27.6.2015

Mitä kuuluu ?

Heippa ihanat :) Tänään kirjottelen kuulumispostausta. Ehkä matkapostaukset ovat mielenkiintosempia kauniimmilla kuvilla, mutta kyllä haluan, että mun blogi pysyy monipuolisena, nyt ja aina. Oon huomannut, että yhä enemmän ihmiset lopettaa blogejaan. Ootteko te huomanneet saman ? Mä oon blogannut viisi vuotta, eri blogeilla ja eri ihmisenä kuin nyt. Mä oon ollut pari kertaa tauoillakin, mutta en voisi koskaan olla ilman blogia. Mä rakastan palata vanhoihin muistoihin ja lukea mun vanhoja tekstejä, etenkin ajalta kun olin pohjalla. Sillon vitutuspäivänä tajuan, että miten paljon mä oon tehnyt töitä päästäkseni tähän pisteeseen ja kuinka hyvin mulla oikeesti asiat on !
Matkan aikana jo mulle tuli matkakuume, joten toivon, että pääsen piakoin edes pienelle matkalle :) Matkan jälkeen pari päivää halusin vain olla kotona ja pieni tylsyyskin oli, että täällä Suomessa taas.. Vettä sataa, on kylmä ja tylsää. Mutta oon päässyt hyvin takaisin arkeen. Toivon vaan lämpimämpiä ilmoja, haluaisin rakkaan kanssa Suomenlinnaan ja rannalle. Tänään käytiin perheen kanssa Korkeasaaressa, mutta teen siitä oman postauksensa :)

Mulla on tulossa paljon postauksia ja vaikea miettiä mistä postaisi eka.. Halusin vain kertoa, että mulle kuuluu ihan hyvää. Töitä ei ole liikaa, vapaa-aikaa ihan sopivasti ja ootan kyllä jo vähäsen kouluun menoa, eniten työharjottelua :) Haluaisin ajan kuluvan nopeasti, toisaalta taas nauttia jokaisesta hetkestä.
Eilen oli ihana päivä Joonaksen kanssa. Käytiin syömässä, söin itse linssipihviä ja jotain todella hyvää risottoa ! Jälkkäriksi tiramisua sekä mansikka margarita. Mulla oli ensimäistä kertaa päällä toi kyseinen hame, vaikea yhdistää sitä oikee mihinkään. Mutta tykkäsin kyllä asustakin :) Lisäksi ollaan katottu hyviä elokuvia ja syöty liikaa karkkia. Voisi ehkä joskus liikkua enemmän ja syödä vähemmän. Ehkä joskus :D

Tein Ask.Fm tunnuksen. Multa kysyttiin blogissa jos semmosen voisin tehdä ja miksei. Mut löytää sieltä nimimerkillä nniinu  ! :) Käykääpä kyselemässä. Ihanaa viikonloppua kaikille ♥♥

12 kommenttia:

 1. http://anskiize.blogspot.fi/2015/06/disney-challenge.html
  Sulle on haaste ^^♥

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, oot niin nätti ♥ Ja kadehdin noita jalkoja! :D Mäkin toisaalta ootan että aika kuluu, venailen aina kaikkia kivoja juttuja esim viikonloppuja mut kesä on niin lyhyt, että nyt pitää vaan nauttia jokaisesta hetkestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin säkin <3 Älä turhaan kadehdi :) Ja oot oikeessa, kesällä pitää nauttia kaikesta :)

   Poista
 3. Mäki oon huomannut ton, että aika monet lopettaa bloggaamisen! Varmaa johtuu siitä että aika monet on aktiivisia nykyään instagramissa ja ask.fm'ssä, niiku noissa helpommissa someissa. Ihania kuvia susta, oot aina niin kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin toi on kyllä totta :/ Harmi juttu kyllä.. Kiitos paljon :) !

   Poista
 4. Tosi kiva postaus! :> Ihana kuulla, että sulla on asiat hyvin.

  PS. Olet nättinä taas! :>

  VastaaPoista
 5. On ollu ihana lukea näinä vuosina siun blogeja ja huomata miten oot kasvanu ihmisenä, kaunistunu niin sisäisesti kun ulkoisesti ja oot matkalla kohti sun unelma-ammattia ja oot onnellisempi ♥

  VastaaPoista

Vain ASIALLISET kommentit julkaistaan ! Vastaan kommentteihin omaan blogiini. Anonyymit, nimimerkki mukaan kommentteihin :)