6.6.2015

Lomalla !

Moikka ja hyvää lauantaita ! :) Mulla oli torstaina vika työpäivä ja siitä alkoi kahden viikon loma. Mulla on nyt siis kaksi viikkoa ja sitten heinäkuussa vielä kaksi viikkoa. Tää loma tuli kyllä tarpeeseen, oon niin lomafiiliksissä ja ihanaa ku saa vaa tehdä mitä mieli tekee ilman aikatauluja. Vaikka on mulla kyllä joka päivälle jotain ohjelmaa, mutta kivaa semmosta!
Myös Joonaksella alkoi loma eilen ja käytiin Chicosissa yksillä ja hiukan syömässäkin. Tarkotus oli lähteä johonkin juhlimaan, mutta ei vaan jaksanut. Katottiin elokuva Non-stop, joka oli muuten todella hyvä ! Liam Neeson ei petä koskaan. Mentii jo aikasin nukkumaan ja semmosta. Ei vaan jaksa aina juhlia :D Tänää oli mukava päivä. Käytiin kattomassa päivällä katulätkää, Hifk-Blues. Piipahdettii myös pikaseen sambakarnevaaleilla. Alunperin oli tarkotus mennä istuskelemaan Kaivariin, kuvailemaan ja syömään mansikoita.. Mutta sitten alkoi satamaan ja kyllä hiukan ärsytti. Suomen kesä on niin tätä. Aamupäivällä paistaa aurinko ja on melkein kuuma, sitten yhtäkkiä alkaa satamaan..
Jotkut naiset myivät ruusuja Senaatintorilla ja joku mies sitten osti mulle muutaman ruusun. Noista sai kyllä kivan lisän kuviin, joten kiitos siitä ! Joskus sen vaan huomaa, että myös vieraat ihmiset haluavat ilahduttaa mikä on nykyään harvinaista :) Käytiin Kaivarin Carusellissa kahvilla ja vähän herkuttelemassa. Ihanaa kun on aikaa olla ja blogata :) Muistakaa käydä kyselemässä ettei jää postaus tekemättä ;) KLIK ! < Linkki postaukseen :)

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, oot tosi kaunis! ♥ Mukavaa lomaa. :)

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä perinteiset Suomen kesäkelit, oltiin kans liikenteessä ja alkoi yhtäkkiä satamaan, vaikka aikaisemmin paistoi aurinko ja melkein oli jopa lämmin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä !:D Mut kohta valitellaa hellettä.. :)

   Poista
 3. Näytät niin kauniilta ja kesäiseltä! :) Loma on aina ihanaa kun se on ansaittu ♥ Eikä aina tarvikkaa mitää erikoista tehäkkää, tärkeintä on että nauttii :3

  VastaaPoista
 4. Kaunis sinä!♥
  Hyvää lomaa! ja muista nauttia :)

  VastaaPoista
 5. Oi miten ihania kuvia, oot niin kaunis ♥ Hyvää lomaa murunen! :)

  VastaaPoista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)