tulossa! Koitan postailla myös muitakin kuin Lissabon aiheisia postauksia. Palaillaan taas pian!♥

20 kommenttia:

 1. Jee vihdoinkin matkapostauksia! ♥ Aivan ihania kuvia oot ottanut. ♥ :3 En malta oottaa lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep!! :) Kiitos kovasti <3 Ja näitä postauksia on tulossa lisää!

   Poista
 2. Ihana tunnelma näissä kuvissa ♥ Matkakuumekkin iskee aika nopeasti toisten reissuista lukiessa ja kuvia katsoessa :D Innolla kyllä oottelen niitä muitakin postauksia, sillä vaikka Lissabonin olemassaolon on aina tiennyt ei siihen kuitenkaan ole perehtynyt sen enempää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Yritin luoda näihin kuviin juuri sellaisen ihanan tunnelman :) Ja mulla on ihan sama juttu, aina tulee vaan entistä pahempi matkakuume kun katselee muiden matkakuvia :D Kiva kuulla, että odottelet! Mullekki Lissabon oli ennen aika vieras kaupunki ja itseasiassa ennen matkaakin. Vasta sielä selkeni kuinka upea kaupunki Lissabon on ja miten paljon siellä on kaikkea tekemistä ja nähtävää :)

   Poista
 3. Siis en kestä noita kuvia!! <3 Tulee niin sairas matkakuume kun katselee noita, haha :D Ihania! Teillä vaikuttaa olleen tosi onnistunut reissu - ehdottomasti kiinnostaa matkapostaukset :) Uskon että helle ja kävely tekevät olon väsyneeksi, vielä kun päivisin on niin paljon tekemistä/nähtävää, niin ei vaan voi jäädä hotelliin makaamaan :D Lissabon vaikuttaa kyllä tosi nätiltä paikalta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään :D Tuolla oli aivan mahtavaa kuvailla kun aina oli jotain sellaista mitä halusi kuvata! Ja ymmärrän, mullekki tulee aina kaikista kuvista entistä pahempi matkakuume :) Reissu oli kyllä tosi onnistunut ja ihana kuulla, että nää postaukset kiinnostaa <3 Joo mulla oli välillä kamala väsymys kun oli niin paljon juuri sitä tekemistä, mutta onneksi aina välillä myös rentoutumista! Ja Lissabon on todella kaunis kaupunki :)

   Poista
 4. Oi että miten ihania kuvia!<3 arvaa vaan miten lomakuume nousi :D Lissabon vaikuttaa tosi kivalta kohteelta, tollaset helteet ei vaan iske :D Ootan jo sun loppuja postauksia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti <3 Jep, mä voin vaan kuvitella! :D Lissabon on tosi kiva kaupunki ja voihan sinne mennä muutenkin kuin kesällä :) Ei esim. keväällä siellä oo noin kuuma haha! Ja ihana kuulla, että odottelet ;)

   Poista
 5. Ihania kuvia, kiva kuulla, että teillä oli erittäin onnistunut reissu :-) Kuumuus varmasti keräsi veronsa, mutta tärkeintä oli kuitenkin se, että pystyitte nauttimaan reissustanne ylipäätään. En malta odottaa tulevia matkapostauksia Lissabonista, mua ainakin kovasti kiinnostaa lukea ne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Oli kyllä onnistunut reissu :) Totta, kuumuus vie kyllä voimia, mutta pääosin oli ihana matka. Oii ihana kuulla, että sua kiinnostaa. Vaikka rakastankin näiden postausten tekemistä ja jokainen bloggaa mistä haluaa, haluan myös tietenkin että lukijatkin tykkäävät <3 :)

   Poista
 6. Voi ihania kuvia! :) huikeelta kuulostaa tuo hotellihuone noin korkealta ja muutenkin innolla odotan tulevia reissujuttujasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo hotelli ja hotellihuone olivat kyllä ihan mahtavia! Ihana kuulla, että odotat :)

   Poista
 7. On kyllä upeita kuvia! Kamala matkakuumehan tässä vain syntyy :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!:) Jep, tuo on kyllä totta :D Aina kun katselee ja lueskelee muiden matkapostauksia niin tulee itsellekki kamala matkakuume!

   Poista
 8. En kestä niin ihanan näköstä ja ihania kuvia! Matkakuume vaan kasvaa ja kasvaa! Portugali on kiinnostanu mua kauheesti, oon käyny sillä vaan Madeiralla. Lissabon vaikuttaa tosi ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Tuolla on kyllä niin kauniin näköistä <3 Mekin mietittiin Lissabonin ja Madeiran välillä, mutta päädyttiin sitten Lissaboniin :) Lissabonia voin suositella lämmöllä <3

   Poista
 9. Oi matkajuttuja ! <3 Näitä on aina niin ihana lukea ! Lissabon näyttää ja kuulostaa kyllä mukavalta paikalta! Lisää teidän matkapostauksia ootellessa ! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla :)) Ja Lissabon on tosi kaunis ja ihana paikka<3 Ja niitä on tulossa ;)

   Poista
 10. Näyttää ja kuulostaa olleen kiva reissu :) itellekki tulee kyllä matkakuume. Joko te ootte suunnitellu seuraavaa reissua? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana reissu!:) Ja uskon, mullekki tulee aina muiden postauksista. Ja juu ollaan suunniteltu, kerron niistä lisää kun on ajankohtaista :)

   Poista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)